Herkes bana sen çocuklarını çok özgür yetiştiriyorum diyor çünkü kendim öyle yaşamayı istedim kimsenin kimseye karışmadığı herkesin birbirine gerçek sevgi duyduğu için bir arada kaldığı bir dünya istemistim ama bu bence yeterince olmadı.
Çocuklarım bunu yaşasın istiyorum inşallah bela almiyorm başıma ben de çok emin değilim :D
Mesela iki yaşındaki oğlan asla bana kyafetini giydirmez ben de ona bırakırım çoğu kararı kendi verir ben ona kural öğretir sabırla kuralları uygulaması için zaman veririm. Tabii bu bayağı zmaan alan birşey. Etrafımdakiler hiç alışık değil bense şimdilik durumdan memnunum dediğim gibi inşallah pişman olmam
benkm kızımda 2 bucuk yasinda kendisi seçiyor bu bu diyor ben başka seçiyorum o hayır diyor kendi beğendiğini giyiyor kıyafette bazen kendisi giyiyor oni da öğrettim amaa yemek konsunda ben kendim yedirmek isityorum o hayır diyor babasından yiyor bende asla yemiyor tek sorunumuz çorba kosnunda zor oluyor her yere batiruor kasikla icemiyorki çorbayı
Aslında ben karışırım ama kızımın karakteri aşırı özgür yay burcu üç buçuk yaşında daha ama herşeyi ben yapcam diyor pijamasini giydirirken bile ben giycem diye sinirlenip bağırıyor iyi mi kötü mü bilemedim bende
1,489,432 soru
24,343,915 cevap
346,168 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın