0 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (1,422 puan) tarafından
Bir oğlum var var ikinciye hamileyim 30 haftalık hala isim yok bu defa kız olacak hayırlısıyla inşallah isim seçemiyoruz Lina Mina tarzı isimleri sevemiyorum Züleyha ismi koymak istiyorum ama görümcemin adı Zeliha aynı mı olur sizce değiştireyim mi yada bu tarz isim öneriniz varsa düşünebilirim 

16 Cevaplar

0 oy
(1,363 puan) tarafından
Benim kızım olsaydı Zeynep sena koyacaktim. Züleyha da güzel bence beden aynı olsun ki. 
(1,422 puan) tarafından
Zeynep kız kardeşimin ismi ya aslında bende aynı diye aklıma gelmedi ama eşim aynısı gibi deyince durakladim bende
-Reklam-
0 oy
tarafından
Menesa nasil
0 oy
tarafından
Meral güzel :).
0 oy
tarafından
Bende Zehra ve Zeynep isimlerini çok seviyorum 

Biri ablamın adı diğeri teyzemin adı diye koymadim
(1,422 puan) tarafından
Benimde Zeynep kardeşimin ismi Zehra da amcamın kızı Zehra ismini bende seviyorum ama etrafımda çok var hiç olmasaydı kesin koyardım
0 oy
tarafından
Oğlunun adı ne bence ona uyumlu koy
(1,422 puan) tarafından
Oğlumun adı Üzeyir Züleyha ile uyumlu diye düşünüyorum ama Zeliha ile aynı diyor eşim de
0 oy
(885 puan) tarafından
7 yasında kızım var ismi Nefes. Ikinci kızıma hamileyim ona da Asya ismini koyacaz Allah izin verirse..
(1,422 puan) tarafından
Asya yı bende koyacaktım dayımın karısı hamile doğumu benden önce o ben senden önce Asya koyacam dedi sende koy bise olmaz dedi ama başka isim düşünüyorum bende
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Yok canım niye aynı olsun ikiside farklı isimler 
(1,422 puan) tarafından
Evet bende öyle düşünüyorum eşim içime kurt düşürdü
0 oy
(603 puan) tarafından
Züleyha güzel ama pek modern değil ilerde kızın sevmeyebilir bir de qğır duruyo sanki küçücük çocuğa züleyha demek bana farklı geldi Asya, zeynep nevra, melisa irem sultan falan daha iyi gibi
0 oy
(16,813 puan) tarafından
Zümra.zehra zuleyha da güzel Zeynep güzel 
(1,422 puan) tarafından
Zümra ve Zehra amcamın kızı Zeynep de kardeşimin ismi bu isimleri bende çok beğeniyorum
0 oy
(436 puan) tarafından
Asude güzel bir isim
0 oy
(12,149 puan) tarafından
Aşk olsun :((

Değiştir bence canım ağır bir isim gibi geldi bana 
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Züleyha mis gibi isim koy gitsin zelihaylada hiç alakası yok 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Eflal var güzel anlami
(1,992 puan) tarafından
söyleyişi çok zor ya Eflal
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Bence Züleyha çok iyi olmaz canım. Çağa uygun isimler koyabilirsin. Kızın ilerde zorluk çekmesin. İlle bu tarz isim istiyorsan Zeynep falan yok klasik ama güzel 
0 oy
(1,992 puan) tarafından
Meyra. kızımın ismi

Zerrin 

Zümra 

Berfu 

Elmiray 
0 oy
(2,910 puan) tarafından
Benim kızımın ismi Miray Arkadaşım kızının isminin bahar mira koymuş çok hoşuma gitti benim yine kızım olursa Nilay koyacağım☺️

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 532 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde MehmetEmirr (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 495 göst.
0 oy
0 cevap 103 göst.
26 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 110595 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 138 göst.
20 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde -S-E-Y-D-A- (4,341 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,067 soru

24,352,920 cevap

346,558 kullanıcı

...