0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar 9 aylık olduktan sonra gece beslenme kesilmeli diyorlar hem çocuk hem anne açısından uyku açısından kızım bir süredir huzursuz 10 dk bir kalktigni biliyorum ve bir sey si olmamasina rağmen ve meme istiyot tok olsada siz gece beslenme kestinizmi kestiyseniz nasıl 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
hayir kesmedim kesilmez de.. 2 yasinda sutten kestigim zaman gece beslenmesi bitti
tarafından
Canım ilk bebeğim açıkçası çok bilmiyorum ama kesilmesi falan bebek bakım yerinde okudum üye değilim oraya ondan yazıp sormadım buraya sormak istedim
tarafından
cocuk doktorlariyla calistim, seminerlere katildim ama hic gece kesilir die duymadim.. acikcasi bu biraz da annenin rahat uyumasi acisindan dusunulmus gibi.. hem 9 aylik 1 yasina kadar ana gida suttur. hadi 1 den sonra deseler neyse de bence boyle bir duruma gerek yok. dis sorunu olabilir zaman xaman boyle duskun oluyorlar
tarafından
Evet disimizde yok belirtisi yok heralde zorlanıyor diye düşünüyorum Tesekür ederim
tarafından
kesin disten o zaman devamli kasima ihtiyaci duyuyor yakinda patlatir
tarafından
Inslalah canım Tesekür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Ver kuzum dış çıkarıyordu meme iyi gelir derler
tarafından
Tamam canım Tesekür ederim
(1,450 puan) tarafından
Canm yorumda gördüm uyku açısından dusunmussun ben yatarak emziriyorum  geceleri çok rahat oluyor 40 linkten başladım hala öyleyiz suan 17 aylık gece çok nadir uyanıp emmek ister
tarafından
Canım bende artık öyle yapıyorum ama bazen ağzında tutuyor o zaman korkuyorum işte ben uykuya dalarim bir sey olur diye
(1,450 puan) tarafından
Kuzum ama 8 aylık o zamanı gelmiş yani kendisi bırakabilir istediği an
tarafından
Canım bazen emmesede emzik gibi tutuyor yani  bende korkuyorum bilemiyorum da
0 oy
(735 puan) tarafından
Benim oğlum 13 aylık hâlâ geceleri meme yiyor.  Eylülde sütten kesmeyi düşünüyorum. Yani benimkisi ni gece kesmeye calistimda yok olmuyor bebekten bebeğe değişiyor bence
tarafından
Canim geçe beslemesi kesenler uyku açısından bebekte anne de daha rahat diyorlar o yüzden sordum tabi çocuktan çocuğa değişiyor katılıyorum
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Kızım 8 aylık ben kesmeyi düşünmüyorum çünkü diş zamanı tek dayanağı o olucak geceleri kalktığı zaman onu tek sakinlestirecek şey meme olucak daha hiç disimiz çıkmadı bizim bakalım artık zaten 2 yaşına gelince toptan kesmeyi düşünüyorum ben 
tarafından
Bizimde hiç dişimiz çıkmadı ama çok huysuz dış belirtiside yok bakalım kesenler anne ve bebekte gece uyku açısından daha rahat diyorlar o yüzden sordum kuzum
(3,504 puan) tarafından
Anladım canım bence biraz daha dursun daha çok küçük çünkü sende her kalktığında emzirme değilde su ver bı daha kalktığında emzir belki uyanmalari azaları boylelikle
tarafından
Tesekür ederim canım denicem bu aralar o kadar sık uyanıyor ki zorlandım
0 oy
(7,565 puan) tarafından
Oğlum 18 aylık olacak hâlâ 1 kere emer yazık günah kesmeyin sizin sıcaklığınızi bile ister bebek daha
tarafından
Canım tamamen kesmek değil sadece ve gece vermemek diyorlar anne bebek uyku açısından ama bende bilemiyorum iste
(7,565 puan) tarafından
9 ay değil 1 yaşından sonra gece beslenmesi kesilmeli diye biliyorum bende reflü ve kulak iltihabı oluyomus ama ben kıyamadım emmiyo bile benimki sıcaklığı istiyo kiyamm kesmeye bence sizde kesmeyin ama kaç kere emmesi gerektiğini siz belirleyin 9 aylık bebek gece 2 kere emse yeter böyle yapabilirsiniz fikir sundum siz bilirsiniz tabi
tarafından
Canım işte belli bir süredir keşke 2 kere kalksa ellemem ama belki 10 kere kalktığı bazen daha fazla olduğu günler oldu tok olsada bunu önlemeye çalışıyorum
(7,565 puan) tarafından
Benim oğlum da öyleydi o aylarda ama düzeliyor korkmayin onu anlatmaya çalıştım işte 10 kere kaliyosa hepsinde emzirmeyin bi gün dört defa ertesi gün 3 defa fln böyle böyle 2 ye düşürün 3 4 günde alışır

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 91 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Simaygule (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,020 göst.
12 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
0 oy
0 cevap 61 göst.
2 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,092 puan) tarafından soruldu