0 oy
832 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Canlarım çok çok özür diliyorum ama 16 ve 17 martta ilişki oldu normalde adet olmam gereken tarihte 19 MART ama olmadım dun sadece peçeteye çok çok açık kahve bir leke ve susam tanesi kadar kanama geldi adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi bugünde öğlene doğru tekrar bi kaç damla kahverengi leke geldi simdi yine bisey yok adet mi olamıyorum yoksa yerlesme kanamasi olabilir  mi böyle yaşayan oldu mu?? Cevabınızı göre lan vericem eşimi umutlandirmak istemiyorum 

Ve tekrar çok özür dilerim biraz detaylı anlattım☹⚘

15 Cevaplar

0 oy
(163,281 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
adet olmazsan yerlesme kani olabilir ama bazem adet oncesi kanamsida olabiliyo
optum bile bak mihriye dua ettim ettim simdi 8 haftalik oldu bile sende olcan♥️
ama dogum sekeri magnetj ne olursa 1 tane isterim haa
tarafından
Kalbin temiz canim❤❤Hele bi hamile olayım ben sana özel yaptırırım sevdosum sen iste yeter ki ☺☺❤❤❤
yaaa ♥️☺♥️☺♥️☺
tarafından
❤❤❤❤❤❤❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bı bilgim yok, inşallah yerleşme kanamasıdir
tarafından
Ay inşallah canim ya❤❤
0 oy
tarafından
Ben iki gebeligimdede yerlesme kanamasj yasadim ayni senin tarif ettigin gibi
tarafından
Valla mı ☺☺ Ay hadi inşallah canim benim☺☺❤dua et bana☺❤
tarafından
Rabbim sanada hayirli saglikli bi evlat nasip etsn insAllah cnm istersen esine soylemeden kendin test yap varsa zten silik yada tam cikar bende aninda yapmstm silik cikmsti
tarafından
Yarın gidip kan vereyim kuzum en iyisi☺☺çok sagolasin Amin inşallah kuzum dua et bana❤❤
tarafından
İnsAllah hersey gonlunce olur cnm :)
tarafından
Amin inşallah kuzum inşallah❤❤❤
0 oy
(16,589 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum canım benim hiç gelmedi öyle ama inşallah hamilesindirr inşallah inşallah Aminn❤️❤️☺️
tarafından
Ay Amin inşallah gulummm❤❤☺⚘
0 oy
tarafından
adet günün 19martsa, ovulyasiya 14gün öncesi olması lazım.

Lekelenme tarzı dediğin şey eğer yerleşmeyse yarın olmuycak. 2gün sürer.

Yarın akşama doğru anlarsın. İstersen 4saat su içme sonrası test yap. Ya da sabah ilk idrarla.

