0 oy
229 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar benim oglum evde kelimeleri vardir baba mama meme dede su kanka ciş gibi 

Ama biyere gidince asla agzini acmaz hic konusmaz bana dedilerki bu cocuk tuvaletini demez

Sizce.haklilarmi telefon vermem sohbet edrriz oyun oynariz ama sadece ev icinde benle konusur yani bu kelimeleri der bazen dahada fazla kelime soyler ama diyorum ya bi yere gidince asla acmiyo agzini tek cocuk oldugu icinmi acaba

Nasil.baslamam lazim.ilk bide biyere gidince cişini demez diye korkuyorum

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım sen çok takıntilisin bu konuda. Önce bir kendini sal. Ne etrafı dinlereyek hareket ediyorsun. Her çocuk kendine özel. Konuşmasını ayrı dert ettin, tuvaletini ayrı dert. Ya ilerde kendine güleceksin ben neleri dusunmusum diye.  

Çocuk söylemese bile hareketlerinden belli eder hazır olduğunu. Daha küçük sanki. Benim kızda 2 yaşında. Yazın başlamayı düşünüyorum. Konuşmuyor ama belli eder en azından.
tarafından
Valla kuzum.inan yaşlandim 23 yasim ama hic 23 gibi deglm kendime hic bakamiyorum ev işi oğlum başkada hayat gayem yok sanki
-Reklam-
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Canım bir yere gidince bence bezle ilk başlarda. Birde şimdi havalar soğuk ya nisan mayıs gibi başlarsın. Aman kimin ne dediği önemli değil bacım. Sen isteyince yaparsın
tarafından
Bayrama kadar alissin diyorum kuzum 1 hafta sonra denemeye baslarim
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Canım hazır olduğunda kendi tepkisini verir herkes herşeyi bildiğini sanıyor herşeyi söylüyor kimseyi dinleme çocuk vakti geldiğinde yapıyor herşeyi takma kafana 
tarafından
Kaynanam annem falan alistir artik buyudu dediler bide bu konusmuyo demezki dediler ya cok uzuluyorum evde civil.civil ama bi yere gdnce acmiyo agzini
(7,369 puan) tarafından
Canım herkesi dinleme ooo dinlesek yandık zaten doktorlar 2 yaştan sonra 2 buçuk yaşında falan başlanabilir deniyor boşver herkesi sen çocuğunla ilgilen

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 208 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mer-ve35 (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
2 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde Ozlemmmi (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde -_- (105 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,504 soru

24,045,690 cevap

329,380 kullanıcı

...