0 oy
164 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (399 puan) tarafından
2 yasindaki kizim  sali gunu aksama dogru once kustu snrada ishali baslafi hemen hastaneye goturdum tahlil yaptilar kaninda mikrop ckti serum verdilar bi poset ilac yazdilar salgın  varmis yine bitmiyor bu lanet hastaliklar sorum su kac gun surer ya hic bsy yemiyor sadece su ve meyve suyu iciyor onu bile kusuyor lutfen fikir verin ne yapayim yemek yemedeb nsl topatlnck bu cocuk 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım 

Benim oğlumda Aralık ayında kusma şikayeti vardı ishal yoktu da. Ne yese kustu hep acile götürdük ağızdan bir ilaç verdi o hemen kesmişti ya 
-Reklam-
0 oy
(423 puan) tarafından
Canım yemiyorsa acile götür gene Allah korusun sıvı kaybi yasayabilir bnmnbebegim rota olmuştu içtiği suyu daha çıkarıyordu hastanede kaldık 2 gün serumla yaşadı sonra düzeldi ishali içinde ayran yoğurt pirinç lapasi patates püresi muz yedir geçmiş olsun
(399 puan) tarafından
Bol bol su meyvesuyu ayran iciriyorum iste sivi iciyor sadece yemek iki kasik yese bile kusuyor mahvoldu cocugum 2 gunde eridi ya patates haslamasi yese brz  kesilir ishalide iste agzini surmiyor
(423 puan) tarafından
Benm bebegimde öylesi kuzum hastaneye attım adımı serum yedioce yemeye basladi enfeksiyon için antibiyotik vermedi mi
(399 puan) tarafından
Verdi antibiyotik cnm.. onunla  birlikte ishal surubu parol agri ve ayes dusurucu birde prebiyotik verdi...kullnyrz bnlari ama mide bos oliyo genlde ilaclari vermemde sknti olmz demi hepsi tok cnku yaziyi
(423 puan) tarafından
Olamz diye biliyorum ne desem boş cnm sen doktoruna sor en iyisini o bilir
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Gecmis olsun canim ya
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Canım ishalı için sıkma portakal suyu sonra makarna pilav muz yayla çorbası elma yada elma suyu bol bol su ver sık sık biz 2 günde düzeldik öyle çok şükür tabi artı ilaçlarıda kullandık muhakkak dene bunları çok faydası oluyo...
0 oy
(754 puan) tarafından
Canım salgın ne salgını acaba Ocak ayında bizim burda rota virüsü salgını vardı yegenlerim oldu ilk sonradan fark edildi ve benim kızıma geçti onlardan bildiğim için ishal kusma başlar başlamaz götürdüm doktora ve 1 hafta hastanede yattık iştahı yoksa direk götür. Yeğenimin biri çok kötü oldu yoğun bakıma alacaklardı neredeyse hiç sıvı kalmamış vücudunda
(399 puan) tarafından
1 hafta hastanedemikaldi ay cok uzuldum smdi :(( nsl di peki onun durumu... bnm kizimin istahi yok yese bile direk kusuyor ateşi  yok ishali buhun 2 kere yapti
(754 puan) tarafından
Evet canım 2 yeğenim ve benim kızım büyük yeğenim 4 gün yattı hastanede küçük yeğenim 8 gün yattı benim kızım da 6 gün yattı. Ama küçük yeğenimin sıvı kalmadığı için 3 4 serum birden takmışlar öyle yoğun bakıma girmedi ya değilse şehir Hastanesi'ne sevk edip yoğun bakıma alacaklardı
(754 puan) tarafından
Hiç durmadan acile gidin bı gaita tahlili yaptırın rota varsa belli olur sıvı kaybı cogalmadan gidin
(399 puan) tarafından
Kan tahlili yapildi kaninda mikrop cikti bogazdada enfeksiyon var
(754 puan) tarafından
Çok şükür canım ilaçlarla toparlar çok geçmiş olsun
0 oy
(456 puan) tarafından
Bitane agızdan hap vermiştim1 buçuk yaşında bebegim kusması için bitanede ishal için verdi bide probiyotikle çok çabuk topladık şükür 
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Canim ilaclarina devam et cennet hurmasi al ez yedir cocuga hemen durur ishali yada patatesi firina at kozlensin tuzla yedir ins iyilesir xok gecmis olsun canım 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 245 göst.
5 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 183 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2oglanannesiii (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 171 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde M.a.y.ezo (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.

Kategoriler

1,468,621 soru

24,061,278 cevap

330,157 kullanıcı