0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

1 saattir uğraşıyorum. Kıvamını tutturamadim yoğurdunu fazla koydum galiba. Pankek gibi yaptım. Peynir topları internetten bakıp denedim. Ama bir tarafı çok yanmis gibi duruyor. Kızıma yedirsem bir sorun olur mu kızlar ? Gönül rahatlığıyla verebilirmiyim ? 

Ayrıca aklıma gelmişken sormak istiyorum. Ben pankek yada bu tarz birşeyler hazırlandığım da kızımın karnı doyunca geriye kalanları döküyorum taze yedireyim diye. Kızım 2-3 tanesini yiyecek büyük ihtimalle. Buzdolabina koyup yarında aynısını versem bir sıkıntı olur mu ? Lütfen bunada cevap verirseniz sevinirim <3

Arkalı önlü çektim. Yanık olması sorun olur mu kızıma? 

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(25,178 puan) tarafından
Kız sen yesene niye atıyon :D bunlarda verilir bişey olmaz
tarafından
Ne biliyim kız yemiyorum hahahhh bir ara tadına baktım begenmedim :D
(25,178 puan) tarafından
Kız benim bi komşum vardı bebegine böyle şeyler yapardı bugun ne yaptın dediğimde iğrenç tatsız bi çorba yaptım ama çok faydalıymış derdi ay o geldi aklıma ahahah:D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yanık degil ki biraz fazla pismis ama o kadarciktan bisey olmaz bi de atma kiz yazik gunah sen niye yemiyosn :)

tarafından
Bir ara yedim ama begenemedim hahahahha :D kızıma buzdolabina koyup ertesi gün versem olur mu?
tarafından
Her gun pankek mi yiyo kiz ben hic yapmadm o tarz seylerle ugrasmayi sevmiyorum kendim ne yiyosam ona da aynisini yediriyorm hahaha cok artiyosa buzluga da atabilirsin bence 2 gun ust uste yemez mesela yarin baska bisey yedirirsin ertesi gun buzluktan cikarip pankek yedirirsin
0 oy
tarafından
Valla ben koymuyorum tadı güzel olmuyor çünkü. Kendim yiyorum kalanları. Muzlu pankek yap efsane oluyor :D
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Kalanları atiyomusjn niye sen ye yada kızının yiyebilicegi kadr yap  ziyan olmasın
0 oy
tarafından
Canım yenilecek kadar yap
0 oy
(30,106 puan) tarafından

Yanıkları verme safra ve böbrek taşı yapar çünkü sertleşiyor.

Az yap kalanını ertesi gün verebilirsin dökme yada sen ye.

0 oy
(14,412 puan) tarafından
Buzluğa koy cicim 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 43 göst.
2 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,817 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 44 göst.
0 oy
11 cevap 125 göst.
+2 oy
22 cevap 583 göst.
27 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linkin (22,828 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,832 soru

24,064,731 cevap

330,300 kullanıcı

...