0 oy
149 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bugün doktora gittim damla ve krem verdi bel boyun düzleşmesinden şüphelendi,bunlar nedir ne değildir nasıl olur 10 gün kullan geçmezse mutlaka ortapediye git dedi röntgen film çekilsin dedi başına gelen oldumu

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post çıksın bilgim yok
tarafından
Sağol beybii
-Reklam-
0 oy
tarafından
O boyun düzleşmesi çoğu insanda var. Bende de çıktı PC başında durmaktan veya telefon veya yatış şekli yastığın türü bile etkiliyor. Ortopedik yastık aldım ben ondan sonra ağrılarım geçti.
tarafından
Kesinlikle yastık çok önemli. PC başında duruyorsan mesela onu boynunun hizasına getir eğilip bakma. Birde ortopedik yastık edin
tarafından
Mrb Helena dikkat ettiğin başka birşey var mı acaba kardeşim kpssye hazırlanıyor sürekli masa başında ve pcden ders izliyor. Fizik tedavi aldi 10 günlük ama pek işe yaramadı diyor. Boynunda şişlik gibi birşey varmış başı da çok ağrıyor . Birkaç dra gitti ama pek bişey dememişler .
tarafından
Hayır ev hanımıyım hemde aman aman öyle bı işle uğraşmıyorum
tarafından
Ayşenur, benimde yumru gibi bişey var. Önce ağrısı çok olurdu ama maşallah bayadir yok. Çok çabuk iyilesebilen biryermis aslında. Bana doktor dedi sen naptın boynuna diye o derece kötüydü. PC de durmaktan hep. Anında gidip yatastan ortopedik yastık aldım. En çok fayda eden yastik oldu bana. Krem vs kullanmadım fizigede gitmedim. Egzersiz vardı onları yaptım kendimce. Öyle öyle hafifledi. Birde bilgisayarın altına destek koyup yükselttim baya. Tam göz hizasına getirdim. Şimdilik iyiyim , tekrar edince yastığa dönüyorum ☺️
tarafından
Hay Allah senden razı olsun. Birkaç tane dra gitti hem özelde hem de devlette ama şikayetleri hala devam ediyor. Ona da egzersiz vermişler, fiziğe de girdi ama pek faydasını goremedi omzunu hatta kolunu bile etkiliyor ,  çok üzülüyoruz . Stresten de etkisi artmış olabilir bilemiyorum, çok fazla sınav kaygısı var.  Peki senin iyilesmen ne kadar sürdü, boynunda şişlik var demişim yanlışlıkla , ense diyecektim sen anlamışsındır gerçi o ne zamn geçti peki . Teşekkür ederim bu arada aynen gonderecegim msjni dikkat etsin bunlara.
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Tam nereden agrı cnm ense demi bendede var koluma vuruyor taa
tarafından
Ensemde var belimde ağrı var bugün gittim öyle dedi napcam bilmiyorum enseem de olan mesela banyoya yaparken boynumu ceviriyirum sağa sola kütür kütür ses geliyor
(2,040 puan) tarafından
bi fizyoterapist yokmu ona gözük cnm rahatlıyor insan
tarafından
Verdiklerini 10 gün kullanicam geçmezse eğer ortopedi ordanda fizyoterapiste

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
+1 oy
6 cevap 196 göst.
0 oy
3 cevap 118 göst.
+1 oy