0 oy
1,063 göst.
Diğer kategorisinde (569 puan) tarafından
Ayyy ne akşamdı ya. Kizlar oglumm 2 gun once düğme pil yuttu küçük. Yuttu diye biliyorum yani kakasindan cikar diye bekledim baktim kakada yok yada ben goremedim bugün acile gittik aksam rontgen cekildi temiz cikti şükürler olsun dr polise haber vermiş hastanenin poliisne pols beni aradi karakola gidin ifade verin diye şok oldukkkk ihhmalkarliktan dolayi ifade verdik böyle birsey icin ifade verilirmi yaaaaa insallah dava acilmaz mahkeme olmaz olacağını sanmıyorum zatende neye uğradgmizi sasrdkkk :((( oglum 19 aylik

32 Cevaplar

+18 oy
(2,301 puan) tarafından
Yani bu adalet neye göre isliyo anlqmadim ben. Pil yutmuş pille bogmussunuz sanki . Bebek bu tabi ki dikkat etmemiz lazım her saniye ama bilerek pil yutturmanin kar i ne olabilir ??? Anasını satıyım uyuşturucu baronlari fink atsın katiller kadeh tokustursun tecavüzcüler beni tahrik etti diyip salınsın ama pil yüzunden mahkemeler sıra da . Neyse daha dikkat et canım Allah korusun evlatlarimizi
tarafından
Kızlar bildirmek zorunda doktor keyfine kalmış birşey değil adli vaka bunlar ilerde çocuğa bişe olsa daha önceden de bu olmuş neden bildirmedin ailenin ihmalkar olduğunu derler adama
tarafından
Ececec farkindaysan tahlil temiz çıkmış
(3,485 puan) tarafından
Abimin evine hırsız girdi evini talan etmişler her yer darma duman, nakit parasını elektronik eşyalarını götürdüler, polis demiş ki parayı unut, seri numarası varsa ve nerden aldığını kanıtlayabilirsen alırsın. Elimize her geçen paranın seri numarasını mı kaydedelim ya. Bi de demiş ki polis bunlar gürcü, yakalanınca ceza filan yok direkt sınır dışı ediliyor, e sonra yine gelip yine soyuyolar. Muz cumhuriyeti bu ülke resmen. Namuslu olma da ne olursan ol.
tarafından
Fark etmez alırlar ifadeyi almışlar da zaten
(13,306 puan) tarafından
Evet ben demiştim iki veya üç gün önce en fazla hafta başıdır yeğeni yanan bacıya. Doktorlar bildirmek zorunda bazıları amann çocuk işte diyorlar bazıları da işini tam yapıyor maalesef. Bunun için mahkeme kurulacaksa üçüncüde kurulur o da sosyal esirgeme aileden bebeği almak ister iş uzarsa. Adli vakalarda sadece ifade verilir şikayetçi olan olmaz ise dava açılmaz. Doktor bile verebilir mahkemeye.
-Reklam-
+1 oy
(45,021 puan) tarafından
Ayyy buyuk geçmiş olsun rabbim birdaha yasatmasin
+1 oy
(1,856 puan) tarafından
Hayatımda sizin kadar ihmalkar bir aile görmedim olabilir çocuktur her şeyi tutabilir ama Allah korusun o pili gerçekten yutmuş olsa o pil geçtiği her yeri yakar eritir doktor o yüzden bildirmiş bir de evde bekledik demişsin benim oğlum da kalemin ucunu yutmuş sandım koşarak götürdüm o gün bir çocuk pil yutmuş getirmislerdi çocuğu ameliyata aldılar hemen 
(569 puan) tarafından
Ay bi kere de abartmayn bi kerede vurmayin be
(1,856 puan) tarafından
Haklısın plaket versin devlet size bir de doktora laf söylüyorsunuz yuh yani
(569 puan) tarafından
He ya he
(1,856 puan) tarafından
Bence sen arada çık burdan
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Nie polise soyledilerki acaba 
(569 puan) tarafından
Anlamadmki cok sacma
(2,310 puan) tarafından
Rabb'im birdaha yaşatmasın inşallah canım geçmiş olsun
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Evet verilir burda huzurlubiri kullanıcı da attı ifade tutanagi ates düşürücü surubun miktarini cok verdi diye ifadesini almislar ki kendim de hukuk burosunda calisiyorum bole şeyler var evet bizzat goruyorum
(569 puan) tarafından
Bende hukuk burosunda çalıştm 5 yil boyle bisse görmedim
(4,285 puan) tarafından
Ben gördüm 4 tane avukat ile calisiyorum
tarafından
Aaaa ne kadar ince dusunceliler helal olsun bir kez daha gurur duydum drlarla valla.
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Ayy Allahım geçmiş olsun. 
(569 puan) tarafından
Tesekkurler
0 oy
tarafından
Aboooooo çok geçmiş olsun canım Rabbım beterinden korusun inşallah 
(569 puan) tarafından
Sağolasın
0 oy
tarafından
İlk kez böyle bişey duydum. 
(569 puan) tarafından
Bendeeeee
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Tabiki şikayet eder üst üste böyle bir durum var diye. 
0 oy
(17,147 puan) tarafından
Doktorun görevi böyle durumlari polise bildirmek. Tamam sizinki kaza ile olmuş ama çocuğuna bile zarar verecek hasta ruhlu aileler var. Kadinin biri çocuğunun vücuduna çamaşır suyu enjekte ediyormuş. Haberlerde falan çıkmıştı. 
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Canım pil kimyasal bir obje doktor ihmalkarlıktan şikayetçi olmuştur.Çocukların da ne zaman nereye ve neye ulaşacağını bilemiyoruz ki .Çok geçmiş olsun .
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Ay bende camasir suyu icmisim cocukken doktor zorla ictigimi falan düşünmüş polisler annemleri ifadeye almışlar var böyle seyler herhalde 
0 oy
tarafından
Yuh yani oğlumun karnına bahçedeki demir battı 1 santim aşağı batsaydı apandisiti patlıycaktı yinede doktor polise falan haber vermedi pil yutmuş diye polisi arayan doktorun aklından ne geçti acaba 