Bendede 2aydır adetim 2gün kahverengi gelib öyle söküldü.
tarafından
Sabah ilk idrarla yapayım en iyisi yada yarına kadar gelmezse gidip kan vereyim☺çok sagol canim❤❤❤
tarafından
inşallah gönlnce olur. Banada yaz ♡
tarafından
Tamam kuzum yazarım kesin❤❤
0 oy
tarafından
Benim öyle olmustu ayriyeten de hasta olacakmışım gibi ağrım da oluyordu 2 gebeligimdede ayni oldu
tarafından
Ayni canim benimde ağrılarım var tam diyorum adet oluyorum yok biseu ve beyaz akintim da var
tarafından
Beyaz akıntı hatırlamıyorum ama benimde 9 sene üstüne oldu bebeğim de aynı anlattığın gibi bekliyorum adet olacam diye hatta ben doktora bile gittim vajinal ultrasonla vakti adeti yakın dedi. Benim akintim kasintim vardı o yüzden gittim bana bit sürü de ilaç verdi ilaçlari kullandım. Bekliyorum adet olacam diye az Bi peçeteye geliyor günde 1 kez 2 gün öyle oldu. Eşime dedim bisey oluyor test al bana aldım öyle çift çizgi çıktı. Hemen gittin kan verdim ki baya yüksek çıktı. Sonraki gün kanamam başladı kaybediyorum yine galiba dedim ama çok şükür şimdi 2 yaşında. Peşine de 6 aylıkken yine hamile olduğumu öğrendim onda da gittim doktora dedim bir aydır adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor baktı kese var dedi ben şok :) şimdi biri 2 biri 1 yaşında. Rabbım isteyen el açıp dua eden herkese nasip etsin tez zamanda inşallah
tarafından
Yaaa çok güzel❤❤inşallah benimde öyledir kuzum Rabbım sizi hiç ayırmasın inşallah☺❤
0 oy
tarafından
Askim ben hamile kalip üstüne adet gördüm ilk gebeligim de bunda da dediign gibi kanama oldu 2 hafta sonra tekrar kanama oldu dusa girdigimde zaten orda düşük yaptim 
tarafından
Kan vericem kuzum bende bakalım hayırlısı olur inşallah dua et❤
tarafından
Kucagin dolu olsun inşallah Allah yüzme baksin aşkım
tarafından
Sagol çiçeğim❤
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Yerleşme kahverengi si ve leke leke oluyor genelde olabilir 1 gün daha bekle ve erken gebelik testi al test yap 
tarafından
En iyisi pazartesiye kadar bekliyim olmazsam test yapayım kuzum dua et bana☺❤
(7,369 puan) tarafından
Hadi inşallah hamilesin dir yarın sökülmezsen zaten hamile olabilirsin erken teste çıkar
tarafından
Tamam canim çok sağol❤❤
0 oy
tarafından
Benim başıma gelmedi kuzum inşallah yerlesmedir Rabb'im gönlüne göre versin ❣️
tarafından
Amin inşallah kuzum ❤❤❤
0 oy
(9,614 puan) tarafından
Benim regle bole basliyor genelde hemen yogunlasmiyor haber veriyor:)
tarafından
Benim hiç böyle olmuyordu canom ondan bi şüphe duydum☺
0 oy
tarafından
Benim başıma gelmedi ama inşallah yerleşme kanamasidir kuzum Rabbım gönlüne göre versin inşallah ❤
tarafından
Amin inşallah ablacım benim❤❤❤
0 oy
(12,029 puan) tarafından
İlişkin çok yeni olmuş kısa sürede yerleşme kanaması olur mu bilmiyorum amma inşallah öyledir hamilesindir ❤️☺️
tarafından
Ay inşallah kuzummm❤❤❤
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Benimde 3  gün boyunca geldi canim dediğin gibi kanama adetimde 9 gün geçti iki gün once test yaptım direkt negatif çıktı bilemedim Allah gönlüne gore versin inşallah
tarafından
Insallah canim benim umudum yok benimde pek ama bugün kan vericem en azından yoksa bile kafam rahat olur
0 oy
tarafından
Askimmmmmm sen ciddimisin:)))) 

Ayyyy Allah'ım inşallah yerleşme kanamasıdir. 

Sana birşey söyleyeyim mi aynısı bende oldu biliyor musun ve yerleşme kanaması çıktı inşallah sende hamişsindir..:))))) 

Ya Allah'ım ne olur ettiğim dua kabul olsun Allah'ım hayırlı haberle gel inşallah test al yarın kuşum haber et beni ben yine dua edeceğim ❤️❤️❤️
tarafından
Ay hadi İnşallah kuşum ❤️❤️❤️❤️❤️ sende benim canımsın
tarafından
Adet oldum kuzum
tarafından
Olsun kuzum birşey olmaz endişe etme inşallah en kısa zamanda olacak rabbim bir an önce nasip etsin ❤️ sakın stres yapma
tarafından
Amin canim benim Allah razı olsun inşallah❤❤
tarafından
Senden de canım benim ❤️❤️
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Bence en sagliklisi pazrtesi sağlık ocagndan kan ver cnm yerleşme kanamasida olablir olmabilirde en azndan kesin sonuç alirsin
tarafından
Bugün vericem canim☺☺
(1,147 puan) tarafından
Iyi cnm sevndm burayada yaz merak edrm:)
tarafından
Oldum maalesef canim
(1,147 puan) tarafından
Öylemi hayrlisi olsn cnm olur inşallah hiç üzülme

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 127 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Zehra800 (1,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
12 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 113 göst.
+1 oy
4 cevap 308 göst.

Kategoriler

1,465,594 soru

24,018,854 cevap

328,129 kullanıcı

...