0 oy
368 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar yigenim 12 yaşında henüz gizli Instagram kullanıyor ben tabletinde bir tane erkek çocuk fotografi yakaladım ama inkar etti ama ben gördüm ınstagram'dan kaydetmiş şimdi de annesinin WhatsAppi bilgisayarına kayıtlı ordan arkadasiyla msjlasmis hesap hakkında hemen msjlari silmiş ne gibi bı yol izlesek ablamı kandiriyor hep yapmıyorum etmiyorum diye ama ben de şahidim annesini falan engellemiş hesabından ablamda konduramiyor mu yoksa ne için tepki vermiyor bilmiyorum ama canım sıkılıyor bu olaya 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Annesi rahatsız degilse bence sen karışma o çocuk aklıyla teyzem yalan söylüyor der millet de buna inanır sen kötü olursun annesi çocuğunu bilmez mi hiç ya biliyor laf anlatamıyor yada kaale almıyor ben olsam karışmam 
tarafından
Teşekkür ederim o açıdan düşünmemiştim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuğun üzerine giderseniz ters teper
tarafından
Ne yapmalıyız ben karismasam mi acaba sizce
tarafından
Aranız iyiyse dost gibi yaklasabilirisn sana anlatmasını sağla sana anlatırsa sen uygun olmadığını soylersin
tarafından
Konuşmaya çalıştım kaç kez ama sinirlenip gidiyor başka odaya bı kaç kez biseyler anlattı ama şimdi korkuyor ya da başka bişey olduğu için anlatmıyor diye düşünüyorum
0 oy
(2,411 puan) tarafından
Üsluplu Bir şekilde konuşun yegeninizle kızmak ve onu sizden uzaklaştıracak bir şey yapmayın yaptığının yanlış olduğunu bunun için yaşının küçük olduğunu karşısına çıkacak ve onu zora sokacak şeyleri güzel bir dille anlatın
tarafından
Konuşmaya çalıştım ama sinirlenip gidiyor bende 21 yaşındayım kardeşim gibi büyüdü beraber büyüdük diyebilirim ama beni ciddiye almıyor pek
0 oy
(441 puan) tarafından
Sosyal medyayı nasıl kullanması gerektiğini öğretmeniz lazım, hem kötü hem iyi insanların varlığı anlatılmalı. Hesabının olabileceğini bunu sizden gizlememelisini, eğer gizlerse bunun sizi üzeceğini güveninizi sarmaması gerektiğini söylemelisiniz
0 oy
tarafından
Üzerine gitmeyip arkadas gibi yaklasilmali
tarafından
Teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim
0 oy
tarafından
Off çok küçük daha napilir bilemedjm 

İlgili sorular

+1 oy