Geçmiş olsun canım 
tarafından
Beklettigi icin yanlis pil zehir kimyasal var o yuzden hic durmadan gidilmeli bundan dolayi dr polise haber verir
(13,306 puan) tarafından
Bekletmese de verir yasal zorunluluk çünkü. Kerem sonbaharda düşünce doktor kırk defa sordu bize de.
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Cnm Allah korusun pil çok kimyasal içeren bir şey bir belgeselde kadının birinin çocuğu dediğin düğme pillerden yutmuş oda boğazında kalıyor çocuk öksürük şikayeti ile doktora gidiyorlar üşütme diye gecistiriliyor vs. Çocuğun durumu daha kötü olunca rontgende bir bakiyorlar pil var ve orayı asidiyle eritmis çocuk bitkisel hayata girmiş yanlış anlama ama sende rahat davranmişsin boncuk düğme küçük para olur yutarsa bende beklerim ama pil yutsa anında hastaneye koşarım ha ilaç ha deterjan ha pil hatta onlardan daha tehlikeli çok şükür ki çocuğa birşey olmamış 

Zamanında kardesim de bir hap yemişti annemler hemen gitmişlerdi anında adliyelik oldular annem mahkemeye çıkmıştı
0 oy
tarafından
Brnimde başıma gelmişti tek başıma bebekle 3saat hastane karakolunda uğrasmistim eşimde evde değildi ozman yarına gelip esinde ifade versin gelip demişti 
(569 puan) tarafından
Dava acildimi
tarafından
Yok Kız dava açılmadı
0 oy
tarafından
Benim ogluma ben yuttu sandim gitik haem n yıkadılar midesini aynen kucuk pildi emin  bile deyildim yuttugunu hemen goturduk midesini delermis asit diyee baska bir yerinde parcalanormis nasil beklettin canim yaaa zehir ooo ondan vermislerdir polise haberr
0 oy
(565 puan) tarafından
Heryerde kadın cinayeti bisey yapılmıyor küçük çocuk pil yutmuş diye anneden babadan ifade alınıyor saçmalığın daniskası resmen
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Geçen arkadaşımın çocugu düğme yuttu hiç böyle bir şey olmadı Allah Allah tuhaf 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Bizim de bir tanıdık kendi kullandığı ilacı masa da unutmuş bebekte yutmuş yarım saat sonra kusmaya başlayınca hastaneye götürüyorlar doktor zehirlenmiş diyor.. onlarda karakola ifadeye gittiler. İlgilenemiyorsanız devlet çocuğunuza el koyar birdaha olursa bebeği asla göremezseniz demişler.. 
(569 puan) tarafından
Ayy Allah  korusun

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 118 göst.
0 oy
3 cevap 274 göst.
18 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde hatice2134 (1,453 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 449 göst.
18 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde hatice2134 (1,453 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 598 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde YaseminBüşra (471 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,855 soru

24,091,094 cevap

331,753 kullanıcı

...