0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar biz ev almayı düşünüyoruz birikmiş paramız yok o yüzden baya yüklü kredi çekmemiz lazım bu durumda benimde çalışmam gerekti eve bakmak için 

Eşimin çalıştığı fabrikaya girmek istiyorum eşim maaş iyi dedi ama sadece beklediği servisin duragi baya uzak her gün yürüyo o yolu 4 sokak geciyo nerdeyse bide yokuş yukarı yürüyo 
Bende çalışmaya baslarsam o durağa kadar yürümek zorundayım ama daha çok yorulurum diye korkuyorum çünkü yol boyu baya uzak 
Siz olsanız napardınız 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
İki yerde çalışıp ev ve işyerinden bahsediyorum zaten çok yorulacaksin birde yol cabası çocuğun vs varsa Allah yardımcın olsun kredi işini tek basina odeyebilirmi eşin  bilmiyorum inşallah gönlünce olur 
tarafından
Ödeyemez bence her ay eksilere giriyo ne yazikki Amin sağol kız
tarafından
Kredi işini bilmiyorum valla kuzu biz kullanmıyoruz o yüzden ne kadar ödenir yapılır bilgim yok
tarafından
Maaşın çoğu gidicekmis eşim öyle dedi ne yazikki
tarafından
İkinizde aynı yerde calisacaksaniz iş yerine yakın taşınsan olmazmı
tarafından
Keşke eşim kabul etse dedim ama kabul etmedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamile misin canım?
tarafından
Hımmm o zaman bilemedim ben dedim belki iki kişisiniz yeni evlisiniz ev alma hayaliniz var. Ama odur çocuklarda varmış buraz iş yükün ağır olur ev yemek temizlik çocuklar ayyy bilemedim bak
tarafından
Aynen bende cikmazdayim şu an napcam diyorum
Taşınsak keşke diyorum
tarafından
Haklisin canım anca eşini ikna etmelisin bu konuda başka çözüm yolu yok
tarafından
Biseyde inat ederse dahada inadını kıramıyorum kaç seneden beri tanıyorum kendisini keşke kabul etse mecbur kıt kanaat geçinicek bende ona acımam napayım
tarafından
O zaman boş ver

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 900 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kelebek.34 (1,974 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 618 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 702 göst.
0 oy
4 cevap 213 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,310 soru

24,181,639 cevap

336,347 kullanıcı