0 oy
672 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (773 puan) tarafından
Kızlar kızım çok zayıf. 6.5 aylık. 6.400 kilosu. Benim kilo aldırmam lazım. Ne yedirsem?

7 Cevaplar

+1 oy
(3,141 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

image

bak böyle bi tarifi günlük yapabilirsin ozellikle uzumu cevizi günlük kullanmani öneririm bende şimdi yediriyorum 
(3,141 puan) tarafından
Inşallah faydası olur birde instagram kullanıyorsan yâda kullanmiyorsanda google üzerinden bebegime_ekgidaya bak bi orda buna benzer faydalı çok güzel tarifler bilgiler var
(773 puan) tarafından
Çok sagol canoooo ❤ musait olunca gelsene bana yakınız birbirimize. Beklerim mutlaka
(3,141 puan) tarafından
Gelirim tabi minnaklara hazırlarim yemeklerini
(773 puan) tarafından
:) gerçekten beklerim laf olsun diye degil
(3,141 puan) tarafından
Inşallah canım bi gün nasipse
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sağlığında sorun var mi ?
(773 puan) tarafından
Yok kuzum sürekli dr a götürüyorum. Kontrol de ettiler. Tahlil de yaptılar.Doktor bişey demiyor. İyi diyor. Saglıklı gayet ama ben zayıfım ondan olabilir. Yine de kilo aldırmam şart.
tarafından
Çevreye kulaklarını tıkamani öneririm sağlıklı çocuğa kilo aldırmak icin ek besine gerek yok. Kilo bünye ile alakalıdır. Sen zayifsan çocuğunda yüzde doksan zayıf olur
(773 puan) tarafından
Evet haklısın. Yine de ugrasıyorum üzülüyorum çünkü. Bakamıyormuşum gibi geliyor emsallerinin maşallahı var. Kızım yanlarında 3 aylık gibi duruyor :((
tarafından
O zaman annende sana bakamamış? Bence öyle düşünme yapı meselesi keske bende zayıf olsaydım mesela kilo beraberinde sağlık sorunlarını da getiriyor malesef
+1 oy
(13,671 puan) tarafından
Yulaf kilo aldırıyor diye biliyorum içine muz katıp verebilirsin cnm 
(773 puan) tarafından
Evet sürekli ne kadarlık diye soruyolar. 6 diyorum mesela. Sonra aaaa çok zayıf bu diyolar. Boyu kısa diyorlar. Büyümemiş diyorlar. Üzülüyorum.
(13,671 puan) tarafından
Bana da çok kilolu diyorlar ama hiç de takmıyorum kime ne sağlıklı ve iyi mi gerisi boş canım sende laf söyle kapat ağızlarını
(773 puan) tarafından
Aynen yaa. Diyorum zaten veriyorum laflarını sonra oturup düşünüyorum :))
(1,424 puan) tarafından
Yulaf ezmesi nerden alıyorsun canim
(773 puan) tarafından
Marketlerde satılıyor ya. Onu kaynatıyorum irmikle. Püre haline geliyo kaynadıkça
+1 oy
(210 puan) tarafından
Sağlığında sorun yoksa kilo önemli değil Allah bağışlasın
(773 puan) tarafından
Sağol kuzum yaa sağlığı iyi. Ama görünüş açısından çok küçük. 3 aylık bebekler gibi
(210 puan) tarafından
Olsun minyon tipli demekki annesi :)
(773 puan) tarafından
:)) evet minyon tipli benim kızım teyzesi. Fotosunu atıcam buraya ayrı bir post açıp
+1 oy
(3,141 puan) tarafından
Ek.gida alıyor mu
(773 puan) tarafından
Evet kuzum anne sütü+ek gıda
(3,141 puan) tarafından
Canım kuru üzüm
Ceviz
Muz
Hurma verebilirsin
(773 puan) tarafından
Kuru üzümle hurma vermemiştim vereyim kuzum tesekkür ederim
(3,141 puan) tarafından
Hurmayı biraz haşla blendirdan geçirip üstüne irmik ekleyip pişirip verebilirsin canım muhallebi olur mis gibi
+1 oy
tarafından
Sağlıklıysa kendini hic uzme canım kilo icin. Simdi alsa ilerde verecegim diye ugrasacak zaten
(773 puan) tarafından
Evet saglıklı cano. Küçük kaldı işte biraz emsallerine göre. Bazen canım sıkılıyor
tarafından
Sana cekmistir canim sen de zayıfsan. Ben de cok zayif büyümüşüm ama bronsittim ben yilalrca. Ergenlikte aldim kilo
(773 puan) tarafından
Evet ben çok zayıfım :) bana çekmiş galiba dedigin gibi
tarafından
Saglikla büyüsün kuzum
(773 puan) tarafından
Amiiinn kuzum cümlemizin evladı insallah
+1 oy
tarafından
Cicibebe ile süt 
(773 puan) tarafından
Bisküviye de çeşitli seyler söyleniyor ya. Bilmiyorum versem mi kararsız kaldım
tarafından
Valla ben cicibebeyle büyüdüm annemi emmemisim babam hep bana cicibebe sütün içinde biberonla vermiş içine yumurta sarısı domates zeytin peynir de koyarmis calkalarmis deli gibi icermisim çok da tombismisim herkes sevip isiriyomus:)
(773 puan) tarafından
Yaaaa :)) mutlaka deneyecegim o zaman
tarafından
Zararlı değil içine az bişey sıvı yağ koyun kabız olmasın yavrunuz . Yalnız inanmayacaksiniz ama ben üç yaşına kadar böyle biberon ile yemişim çok agliyomusum zipliyomusum heyacanlaniyomusum babam onu hazırlarken inanın hala tadı damağımda hatırlıyorum o lezzeti nefis bişeydi ya :)) bide pirinç unu ile muhallebi de kilo yapiyomus ama onu çok vermemek lazım biraz kilo alınca kesersiniz toplayinca kendini :)
(773 puan) tarafından
Çok sagol kuzum yapıcam bunu :)

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 78 göst.
0 oy
4 cevap 123 göst.
0 oy
8 cevap 197 göst.
6 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birkucukbebis (462 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 33 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Suzanne34 (22 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,019 soru

24,052,305 cevap

329,727 kullanıcı

...