0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Annemlerdeyim eşimle sorunlarım olduğunu biliyor 11 aylık evliyim bir bebem var bosansam naparsin demiştim baş üstü demişti lafta. Neyse benim hamilelik sorunlu geçti bebeğimi doğurabileceğime hiç inanmadim alışveriş yapmadım son haftalar yapacaktım anneme de öyle demistim bitek beşik almıştım annem de ben yapmayınca kendi yapmış Allah razı olsun dedim iki haftadır burdayım annemle tartışınca kimseden bişe beklemeyin alacağın yok diye ben aldım senin yapman gerekenleri dedi şok oldum. Ben sana al dememistim ki anne dedim.Geçenlerde de iftara gelin bize beklerim demistim babama babam da o benzin parasına burda ziyafet çekerim kendime dedi çok zoruma gitti. civile gidiyorduk bebek arabamız yok erkek kardeşimin bebek arabasını al götür dediler bende yok ilk bebeğim olduğu için kendim almak istiyordum dedim annem de aynen öyle doğru diyon elin oğlu(eşime diyor) her şeyi de başkalarından beklemesin dedi neyi beklemisiz dedim boş boş konuştu triplendi. Bugün de bebek ağlıyordu altını degişim dedim içli köfte yapıyordu ketila su koy dedi altı çok pislenmisti değişince koyscaktim o an cevap veremedim babama git koy dedi o koydu sen oturuyon anca hizmet bekliyon ben koyarim niye demedin diyo oysa biliyor doğum sonrası çok unutkanligim olduğu lohusaliktan çıkalı bir hafta bile olmadı. Kirkin çıktı hala yatiyon yardım etmiyon diyo geldim geleli yemek de yaptım bulaşık da yıkadım kek pasta bile yaptım arada bı yapabiliyom ama bebeğim hep ağlıyor başında duruyom evin işi bebeğimden kıymetli değil. çocuğa tek bakiyom gelip baktirmiyom uykusuzum her şeyiyle kendim ilgileniyom. Her neyse bu yüzden tartıştık kimse benden bişe beklemesin dedi yine başıma kalkti aldıklarını bende yapmassydin benim senden beklentim mi vardı dedim. Kimseye yaranamadim kime ne iyilik ettiysem karsligik görmedim dedi bende karışık gormek için yaptiysan o iyilik değil tefeciliktir dedim.  Bekarken de bana para verirdi dedigini yapmayınca elimden alırdı veya başıma kalkardı bende patladım evime dönünce beni arayıp durmayın konuşmayalım dedim. Yarın evime dönecem inşallah çok zoruma gidiyor aldıklarının parasını denkleyip vermek istiyorum. 

3 Cevaplar

+1 oy
(221 puan) tarafından
Ama oyle evıme dınunce benı aramayın demek olmaz, sonucta sana kucak acmıslar sahıp cıkmıslar, bekar cıktıgın eve cocugunla donunce tabıkı bır takım sorunlar olur annenın dedıklerınde cok agır bır laf gormuyorum ben karsılıklı anlasmazlıklar olmuş, sen bugun sana kucak acanlara evıne donuceksın dıye aramayın benı dersen, yarın onları aradıgında onlarda sana bızı arama derler 
tarafından
Derler başa kalkarlar ama şiddet gördüğümu demedim kaynanayla sorunları dedim onu bile başa kakti geçimsiz dedi
(221 puan) tarafından
Sen sımdı sınırlısın dıye yanlıs dusunuyorsun aile ınsanın arkasındaki dağdır, annende kızmış dıye söylemış ıste gecımsız olsan nıye başütüne desin gelmene
tarafından
O lafta der ama gözüne batariz hepimiz evin içinde herkesi darliyo herkes kendi gibi olsun istiyor yaşayan bilir
(221 puan) tarafından
Ama eşinden katkat ıyıler bence, dovüyor dıyosun hemde hamıleyken, anamın bin lafını cekerim eşimin bır tokadını yıyecegıme
tarafından
Babam da beni dövüyordu ki :) evlenene kadar dayak yedim saçımı başımı yolarlardi
(221 puan) tarafından
E onunda eli kırılsın eşinin de eli kırılsın ne dıyım
-Reklam-
+1 oy
(1,784 puan) tarafından
Bence ailen eşinden iyi.Okadar büyütülecek şeyler değil bunlar.Eşine kızgın oldukları için böyle konuşmaları çok normal seni döven adamın neyini savunuyosunki başka anne baba olsa daha beter konuşur.Sen ileri gitmişsin sanki.
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Toksık ebeveyn maalesef uzulerek soyluyorum eger esınle cok cok kotu degılsen orda kalman daha uygun olur canım mevzunuz ne bılmıyorum ama ana baba demezdım ben o kişilere benım annem babam hıc kakmamıstır basıma Rabbım sizinde aranıza muhabbet versın hem eşinşe hem aılenle.
tarafından
Eşim beni dövdü lohusa iken , 5 kez hamileyken çok kez. ama yakınlarım bile böyleyken eşimin böyle olması normal kaderim
(9,920 puan) tarafından
Olumlama yap canım eşinin huyunu cozmeye calıs ne oldugunda sınırlenıyo bak hıc sevmezmı senı sevgısını gostermez mı Allahım emanet bilinci versin insallah eşine onun davacısı ahırette peygamberımız sav olcak

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,594 soru

24,113,159 cevap

333,073 kullanıcı

...