0 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
30. Yaşımı yaşıyorum. Ve 30 yaş benim için ..... Yaşı oldu diyebilirmisiniz. Yani o noktalı yeri nasıl doldurursunuz? 

Benim için 30 yaş bir farkındalık yaşı oldu. Yani şöyleki, bu zamana kadar yaşadığım tüm utanç anılarım, yanlışlarım hatalarım, ergenlik anılarım, yere düşüp rezil olmalarim, ve daha birçok yanaklarımı kizartacak anılar aklıma gelip gelip duruyor. He aklima gelişlerinde gözlerimi kapayıp ah öyle birşey de olmustu dimi diyorum. Geçmişten hızlı birsekild eders alıyor gibi hissediyorum.

12 Cevaplar

+2 oy
(6,746 puan) tarafından
Bn 28 yaşındayım ve daha 10 dk önce bunu düşünüyordum 30 yaş bni korkutuyor bilemiyorum neden ama galiba zaman geçtikçe artık gerçekten büyüdüğümu hissediyorum oysa evde en çocuk ruhlu benken ...
-Reklam-
0 oy
tarafından
28. yaşım için bunu söyleyebilirim. Hayatımdaki çoğu kişiyi sildim. Memnun olmadığım işimi değiştirdim. Arabamı yeniledim. 1 aylık sehayate çıktım. Hayata bakış açımı ve beklentilerimi güncelledim :). 30 da ve sonrasında pek bir değişiklik yaşamadım. Çünkü bu değişimden memnunum. 
tarafından
En güzel yorum senin oldu
0 oy
(22,876 puan) tarafından
30 yaşımda yüzmeyi öğrendim. O yüzden benim için özel bir yaş. Çok mutlu olmuştum o zaman:) 31 yaşındayım suan
(22,876 puan) tarafından
Ya var ya sen ayni bensin bacım:)) bak kendini yavaş yavaş öne at. Azar azar yaptığın zaman güven geliyor. Ben bu yöntemle kardeşime de öğrettim. O da az buçuk ayaklarını kaldırır oldu yerden:)) kaydirakta da eşim beni aşağıda bekliyordu. Sen de öyle yap. İnce çocuk kaydiraklarindan başla. Millet bana guluyodu falan ama hiç umursamadım. Yaptıkça cesaret geldi.
(8,300 puan) tarafından
Kollarla ayaklar aynı anda hareket etmesi gerekiyor demi onu yaparken zorlanıyorum sudan da korktuğum için hemen dibe doğru gidiyorum  :)
Ama öğreneceğim kurtuluş yok  :D
(22,876 puan) tarafından
Bence herşey zihinde bitiyor. Diyolar ya kendini bırakınca su seni kaldiriyo zaten diye. Suya o kadar guveniyolar. Ama ben güvenemiyorum yine de:) kendini kasmadan vucudunu yavaşça öne doğru **. Ayaklarını yavaşça kaldır. Sonra yere bas. Böyle yapa yapa kendine güvenin gelecek. Sonra biraz daha uzun süre sonra biraz daha uzun sore derken olacak inşallah:) bana da baksana yüzme dersi bile verir oldum ahahshajhshs
(8,300 puan) tarafından
Ben bırakınca şu beni çekiyor herhalde o da anlıyor korktuğumu  :)
Çok teşekkür ederim bebeğim deneyeceğim bunları  ❤
(22,876 puan) tarafından
Stres yapmayınca daha kolay oluyo bence:) rica ederim dostum❤️
0 oy
tarafından
30 değil ama 32 yaş benim anne yaşım oldu binlerce şükür tatlı Bi ewladıma sahip oldum 
0 oy
tarafından
30 yaş benim dönüm noktam kimseye %100 tanımadan güvenmemeyi öğretti biraz geç oldu ama öğrendim tanımadan güvenmek çok safça bu hatamın farkına vardım ama yol uzun bana katacak öğreneceğim pek çok şey var daha...
0 oy
(15,033 puan) tarafından
34 yaşındayım. En güzel yaşım hep olduğum yaş oldu benim. 34 benim en kadın olduğum yaş. Sevdim yani bunu da. Sıradaki gelsin ❤️
0 oy
tarafından

30 yas benim için en güzel yaşımdı anne oldum çok şükür Rabbıme 3 ay sonra 31 olacam inşallah daha da sevecem bu yaşımı :D

tarafından
Hülya aynı yaşta olduğumuzu biliyordumda hangi ay da doğdun ayimizdami aynı yoksa :))
tarafından
Olabilir kuzum haziran benin ☺❤
tarafından
Hee degilmis balım benim de temmuz ☺️❤️
tarafından
Ne güzel kuzum ❤❤❤
0 oy
tarafından
30 yaş benim için çok inişli çıkışlı oldu ve dibe sürükledi ama çokta şey öğretti bebeğimi kaybettim düşük sonucu sonra eşimin babanesini kaybettik bize çok düşkündü bizde ona düşkundük şimdide kist var geçmesini bekliyorum rabbim beterinden sakinsin bebeğimizi hiç bir sıkıntı yokken 5 dakka içinde kaybetmemiz eşimle beni çok değiştirdi en büyük acı buydu boş şeylere kafa yormayan gamsız bir insan oldum arkdamdan mi konusuyolar konuşsunlar beni sevmiyorlar mi sevmesinler en önemlisi sağlık 
0 oy
(38 puan) tarafından
Ömrün ne kdr bos ve hicli geçtiğini asil yerimiz olan ahiret icin hic birsey yapmadığımı fark ettim  az insan cok huzur prensibinde yeni bir dünyam var bolca ilemle vakit gecirip sihbetler dinliyorum bis dünya  icin debelendigim kadr sonsuzluk icin debelenmedigim her günün pismanligindayim
0 oy
tarafından
Kimsenin ne dediğinin , düşündüğünün önemi yok..ben istemedikçe kimse hayatıma mudahale edemez ve dahil olamaz. Eskiden yok akrabaydi yok arkadaştı kirilmasin etmesin diye alttan aldığım olurdu ama artık sınırı geçen olursa haddini bildirip hayatımdan cikariyorum. Böyle çok daha mutluyum. Hayata bir kere geliyoruz kendi istedigimiz şekilde yaşamalıyız. 
0 oy
(38 puan) tarafından
30dan 34yasima kadar en berbat senelerim oldu keşke geriye donebilsem 
0 oy
(2,039 puan) tarafından
30 yaş benim için annelik yaşı ilk 30 yaşımda anne oldum sonrası zaten o kadar çabuk geçti ki çok zorlandım güldüm ağladım sevindim şimdi 34 yaşındayım her yaşımı seviyorum ama 30 yaşımın ayrı bi güzelliği var bende 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 397 göst.
+1 oy
10 cevap 311 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
25 cevap 818 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (194 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,509 soru