0 oy
165 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (988 puan) tarafından
Ama dogurmuyorum  )

Kızlar 5 haftalık hamıleyım sag kasıgımda ınanılmaz derecede agrı var 2 tane kucuk cocukla ne yapcam bılmıyorum uyuyamadım acaba vücut kendınımj hazırlıyor ki iğne batar gıbı aynı 

4 Cevaplar

0 oy
(361 puan) tarafından
Ya doktira git ya da parol ic hamilelikde dokunmaz parol doye biliyorum 
(988 puan) tarafından
Doktora suan gıdemem ama parol ıcıyım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,080 puan) tarafından
4-5 haftalıkken bndede  oldu  kasık  kısmından resmen  adet  olucak  gibiydim hatta  evde  hamile  olduğumu  öğrenip acile  kan  testi  vermeye gittiğimin günüydü  acildeki doktor muayene  etti  eğer  çok  şiddetlenirse  kadın  doğuma  git  dedi  bebek  yerleşme  yaparken  sancı  yapar  ilk  haftalarda  normal  dedi  kan  veya da çok  kötü  durumda olursan  bekleme  git  bnde  çok  şükür  birkaç  gün  sonra  geçmişti  bol  bol  yat  dinlen 
(988 puan) tarafından
Nerde yatmak mumun degıl 4 yas ve 10 aylık kızlarım var o yüzden gıdemıyorum hastaneye cnm
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Valla kuuzm Bn de o zmn lar olmştu hatta sol kasığım o kadar cok ağryr Du ki doktora gittmştim dış gebelik gibi grnyr dedi cocuk sol kasığım ın altında ydı iğne vurudu sol tarafıma bebek tüpler e gecmesin die iğne orayı sertleş trck bebk gecmyck demişti ister sende git cnm hemen belki farklı de seninnki 
0 oy
(163,295 puan) tarafından
sag tarafmis apandisit olabilir acile git

İlgili sorular

+2 oy
20 cevap 524 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde nisan cicegi (11,397 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 288 göst.
16 Nisan 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Ebru yilmaz (279 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 187 göst.
7 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde vellenizanim (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,309 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,462 soru

24,031,091 cevap

328,695 kullanıcı

...