0 oy
206 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ev iş yemek çocuk kpss enerjim bitti artık bi ilaç falan var mı ya ?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sakız çiğne sabah atıyorum ağzıma yemekten yemeğe çıkarıyorum enerjiyi ondan alıyorum
(3,461 puan) tarafından
Aha aynı ben sakizsiz hayat dusunemiyorum
tarafından
Sakızsız hayat mı Allah korusun :d
tarafından
Kız benim çenem.yorulyo acikiyorum :)
(3,461 puan) tarafından
Hahayt tabi kiz kimseye zararım dokunmaz evde sakizim varsa ama sakız yoksa aman allahim
-Reklam-
0 oy
(49 puan) tarafından
Supradyn kullanıyorum. Bende çok yorgun halsiz hissediyodum 1 aydır kullanıyorum atom karınca gibi ordan oraya koşturuyorum enerjim bitmiyo.
tarafından
Ayy tam aradığım eşim geç geliyo saat 9 da pilim bitiyor
(49 puan) tarafından
Bende oğlum olduktan sonra yemek temizlik iş bebekle uğraş derken saçımı taramaya halim kalmiyodu. Çok iyi geldi bana kullan tavsiye ederim
tarafından
İnşallah bana da fayda eder
(693 puan) tarafından
Emzirenler kullanabilir mi acaba (:
0 oy
(26,236 puan) tarafından
İlaç milaç yok bam bam bam :D
tarafından
Bana lazm :)
(26,236 puan) tarafından
Kız asıl bana lazım banaaa 3 yaşında bi oğlum var tam ergen okula giden bi oğlum var 6 yaşında onun sorumlulukları filan bide bebeş oldu bir aylık uyku dinlenme haram afedersin totom yer görmüyo ev iş çamaşır bulaşık ütü derken zavallı ben haşat oluyorum :D
tarafından
Ayyy çok zor kız normalde kullnmam da kpss hazirlaniyorum o yüzden çalışamıyorum yorgunluk uyku oluyo kpss için
(26,236 puan) tarafından
Türk kahvesi iç bol bol ben öyle yapıyodum enerjim iyidi şimdi içe içe tiksinmişim arada içiyorum
tarafından
İnşallah canm deneyim bi
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Banada lazım bulursan haber et kuzu
tarafından
Suprady kuzu bende onu kullancam biri yazmis ustte
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Ayyy vallahi bu postu açmayı düşünüyordum. iyi oldu. Ama sen yine de değerlerine de baktır..mesela benim D vitamini düşmeye başlayınca da aynısı oluyorum. 
tarafından
Kız değerlerim hepsi iyi ama ben en son sinir basıyor aslında eşimin yardımcı olmaması da bı neden ama 1000 defa da desem ayni
(2,493 puan) tarafından
Sen eşittir ben vallahi :)
0 oy
(163,444 puan) tarafından
baby boyumla simosum var baktokca bi enerji geliyo bana
tarafından
Kız bende yok uyku da uyumuyo benim ki
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Eşim vitamin takviyesi almış supradny  olabilir adına bakmam lazım ,doğumdan sonra  eczaneden ama içmiyorum unutuyorum kilo alacağım diye istemiyorum birde öyle duruyor 
tarafından
Hım kilo yapıyor mu o
(2,220 puan) tarafından
Bilmiyorum ben yapar diye düşündüm çünkü ne zaman vitamin içsem kilo alıyorum benim metabolizmam çok yavaş tiroidlerim çalışmıyor fazla ilaç kullanıyorum o yüzden de olabilir   tabi bu benim bünyem herkesde nasıl etki olur bilemem
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Varmiki bilmem☺️.  
tarafından
Varmış kız

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 121 göst.
+1 oy
9 cevap 265 göst.
+1 oy
4 cevap 206 göst.