0 oy
1,316 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bu akşam saat 9 a yakındı eşim afedersiniz birlikte olmak istedi çok özür dileyerek söylüyorum kusura bakmayın bende yemeğini ye sonra dedim daha yemegi yememişti bide ablası gekmısti annesine demişti size gelicem bende dedim hem yemeğini yemedin hemde ablan gelicem dedi böyle dedim diye sinirlendi trip attı sonra uğraşamam falan dedi gitti bende tm o zaman falan dedim bu yine ayni şekil devam etti sonra ben dedim bu dediklerini hatırlarsın birgün bana haksızlık yaptın dedim bu yaptığına pişman olucan dedim bu sefer geldi tekrar istedi güldü falan bu sefer de ben yok dedim uzun bir süre birlikte olmak istemiyorum zaten ayda 1 oluyor sonra bu gitti ablasını getirdi sohbet falan beni tınlamadı yani siz benim yerimde olsanız nasıl davranırsınız 

29 Cevaplar

0 oy
(450 puan) tarafından
Ah ah bu erkeklerin bu halleri bnm esimde cok yapardi onu eve gelir gelmez isterdi yemek yemeden cok sukur cocuk olduda duzeldi ama elimden geldigince geri ceviremiyodum cunku gunahı cokmus
-Reklam-
0 oy
(67 puan) tarafından
Sanki siz mi aç kalacaksaniz eşiniz istiyorsa keşke bir şeyler yasasaydiniz. Cok kuralcı olmayin bunaltirsiniz eşinizi
0 oy
tarafından
Ayyyy yorumlara çok güldüm. Bazıları iki dakika yapaydin demiş ama bunun banyosu da var sonuçta. Eşimin ve benim saçlarım ıslakken ailesi görse çok utanırım.. bu arada bizimki de ayda 2 defa felan oluyordu şuan hamileyim 9 ay yine yok :D
0 oy
(163,453 puan) tarafından
yani o is aceleye gelmez 
tarafından
Bizimki herzaman aceleye getirir
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Saat dokuz olmuş eşin neden o saate kadar aç beklemiş kiz ablasininda geleceği tutmuş işi gücü kocasi yok mu o saatte gelmek istiyo aksam saat 6 gibi gel 7 gibi gel yada 8 gibi  9 ters bi zaman ;)
tarafından
Geç saatlerde yiyor herzaman öyle ablasısa anneside geç saatlerde gelmeyi sever 9 neki 11 de gelirler çoğu zaman eşim olacak hayırsız da bunu çok normal karşılar
(1,134 puan) tarafından
Bu ailede bi terlik var canim çok anlayişsiz insanlar 11 gibi gelince sende uyumaya git. Bunlar bilerek yapiyo belkide eşinle senin arani bozmak için o saatlerde evladinin evide olsa kardeşin abinin evide olsa rahatsiz edilmez evli insanlar evinde donla gezmek istersin tv'nin karşisinda uzanip rahatça tv izlemek istersin yada be biliyim keyfin olmaz kafa dinlemek istersin. Eşin ailesine bağliysa aileside unutturmamak için her gün gelip gidiyo anlaşilan bu düpe düz sizi rahatsiz etmek
0 oy
(561 puan) tarafından
Ben bu cinsellik konusunu tamamen dini açıdan duaunuyorum ya birbirimizi yesekte kavga da etsek istediğinde yada istediğimde olmalı bu işin ayda bir olması esler arasindaki muhabbeti de azaltir ve kocaninrazi etmeden uyursan sabaha kadar melekler lanet ederler ayrica bunla ilgili hadis bile var erkek karisini ihtiyaci icin cagirdiginda kadin tandir başında dahi olsa hemen isteğine yanıt versin diyor aç aç gozu aliyosa birak yapsin yani niye ac olmasina takildin ki :D bu geve boyle yatmasina izin vermeseydin bari yada sabah veya ertesi gün gönlünü al cok naz aşık usandirir 
tarafından
Bizde her tartıştıgımızda o kin yaparsa 3 ay sürdürür küslüğü yapmazsa her istediğinde olur Bende dinen öyle bildiğim için bana kötü davranmadığında kalbimi kırsa da olur ama ben kötü niyetle demedim yemeğini ye ablan gelicek bunda bir kötülük yoktu trip attı tartıştı bende tm dedim bu sefer dahada triplendi bende söylenince geldi bu seferde ben yok dedim
(561 puan) tarafından
İkinciye gururunu yenip gelmiş sen yok deyince daha da sinir olmuştur :D
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Yaz tahtaya alırsın haftaya pasacim deseydin :))
0 oy
(3,405 puan) tarafından
Yani hayatınızdaki en ufak ince ayrıntıları bile anlatıyorsunuz ya pes
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Yemesin o is olur dusunu alirsin sen sofrayi kurana kadar o da dua alir yersinizz sinra ablasi gelir sanki yillaniyonuz mu 1 saat sursun en fazla :D 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,696 göst.
14 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayos (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 1,304 göst.
5 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sadebirgl (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,905 göst.
24 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Oylesinebiriiste (1,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,634 göst.
18 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,296 soru

24,137,310 cevap

334,363 kullanıcı

...