0 oy
979 göst.
Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından
Kızlar merhaba ben eşim ile 5 yıldır evliyim.

Bir evladımız var çok şükür..

Eşim ile görücü usülü kaynanamın beni görmesi ve beğenmesi eşimle anlaşmamız yani birbirimize uyum sağladık sonra tamam dedik evlendik.. Eşim çok iyidir ama ailenin en iyi niyetlisidir. Eşim aile apartmanında oturmayı ev aldı borç ödüyoruz.. Kv az çok yardım etti diye aile apartmanında ki kiramızı vermiyor ona sayıyor aile apartmanında kaynım kaynanamlara ve kiracı var üç katlı kaynanam diğer kaynıma ölür biter ne hatalar yapmış ama yine baş tacı iki oğlu var zaten biri eşim biride abisi ikide kız var. Eltimin dört çocuğu var onlara çok düşkünler aşırı.. Eltime kaynım çok çektirmiş aklınıza ne türlü şey gelirse kadın çok çekmiş bunu herkes de söyler kendiside eşim ve kaynımın karakterleri çok farklı eşimda yalan dolan yoktur ama kaynım hep bana olsun ister.. Yinede o çok sevilir değer görür.. Yani eşimin annesi babası onlara düşkün torun olarak bile onların ki önde mesala şimdi memlekete gittiler kaç kere şahit oldum sürekli onları görüntülü arayıp çocuğu görmek isterler eltim benimde orda olduğumu söyleyince yalandan oğlumu sorarlar iki üç kez denk geldim bu şekilde zaten genel de eşim ile konulur kv ve kaynata kaynanm ile tartışmamız olmuştu konuşmuyorduk kızı bişeyler gönderdi annesine bende koydum gönderdim beni aradı teşekkür etti kaynanam bende dargınlığı unutup konuştum ama ben ne yaparsam yapim anlık olarak görür o kadar geçen yine denk geldim kaynatam eltimin görüntülü aradı işte eltim benimde orda olduğumu söyledi kaynanamam bişey istiyor mu dedi ordan bende yok sağolsun dedim konuşmak istemedim görüntülü.. Yani böyle ikinci plana atılmak sinir ediyor eşime söyledim farkındayım diyor o kadar sizce ne yapmalı yım 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
S..iken yaraniyor 

Zaten şu evlat ayiranlari da asla anlamış değilim. 

Uzak dur yapicak bişey yok yani 
-Reklam-
0 oy
(6,078 puan) tarafından
Hiçbişey yapamazsın... Sevmiyorlarsa ****** et sende sevme 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Uzak durman en bantiklisi canm 
0 oy
tarafından
Zaten kocasından çekiyor diye biz destek olalım diye düşünmüş olabilirler.bir de aile apartmaniymis çocukları her gün görünce ,gittikleri zaman biraz fazla özlüyor da olabilirler.
0 oy
tarafından
Sana uzak Allaha yakın. 
0 oy
tarafından
Uzak due yapıcak bişey yok kimseye kendini zorl sevdiremezsin aonucta
0 oy
tarafından

Oğullarının kadına neler yaptığını görüyorlarsa birde biz kenarı atmayalım yuvaları dağılmasın diye düşünüyorlardır.

Ki bencede doğru olan bu. Birde onlar uzak durursa kadın iyice beter olacak. 
0 oy
(603 puan) tarafından
Hiçbir şey yapmamalısın hatta umrunda bile olmalı çekirdek ailenle mutlu ol kendi ailene git gel onlarla da arana mesafe koy en fazla haftada bir git pek muhattap olma bence sana değer vermeyene sen de verme anlasınlar
0 oy
(3,172 puan) tarafından
Siz ev alırken yardım ettilerse kirayı vermemelerinde bir sıkıntı yok. Ve yanında olan her zaman daha ön planda olur benim babannem de bizimle yaşıyordu diğerlerinden daha farklı severdi bizi annemi kızı gibi görürdü. Evet belli etmemesi lazım ama oyle bir kadın değil demekki kaynanan
0 oy
tarafından
Yahu ya eşimin ailesiyle nasıl arama mesafe koyum diye millet derd yanıyor. Sende de tam aksi. Kendini sevdir o zaman. Pastalar, kekler, börekler yap. Özel günlerinizin baş misafiri olsunlar. Onların özel günlerinde özen gösterin. Ama bacım benden demesi sonra çekersin.
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Valla ben bişey diyemiycem benim kendi annem yapıyorsa ayrımcılığı başkaları neler yapar der susarım 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 247 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde M.D (1,584 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 518 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Aslı saray (401 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,577 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 818 göst.