0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bilmiyorum ama hamilelikte olan şey doğum yaptığım halde devam ediyo lohusalık pazartesi gitti ama benim canım bir şeyler istiyor yemediğin zaman göğsüm şişiyor aş mi eriyorum hala ya bir anormallik var gibi ilk bebeğim İlk gebeliğim o yüzden bilgim yok size danışmak istedim

6 Cevaplar

0 oy
(1,992 puan) tarafından
evet 

ve canının çektiğini az da olsa yemen lazım memen şişer mastit olur 
(885 puan) tarafından
Sütü çeker deriz biz ona kiz :)) memen şişer ney
-Reklam-
0 oy
(456 puan) tarafından
Benim bebegim 17 aylık emziriyorum geçen bişey gördüm ve canım çekti eşime bi güm yiyelim falan demiştim gece bi yattım agrıdan duramadm gögsüm o kadar doluydu ki agrıdan duramıyordum artk eşim aldı geldi yedim ve indi çok şükür agrısı çok pis canım ye sende canının çektigini
0 oy
tarafından
Evet cnm aynen hamilelik gibi
0 oy
(14,799 puan) tarafından
Gördüğün duyduğun şeyi ye derler burda yedirirler kuzum sen ummasan göğsün umar derler aklına düşen bisi olduğu zaman ye ic
0 oy
(789 puan) tarafından
Canım aynı durum bendede oluyor annem derki pis damar umuyor:)) canın birşey çektiğin de avucunu yala göğsüne sür komik ama faydası oluyor:)))
0 oy
tarafından
sanırım evet annem olsun kaynanam olsun emzikliyken canin ne isterse ye yemezsen göğsün şişer derler hep 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 490 göst.
3 Temmuz 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,472 soru

24,058,864 cevap

330,045 kullanıcı

...