0 oy
529 göst.
Moda kategorisinde (125 puan) tarafından
Hepsine hayat gercekten bu kadar tozpembe mi? Ya da parasini verip yatili sut anne falan mi tutuyorlar, cogu yemek vs yapmiyo biliyorum ama 10 gunluk bebeyle nasil disari cikiyorlar, biz yapisik gibiyiz wc ye zor gidiyorum...

21 Cevaplar

+2 oy
(25,185 puan) tarafından

Elbet hepsinin bir kamera arkası var yetemediği anlar vardır, yapamıyorum edemiyorum tuvalete gidemiyorum diye dert yansalar inanırsınız ama her işini yapana gezip tozup süslenenlere neden inanmıyorsunuz ki herkes bir mi herkes senin gibi değil ki tuvalete bile gidemesin, buda bana tuhaf geliyo. Bende 1 aylıkken gayette süslenip püslenip gezmeye başlamıştım. Sadece instagram a atmadım herşeyi atsam demekki benimkine de yalan dicekler değişik bir düşünce :D Yakın bir fenomen tanıdıgım var 4 çocugu var 2 si büyük 13 yaşlarında 2 si küçük biri 3 bucuk biri 2 yaşında gayet bakımlı tertipli düzenli herşeyini paylaşır instagram da 3 çeşit yemeğine tatlısına varana kadar yapar yardımcısı da yok. Evet bazıları itici oluyor gerçekçi olmuyor ama hepsi de aynı kefeye koyulmaz yani, insanlar çekemiyor yani milleti... 

tarafından
Ulan sende fenomen olsana hahahah
(1,351 puan) tarafından
Nayır  yalan söylüyorsün☺☺
(25,185 puan) tarafından
No yalan bende yalan olmaz :D
Kanka dur olcam:D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anlamadim ??
(125 puan) tarafından
Instagramda ki anneleri diyorum
tarafından
Valla bende asiri merak ediyorum nasil ediyorlar
0 oy
(2,040 puan) tarafından
İnan dışarı çıkınca daha sakin oluyor bebekler bende kızım 2 haftalikti avm.ye gitmiştim diğeri 3 aylikti pikniğe düğüne gittim :)
(125 puan) tarafından
Besleme işini nasil yaptiniz, biz bi isitme testine gittik yarim saat surdu surmedi kac kere emzirfim bilmiyorim
(2,040 puan) tarafından
Herşeyi hazırlayıp tam evden çıkmadan önce emziriyordum avm.ye gidiyorsak mesela zaten bebek arabasında uyuyordu orda acikirsa emzirme odalarına giriyordum yada alisveristeysek eğer mağazanın kıyafet deneme kabininde emzirdim
0 oy
(219 puan) tarafından
Yani wc ye gidemediği halini çekse takip edecek misin süslenecek makyaj filtre yapacak takıp takıştıracak kendini zengin gösterecek ki takip edilsin merak uyandırsın yoksa herkes gözünğn çapağını akşama anca yıkıyor ilgi çekici değil 
(125 puan) tarafından
Zaten etmiyorim ki yenidoganla ilgili sayfalara baktığım icin surekli ekranda istemsiz cikiyo
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Valla 17 binlik sayfam var hic onlar kadar paylaşım yapmadım bazen hikaye bile atamıyorum günlerce o yuzden surekli düşüyo takipci insanlar onlari izlemeye bayiliyor para kazandirmaya bayiliyor onlarin degil bizlerin sucu
0 oy
tarafından
Canım ev işlerini yapan vardır.  O yüzden ihtimal ki. Birde onlar otobüsle taksiyle yıpranmıyorlar ki
0 oy
tarafından

Kuzu ben de 15 gunlukken gezmeye basladim bebemle :D ama instamom falan degilim .

Sadece evde durup bunalmak istemiyorum ve cay icmeye ,kahve icmeye , bazen kahvaltiya cikiyorum .

Cunku mutlu ve sakin anne ; mutlu ve sakin bebek demek☺️❤️

(125 puan) tarafından
Diasrida nasil emzirdiniz ya o kadar kucuk bebe surekli memede durmak istemez mi? Benim mi çocuklarım farkli acaba???
(6,080 puan) tarafından
Emzirme önlüğü edinin bitane emmek istediğinde hemen kendi aracımıza gidiyorum ben emzirme önlüğü takıp emziriyorum avmde falan zaten bebek bakım odaları var oralarda emziriyorum :)
tarafından
Kuzu emzirme önlugum var ne zaman acikirsa emziriyorum ☺️❤️  uyku saatine yakin cikariyorum disari .emziriyorum cikmadan once .Etrafi izlwye izleye uyuyor .Uyaninca da acikiyor emzirme onlugumu takip emziruyorum.15 gunlukken ciktik hâlâ da hep cikariz .O zamandan beri surekli cikariyorum nerdeyde her gun ❤️

