0 oy
796 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben hayatı planlı yaşayan bir insanım mesela yarın bir yere mi gideceğim sırasıyla ne yapacağımı düşünürüm ama benim eşim de tam tersi bir insandır yarın bir yere gideceğin bile belli değildir anlık yaşıyor mesela ben annemgil de kalıyorum ben gelene kadar kömür al dedim daha kömür almamış bugün veya yarın annesigil beni alıp götürecek evimiz buz gibi olacak hallederiz diyor sürekli annesi gidin de ne yaptığı belirsiz bugün mü dönecekler yarın mı O da belirsiz sürekli belirsiz bunların hayatı bu da ben aşırı geliyor sizin eşleriniz nasıl beyaz siz nasılsınız planlı olmak saçma mı

20 Cevaplar

0 oy
(8,579 puan) tarafından

Benim eşimde anlık yaşar.  Bi gün sabah uyandm hadi tatile gidiyoz dedi.  Ben şokkk. Hemen yer ayırttı gittik . O derece yaniii :)))

Bende zamanını belirlerim önce 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne zaman plan yapsam hiçbirşey yolunda gitmiyor o yüzden hiç plan yapmam yapsamda zaten uygulayamam
(1,328 puan) tarafından
Al bende de o kadar. Ben de bu yorumu yapacaktım sen benim yerime yazmışsın. Eşimde plansizlikyan çok umursamazdir
tarafından
Ya 1 dk sonra ne olacagımız belli değilken plan yapmak çok saçma
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Planlı yaşamayı çok severim kendimi disipline etmeyi kemdime laf dinletmeyi iş yaptırmayı özel gezeceksem bile günü zamanı planlarım spontene gelişmeler de güzel ama modum iyi olmalı
0 oy
(9,664 puan) tarafından

yok ya yapmam hayal kirikligi olursa uzulurum anlik yasiyorim ben hayati :)

0 oy
tarafından
Planlı yaşarm canm 
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Bende planliyimdir canim eşim de bende sevmeyiz son dakika işlerini hiç yoktan bi gun önceden gelecek gidecek yapılacak bilinmeli bence
0 oy
tarafından
Bızım herseyımız planıdır, haftalar oncesi ayarlarız.. Esım de oyledır saatı saatine ısını yapar, hep aynı duzeni sever.. Alısverıs Vs oncesınden dusunur alacakları cok onceden alır kaygılıdır
0 oy
(3,719 puan) tarafından
Bende plansız yaşayamam gün içerisinde yapacağım işleri bile kafamda planlarım sırasıyla yaparım kayananm tam tersi hallederiz yaparız kafasında tabi eşimde öyleydi ama ben onu kendim gibi yaptım 
0 oy
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben uzun vadede olacaklari planlarim mesela belirli hayallerim var sirasiyla hangisini gerçekleştireceğim kafamda planlidir ancak yarin gideyim şunu alayim ya da aldirayim tarzi seyler bana basit geliyor önsezgiliyim eşin gibi akışına bırakırım o kadar ayrıntıcı olmak ömrü tüketir ben hayati olan şeyleri planlarim ufak tefek planlar bana göre değildir sezgilerime güvenirim cnm :)
0 oy
(4,654 puan) tarafından
Yerine göre planlı diyelim 
0 oy
tarafından
Bende pek plan yapmam
0 oy
tarafından
Planli   seneler sonra olacak dugunun kiyafetini simdiden belirlerlim :)) 

Misall 7 haftalgm dahaa  simdidenn  alacagim kiyafetleri hesaplarmm
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Planlı yaşarım ama her zaman planimin içine sıç.mayi başarırlar 
0 oy
(4,385 puan) tarafından
planli hareket etmem. plânlı yasayanlara soralım mesela yolunda gitti mi herşey ☺
0 oy
tarafından
Bana kızma ama sürekli aynı konuları açıyorsun. Hepsi birbiriyle ilişkili. Lohusalık bitti mi bilmiyorum.  Herşeye hakim değilim, çaresiz olabilirsin ama lütfen profesyonel destek al. 
0 oy
(611 puan) tarafından
Eşim anı yasamayi sever. Ben ise düzenim rutinim bozulmasın bulduk dengeyi. Hafta sonu mesala biliyorum ki bir yere muhakkak gidecek. Evden çıkmak için bir saati buluyor o çocuğu hazirlar yarım saate ev toplarim hazırlanır çıkarız. Eskiden herşeyi bırakıp bir anda çıkmak isterdi hadi dediğinde çanta elimde olsun evde cocuk var senin hadi deneme bakmıyor.
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Herşey planlı yaparım gün içinde bile ne yaparsam planlarim mesela o hafta misal misafir cagirucM şöyle yapicM böyle yapicam diye syarlarim plansız yaşayamam uygularım
0 oy
(770 puan) tarafından
Fazla planlı biriyim yani şuan canm çok istesede asla biri çıkalım dışarı d de çıkmam ama erkekler genel bı rahatlar ya :D
0 oy
(28,419 puan) tarafından
Evet aynı bende planlıyım gece uyumadan ertesi gün işlerime kadar ayarlarım öyle olmazsam 3 çocuk ve bi kocaya nasıl yetişirim 
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Benim eşimde anlıktor benimse hayatım tam bir plan... Asla plan dısına cıkmam ama bakıyorum bu beni yoruyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 365 göst.
12 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nagihannnnn (82 puan) tarafından soruldu
+4 oy
21 cevap 770 göst.
0 oy
14 cevap 518 göst.
3 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Canveannesi (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 669 göst.
5 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Fterzi (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,872 soru

24,175,084 cevap

336,065 kullanıcı

...