Kızlar biraz halsizim. Yorgunum teyzemler geldi ve bayağı yoruldum. Dip köşe temizlik ,yemek derken. Oturunca anladım yorgunluğumu. Kusura bakmayın bi önceki posta cevap veremedim. Ama hepsini okudum
fikirlerinizi uygulayacağım
Bunu belirttikten sonra asıl konumuza gelebilirim . 1 yaş aşısı için sağlık ocağına gittiğim de 'Artık herşeyden yedirebilirmiyim salçalı tuzlu ?' diye sorduğum da ' Böbrekleri yorulur canım şimdi daha verme' dedi. Ailem ' Birsey olmaz ver gitsin ' dedi. İnsan kimi dinlemeli bilmiyorsun? Doktor olduğu için onun sözünü dinliyorum. Bu sefer ailemdekiler ' Biz çocuklarımıza yedirdik birşey olmuyor. Çok sakınma.' diyorlar. Ama doktorunda vardır bi bildiği diye düşünüp doktoru dinliyorum. Belki sizde kizarsiniz . Doktoru bizde dinlemiyoruz sende dinleme diyeceksiniz ama bilemiyorum.
Neyse bende domates salçası kullanmadım hiç kızıma. Salcasiz yedirdim hep. Şimdi biber salçası yapmayı düşünüyorum. Sizinde fikrinizi almak isterim. Hazırlari var satılıyor bebek mağazalarında. ' Kendini yorma hazirlarindan al . Zaten aynı hesap uğraştığına değmez . Evde sen nasıl yapiyorsan onlarda öyle doğal' mı dersiniz ? Yoksa ' Kendin al yap daha iyi ' mi dersiniz bana ?
Sizce kendim mi yapmalıyım hazır mı alayım ?