0 oy
141 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhaba anneler çalışırken çocuğunuz agliyirmuydu  ne gibi bir çözüm  bulduzun   oğlum 1 yaşında home ofis çalışıyorum evde babaanne bakıyor  daha 3 hafta oldu ama hergun ağlıyor çalıştığım odanin kapısının önünde ağlıyor  bu durum  beni mahf etti  ne yapabilirim  gün içinde görünüyorum ona 10 dakika saate bir  ama cok ağlıyor artık nefesi kesiliyor  ne yapacagimi şaşırdım lütfen bir akıl..

4 Cevaplar

0 oy
(9,627 puan) tarafından
Yardimci bi kiz alabilirsin yanina ben senin gibi calisan birinin yaninda yardimci olarak girnistim cocuk benle cok egleniyordu :)
(4 puan) tarafından
Düşündüm bunu tabi ama nerden nasıl bulabilirim  bilemedim daha kötü olmasından korkuyorum
(9,627 puan) tarafından
akraba falan yokmu isdegramin falan varsa paylas kotu olmaz arkadas olur az genc bi kiz bulursan
-Reklam-
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Canim bende evden çalışıyorum hemde ful mesai ve tamamen telefondayım. Kizim 2 yasinda. Çok şükür ağlama huyu yoktur kendi kendine vakit geçirir. Ama tabi görüşmenin ortasında annee diye yanıma geliyor bazen ne yapacağımı şaşırıyorum birde kimse yok evde benden başka. Allah yardımcın olsun evden çalışmak daha bi zor bence
(4 puan) tarafından
Ses olması problem olmuyor mu sana bir ara odama alayim  dedim ama bağırıp çağırması çok oynarken  laf anlama yaşında da degil girdim bir çıkmaza
(3,550 puan) tarafından
Kizim çok bağırıp çağıran bi cocuk değil ama tabi ki yanıma gelip görüşmenin ortasında anne anne demesi sorun oluyor bazen. Oda oda kaçıyorum görüşme bitene kadar. Çok yıpratıcı oluyor şu sıralar başka bi projeyi değerlendiriyorum su an ki işimi bırakabilirim o yüzden
0 oy
(535 puan) tarafından
Bende haftaya pazartesi işe başlayacagim home Office çalışıyorum ve bakacak kimsem yok nasıl yapacam bilmiyorum henüz üç buçuk aylık
(4 puan) tarafından
Bence daha kolay meme emiyirmu bilmiyorum ama  emer uyur hareketli değil-dir şuan ama  benim ki 1 yaşında ve vicdanen çok kötüyüm
(535 puan) tarafından
Meme reddi döneminde şu an ve ne gece ne gündüz uyumayan bir bebek kolik ve bazen saatlerce ağlıyor mama verince tam doğduğu için uyuyor ama o zaman da ben rahat edemiyorum
0 oy
tarafından
 dışarda çalışsanız bu kadar zor olmaz çünkü çocuk orda olduğunuzu biliyo ama çıkmıyorsunuz bu daha zor dışarda olursanız geleceğiniz saat belli o zaman sıkıntı olmaz
(4 puan) tarafından
Mecburen home ofis çalışıyorum  babaanne var yanında ama oda bakamiyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 390 göst.
0 oy
5 cevap 161 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gulsahh. (554 puan) tarafından soruldu
0 oy