0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (2,532 puan) tarafından

Mesela yanlş lka düştümü ettimi yaada kendi oynarken yüzüne oyuncak vurudumu sizde ağlyr msnz eşimde dyr sen cok panik olyr sunn diyr ama ne yapam ilk bebegim ya :'(<3:)

12 Cevaplar

0 oy
(14,412 puan) tarafından

Ahahahahhahas kız delimisin :O hahahha

(2,532 puan) tarafından
Nie ya ☺️:((
-Reklam-
0 oy
tarafından
O an onu sakinlestir ciğeri kopar diyorlar önce onu sakinlestirip sonra üzülüyorum
(2,532 puan) tarafından
Evet cnm önce bnde öle sakinleştirmeye clşym sonra bnmde öle ya
0 oy
tarafından
benim de ilk bebegim  simdi 2. oldu bazen dustugu zaman görmezden geliyorum  tabi cok hafif ağlamadığı dusmelerde yada ağlarken bisey yok annecm diyorum her dususunde anlayışında oyy oyy annem annem yapmıyorum yani :) 
(2,532 puan) tarafından
Ya bnm kide 8 aylık minik daha kız büyüse bnde öle demm tabiki i
tarafından
2 yaş ve 4 aylik benimkiler  :-D ikisi de kız
(2,532 puan) tarafından
Maşallah :))
0 oy
(830 puan) tarafından
Ah ah nr acılar ne korkular cektm buyuturken.. 
(2,532 puan) tarafından
Maşallah ne kadar cnm senin kiler
0 oy
(4,061 puan) tarafından
O korkmasın diye önce onu susturup sonra bakıp bakıp ağlıyorum canım napim bazen ağlarım bende çok nadir ama 
(4,061 puan) tarafından
Sorma vallahi aklım gidiyor bisi olucak diye sürekli başındayım gerçekten
(2,532 puan) tarafından
İnşallah olmz cnm valla bnde öle olym kuzum ha
(4,061 puan) tarafından
Eşim benden daha panik ilk yürüdüğü zamn birkere düştü eşim kurtarmak için koltuktan düştü kolunu kiricakti azdaha çatlamış o benden daha beter ben gülerek yaklaşıyorum korkmasın diye ama ağladığı zaman babasına bakıyor babaya naz yapıyor
(2,532 puan) tarafından
Oooo tmm o zmn nazlı olck bnm kide öksürse ayy ne oldu aşkm annem derdim yalandan öksrr
(4,061 puan) tarafından
Bırak bide benim kızın adı nazlı yani düşün neler çekiyorum
0 oy
tarafından
Yüzüne cam biberon düşürdüm yok öyle şeylere ağlama huyum :)))
(2,532 puan) tarafından
Ayy kıyamam ya ☺️
0 oy
(693 puan) tarafından
Çok ciddi canı yanmadigi zamam ağladiginda çok tatlı ağlıyor we komik oluyor gülüyorum(: önemli bir durumda tabiki gulmuyorm
(2,532 puan) tarafından
Evet kuzum ama en kücück şeyde ağlym ya ☺️☺️
0 oy
(2,283 puan) tarafından
Kız türkçeyi katletmişsin o ne zor okudum valla :D ünlülerin katili olmuşsun :D bende ağlıyorum sürekli bide hiç ağlatmak istemiyorum hemen müdahale ediyorum herangi bi şeyde eşimde bana şımartcaksın diye kızıyo sürekli şımarsın 3 sene bekledim ben onu :D
(2,532 puan) tarafından
Kız bnim kide mesela bazen şimarır hemen ☺️☺️
(2,283 puan) tarafından
Benim ki 3 aylık ama anlıyo valla eşim ağlatıyo garibim beni görünce gözümün içine bakıyo alıyım diye geçen gün almıcaksın diye tutturdu bebe yırtılıyo bizim saf bebeğe ders veriyo güya bende ağlamaya başladım da bıraktı aldım kucağıma 3 aylık bebek yazık ya
(2,532 puan) tarafından
Hahaha maşallah bnm kide öle almadın die yırtınırr☺️
0 oy
(1,153 puan) tarafından

Kız postlarina yetisemiyoz :D

İçim yanar  ama oturup ağlamam 

(2,532 puan) tarafından
Ne edek ya ☺️☺️
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Benimde ilk bebegim onunka aglamam değil destek olmam gerektiginin bilincindeyim çok şükür
(2,532 puan) tarafından
Bizde veryrz desteği ama üzülyr insan işde annelik duygusu
(7,786 puan) tarafından
Ya üzülmek ayri o ağlarken oturup onla aglamak ayri bu destek degil ha onu uyutup yine agla ama o aglarken guclu durman gerek ki sana siginabilsin.
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ahahah benimki 7 8 aylikti sanirim altini degistirmek icin yataga koydum sıpam bi an emekleyip kacmaya basladi ayagindan tutacakken kaydi ve kafa ustu dusmustu o ağliyor ben aģlıyorum halimiz haraptı :))
(2,532 puan) tarafından
Ayyy  kıyamam yaa acıdım ı Bn de ağlarım ya ☺️
(7,470 puan) tarafından
Disi dudagini kesmis bide ağzinda 1 damla kan gelince kafa ustude dustuya beyninden geliyor diye bide ona ağlamistim
(2,532 puan) tarafından
Allahım ya Rabbim korumuş cnm
(7,470 puan) tarafından
Aynen ćok şükür yani öyle böyle buyuyorlar bu seferde baska dertleri basliyor en guzel zamani 4 5 aylik zamaniymis koydugum yerde duruyordu en azindan :))
(2,532 puan) tarafından
Gercekten ya daha 2 3 gün önce kendi kendime  düşünyrdm bnm kide 8 aylık hic drmyr heryer e gdyr Bn wc gidesiye evde tur atyr yine o zmn lar dedğin gibi yatyr Du ya yattığı yere☺️☺️
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Yok ya ağlamam çocuktur bu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 124 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.