0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (853 puan) tarafından
2 hafta olucak    dogum yapali  srekli bas agrim var kizimda nasildi hatrlamiyorumda

6 Cevaplar

0 oy
(659 puan) tarafından
Kahve tüketimi yapmadıysanız kalıcı olabiliyor baş ağrısı
(853 puan) tarafından
Kahve tuketimi derken
(659 puan) tarafından
Sezaryen doğumdan sonra hem ağrılar kalıcılık yapmasın diye hemde anestezi etkisini vücuttan atmak için nescafe türk kahvesi bitter çikolata ve bol su içmeyi öneriyorlar bundan bahsediyorum
(853 puan) tarafından
Bna solemediler cnm 2 dogumumdada bndada aldim ama demeyince unuttum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doğumdan sonra doktorum kahve içmemi istemişti hiç baş ağrım olmadı demek bunun içinmiş 
(853 puan) tarafından
Bna demediler aldim ama icmedmde
tarafından
Şimdi bol bol içsene canım bi dene
(853 puan) tarafından
Emziriyorum cnm  bitek sade turk kahvesi ictim bugun gecmedi  yine ilac ictim
tarafından
Normal kahve iç canım günde iki kere filan ama bol bolda su iç kahve içtiğinde öyle bi taneyle geçeceğini sanmıyorum senin
(853 puan) tarafından
4 litre su iciyorum cnm bebegimi emziriyorum die onuda icmemde  cok  agrim vardi gecer die  ictim etkisi olmadi
tarafından
4 litre fazla değil mi canım sen. Kahve iç yinede bol bol ama doktor söyle bi bence baş ağrısı kötü
(853 puan) tarafından
Blmem cnm emzirince icesim geliyor
0 oy
tarafından
Lavanta yağı ile papatya çukuruna masaj yap ve ayrıca boynuna omzuna masaj yaptir sıcak havlu koy rahatlarsin canım. Bitter çikolata ve sade sek kahve iç.
(853 puan) tarafından
Tm cnm smdi etkisi olablirmi
tarafından
Olur canım neden olmasın benim kız kardeşim kafasında baloncuk var baş agrisinda o şekilde rahatlatıyor.
(853 puan) tarafından
Ictim sade turk kahvesi gecmedi cnm ilax almak zorunda kldm yine
tarafından
Türk kahvesi geçirmez canım sade sek Nescafe geçirir.
0 oy
tarafından
Sade kahve ic hergun bir kac kere
(853 puan) tarafından
Bebis uyumuyor o zamn skinti olmasn
tarafından
Ben içtim oylede uyumuyodu icsemde uyumuyodu bare bas agrim bir olmasın dedim ictim bide 10 yil migren tedavisi goren biriyim benn
(853 puan) tarafından
Bndede var iste cok sık agriyinca     sreklide agri kesici icnek istemiyorum
0 oy
(713 puan) tarafından
kuzum ben ölüyorum sandım kusmaktan boğazımdan kan geldi o baş ağrısı yüzünden sana tek önereceğim şey bengay kremle ağrıyan yere masaj sabah akşam ne zaman agrirsa sür ilk rahatlatiyo 2-3 güne tamamen geçiriyor
(853 puan) tarafından
Eczanede varmi canm nerden alicam
(713 puan) tarafından
var kuzum vardır hatta sağlık ocağından bile alabilirsin kas gevşetici krem zaten
(853 puan) tarafından
Sorucam pazartesi cnm
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Benim de deli gibi ağrıdı geçti sonra Allah tarafından. Hiçbişi kâr etmiyor maalesef. Ama geçecek merak etme. 
(853 puan) tarafından
Ya insallah gecirmiyo hic biseyde

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 235 göst.
15 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
9 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (714 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 196 göst.
24 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine3529 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Eslemmm (2,525 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,830 soru

24,160,288 cevap

335,332 kullanıcı

...