+1 oy
242 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (850 puan) tarafından
Ay bebeğim 18 günlük akşam 7 buçukta bir başladı uyutuyom yatıriyorum 10 dk sonra ağlıyor tekrar emiyor uyuyor 10 dk sonra yine aynı eşim de geç geldi bebeğim ağladı ben ağladım tuvalete bile gidemedim. Artık biraz önce arabayla çıkaracaktık dışarı uyumuş kalmış sonunda. Gececek dimi bu günler 

9 Cevaplar

+1 oy
(8,579 puan) tarafından
Geçecek Geçecek sadece SABIIIRR. 

ayy daha minicikmis yaaa ☺♥️ valla özledim ben kızlarımın bebekliklerini
tarafından
Büyüttün tabiiii
-Reklam-
+1 oy
tarafından
4 aylik bugun bizde öyleydik sabahtan akşama kadar  delirecektim ablası var bide   insallah gececekk
0 oy
(4,433 puan) tarafından
Bebeğim 25 günlük bende aynıyım canım sabırla geçeceği günleri bekliyorum bazen yeter artık derdi ne her şeyi yaptım niye ağlıyor niye uyumuyor diyorum kötü oluyorum ama sabır çekiyorum herkes nasıl büyüyecek anlamayacaksın bile diyo o günleri bekliyorum bende 
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Bunun daha diş evresi var gazı var osu var busu var Rabbim sağlık versin de olur hersey.. Geçecek bu zamanlar bn 2 aya kadar her saati görürdüm hamdolsun rahatladk sende öyle olacaksın merak etme
0 oy
(14,412 puan) tarafından

Oyyy mis kokulu 

Ebediyen ağlayacak değil tatlım geçecek tabii :)

tarafından
Benimde çok mazlum ben hayattan yoruldum heralde
(14,412 puan) tarafından
Haaaa ondan zabaaaca sallıyon beşikte :D
tarafından
Benim bebe mszlumds işte anası hiç mazlum değil
(14,412 puan) tarafından
Çirkefmisin kız aboooooo
Nihahahahahahha
tarafından
Sinsilerdennnnn
0 oy
tarafından
Geçecek tabi ki. Bazı bebekler kolik olabiliyor. Belirli saat aralığında sebepsiz huzursuz olurlar ama geçiyor dert etme. Allah bağışlasın
0 oy
(13,671 puan) tarafından
21 günlük oğlum sabahtan gece 11 e kadar gayet sakin bütün gün uyuyor gece 11,30 dan sabah 7 ye kadar uyumuyor ağlıyor huzursuz hepsi geçiyor canım 
0 oy
(771 puan) tarafından
Geçiyor canim. Ilk zamanlar beninde öyleydi hep boyle sürecek sanmıştım bende ağlıyordum sürekli degisik bir surecti.ama 40 ı ciktiktan sonra benimki düzeldi şükür.umarim seninkide düzene girer
0 oy
tarafından

Geçecek ve daha kötüleri gelecek :woot:

Şaka bir yana sabret. Benim bebeğimde hiç öyle koydum uyudu oh gece kalkmadı falan olmadı. 2 haftalıkken başladı esip gürlemeye. Bizde arabayla çok cıkardık ama 2.5 belki 3 ay olmak üzereyken bıcak gibi kesildi çok şükür. Geçiyor. Az önce uyanmış benim uyanmamı beklerken yüzüme falan dokunuyordu <3 çok güzel günler var daha. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 252 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Emine S (18,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.
13 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
31 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,022 soru

24,066,873 cevap

330,411 kullanıcı

...