Ben iki aylikken sehir disina bile ciktim .Batmana siirte gittim .
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Canım orası sadece kamerada çektikleri ve görülen. Onlara da asla imrenme. Videoyu kapatıp evde bağırıp çağıran çocuğu iten kakan bile vardır. Kameralara oynuyorlar. Yemek desen dışarıdan, çocuk desen bakıcı. O yüzden gezip tozuyorlar sadece sahte sahte resimlerde gülüyorlar. Sırf daha fazla takipçi için daha fazla ilgi için ve para için 
0 oy
(7,233 puan) tarafından
Valla bende anlamadım ya bize de taktik verseler diyorum bazen :/
0 oy
(6,080 puan) tarafından
Valla 3 aylık oğlum havayı güzel buldukça çıkarıyorum ve inan her dışarı çıktığımızda daha rahat uyuyor temiz hava Çok iyi geliyor dünde hava güzeldi eşimle çıkardık onu 1 saat çok mutlu oldu etrafı izleyerek uyuyakaldı
0 oy
(603 puan) tarafından
Amaaan onlara göre ne var ev temizlicek yemek yapacak elemanları ayrı geçim derdi yok 10 günlükte çıkarlar bir günlükte 
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Toz pembe tabi ,lusk evler eşyalar hersy uyumlu ellerinde mop duvar siliyorlar sık şık giyilmisler birde sanki biryere gider gibi hayat bu değil asla , bunlar özendirmek için bizim aldilarimizdan istesinler alsınlar diye yapıyorlar amaç o 

Özendirmek sadece amaçları sponsorların istediği şekilde satışları yükselsin 
0 oy
tarafından
Bende gezerim sürekli kızımda alıştı oda çok sever küçükken alıştırmazsan sonra dışarıda durduramazsın canım  
0 oy
tarafından
İnstamom değilim ama bende hep geziyorum iki çocukla üstelik 4 günlüktu başladım gezmeye. Saçım basım makyajsiz da oturmam. Bana normal geliyor
0 oy
(3,486 puan) tarafından
Sorma. Bi arka bahçesi var onların ama çözemedim. Saçımı tarayamıyorum ben, porselen makyajlı fotoğraf her gün her gün. 
0 oy
(969 puan) tarafından
Sorma bide onune gelen cocuk yapiyor ek gida dersi veriyor oyle tiplerde var :)
0 oy
(872 puan) tarafından
Ben artık takip etmiyorum kimseyi. Herkesin hayatı farklı. Ben nasıl onlara inanmıyorsam bana da inanmazlar tuvalete gidemiyorum yemeğimi yapamıyorum yiyemiyorum dersem. Şimdi 1 yaşından geçti yürüyor artık. Insanlar daha rahat edersin demişlerdi. Ama nerede. Yemek yaparken ayaklarına yapışıyor, esofmanimi çekiyor. Korkuyorum kafasına bisey düşecek bisey dökülecek diye. Gündüz de ben yanında yatmazsam her 10 dk uyanıyor. Ellerim bulasik oluyor hep yıkayıp gelince ellerim soğuk oluyor, kıza dokununca uykusu kaçıyor rahatsız oluyor. Ellerimi ısıtama kadar da acele ettiriyor. Geceleri de aynı, yani kızım uyursa biseyler yapıp hazırlamak istiyorum. Uykusuz kalırsam migren oluyorum . O yüzden boşver insta momlari. Kendileri yapabiliyorsa Maşallah. Allah hepimize sabır versin.
0 oy
tarafından
Sinir olmak değil de bana da bazen yapmacik geliyor. Takip etmiyorum ama arada keşfete düşen biri var 5. Çocuğu mu ne olacakmış hep video çekiyor ne ara temizlik , yemek yapıyorlar bilmiyrm bende.
0 oy
(204 puan) tarafından
Dışarı çıkmak değilde hergün etkinlik oyunlar her dakika sanki faaliyettw gibiler insan geri kalmış hissediyor :) 
0 oy
(4,511 puan) tarafından
Benim etrafımda ki insanlar bu şekilde ama bazen sizin bu yazdıklarınızı görünce şaşırıyorum ve henüz anne adayı olan insanları tedirgin etmiş oluyorsunuz. Herkes sizin gibi değil en azından benim çevremde 3-4 çocuğu olanda bakımlı gezip tozuyor yeni doğum yapmış kişi de bir kaç haftaya eski haline dönüyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 242 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (980 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
19 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Hande123 (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 1 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ASIL KADIN!! (594 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,286 soru

23,931,187 cevap

324,053 kullanıcı

...