0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
belirtileri nedir basim kac gundur catloyo omuriligim yaniyo agriyo 

8 Cevaplar

0 oy
(3,825 puan) tarafından
Kafanı aşağı egince beynin akiyo gibi oluyo deli gibi baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı ışık ses duyarlılığı oluyo bende 
(27 puan) tarafından
kafami egince bise olmuyo digerleri var eklem agrisi yaparmi
(3,825 puan) tarafından
Migren tutunca hareket edemiyorum resmen kimildadikca heryerim dökülüyor
-Reklam-
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Sinüzit baş ağrısı yapıyor doktora görünmeniz lazım ( kaşın tam üstü ağrır her gün düzenli ) ona göre film vs çekiyor ilaç verir sinüsler doluysa kuruması için yakın zamanda yaşayan biri olarak söylüyorum
(27 puan) tarafından
burnum acik ama
(7,448 puan) tarafından
Benimde açıktı ilgisi yok ki
0 oy
tarafından
Şiddetli baş ağrısı bu tek yönlü de olabilir yada komplede mesela benim migrenim tutarsa kafamın sağ tarafı ağrıyo yüzümün sağ tarafı uyusuyo mide bulantısı kusma baş dönmesi ışığa ve sese karşı duyarlılık olusuyo ☺️
0 oy
tarafından
Sinüzit geniz akıntısı yapar şiddetli baş ağrısı
0 oy
(2,533 puan) tarafından
Valla her ikiside var ya şuan onu yaşyorm biraz nezne olduk burnum tıkalı kaşımın üstleri ağryr başımın arkası boyumun üstü ağryr uyuşyor kulaklarımın üstü gözlerimin yan şakakları ağryr bacı 
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Sinüzit kafayı egdiginde öne akar gibi olur alnında migren tek taraflı olanda var gerilme hissi gibi tüm baş da ağrıya bilir 15 gün falan sürdüğü oluyor benim ışık ses kesinlikle istemiyor ve sürekli bir baş ağrısı yaşıyorum nöroloji ye gidiyorum şuan bKlim bugün emar çekildi benimde ama bence migren bu dedi doktor 
0 oy
(8,374 puan) tarafından
Ay aynı durum bende de var.
0 oy
(6,371 puan) tarafından
Bütün sesler beyninde yankılanıyor mide bulantısı çok vahim her şeyiyle iğrenç bir ağrı ama bi yarım saat uyuyabilirsen karanlık ve sessiz bir ortamda biraz rahatlıyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 143 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde 2 minnak (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 81 göst.
31 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ahmetmetenin annesi (66 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 80 göst.
19 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cemrenin-Annesi (2,924 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 239 göst.
24 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karadenizin incisi (11,501 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,429 soru

24,169,149 cevap

335,779 kullanıcı

...