0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (408 puan) tarafından
Dün eşimle tartıştım eltim için bugünde kaynım mesaj cekti hicmi hatırım yok diye bende dedim eşimin hatri yokmuyduda senin karın beni aramadı Corona oldum aramadı 3 tane cenazem oldu aramadı cocugumla konusuyo oğluma geçmiş olsun diyo bana demiyo haksızmiyim ben kızlar 

7 Cevaplar

0 oy
(158 puan) tarafından
Aranizda ne gecti bilmiyorum ama cenazelerde dahi aramayan insana tavir koyarsin ister istemez
(408 puan) tarafından
Normalde aramızda bişey yok durduk yere küstük ama ben ameliyat oldum aramadı karaciğerimden hastanede yattım aramadı Corona oldum aramadı şimdide kendisinin beli agriyomus İstanbula gelmiş ben aramadım sormadım beni haksız buluyorlar iyilikten maraz dogarmis herkes yaptığından utancakmis
-Reklam-
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Valla beni insan yerine koymaya mi asla insan yerine koymam 
(408 puan) tarafından
Bende öyleyim ama eşim çok baskı yapıyor bana
0 oy
(163,325 puan) tarafından
aramama sebebi ne ki covid falan anlarimda cenaze olmus dusman olsa aranir
(408 puan) tarafından
Telefonu yokmuş ama sonuçta oğlumla konuştu Corona olunca kaynanamın telefonundan benimle de konusabilirdi öyle
0 oy
tarafından
Aranızda ne geçti ne geçmedi bilmiyorum ama insan düşman bile olsa yüz yüze geldiği insana özellikle cenazelerde  bir basın sagolsun der ,Gerçekten böyle günlerde bile konuşmaya minnet duymayan insanlarin psikolojinin iyi olduğu düşünmüyorum ne kadar sevmezsen sevme nefret dahi edebilirsin yaşanılan sorunlar yüzünden ama bu denli kibir neden ?
(408 puan) tarafından
Eşimede kaynimada söyledim zaten hepsini
tarafından
Çok iyi o zman biri sana bir daha eltinin konusunu açarsa "Gereken her şeyi ben söyledim lütfen bu konuyla alakalı hiç bir şey demeyin "de gec canim
(408 puan) tarafından
Ama tabiki arkamda duran bir kocam yok işte gene bişey olmaz diyip durucak neymiş efendim benim tarafımdan düğün filan olursa gidemezmisim eşim öyle söylüyor eltimle konuşmuyorum diye
tarafından
Ay bir şey derdim de neyse bende aileme söylerim beni size göndermiyor ne elti belasiymis
(408 puan) tarafından
Vallahi ya bıktım artık bıktım valla
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Oda birşeymi brnim kaynanam lafa gelince ķızım kızım ihtiyacı olmayınca asla aramaz cenazemize kuranımıza gelmez sonrada eşimi doldurmaya çalışır kadın kocasının maaşını alıyo ölüm yıldönümünde kuran yapmadığı gibi ben yaptım onada gelmedi sonrada ben kandilde niye aramıyomuşum niye arayacakmışım eşimin hatrına giderim arada yoksa yüzüne bakmam 
(408 puan) tarafından
Valla hatır hatir diye diye ağzımıza yaptılar afedersin ama
(1,024 puan) tarafından
Yok valla senede bi kere anca :)) oda canım isterse hiç elimi bir şeye sürmem ona kalsa gidip evini temizliycem burda yemek pişirip götürücem olduu başka iki senedir bi tutturdu koronayım be  ölücem ben ama görsen hiç  70 yaşında demezsin ne ayak ağrısı var nede baska birşey koysan önune 1 tavuğu kendisi yer o derece
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Valla benim eltim 3 cenazede arayip bi bas sagligi bir fatiha okumuyirsa asla konusmam artik 
(408 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum ama eşim filan bana kızıyor onu tutuyor
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Ben olsam bende konusmazdim.valla

bizde eltimle kusmustuk tabi haksizdi gorumceme kustu bende onla.konuşuyorum diye banada kuştu 3 4 kere eve geldi kaynanamlarla oturuyorum yani hoşgeldin falan demedim hic en sonunda kayinpederjm benim hatrim icin konus dedi konusmam dedim eltimin yanina getirdi abla senle konsuyorik ama icimden gelerek degil dedim sonra sarildi falan iste
(408 puan) tarafından
Evet ya köyden İstanbula gelmiş banane geldiyse 3 ablası 3 abisi var onların yanında kalsın 15 gün oldu geldi geldiği günden beri bizim eve gelmek istiyor konusmadigimiz halde ne işi varsa insan ablasının abisinin yanında rahat eder kayninin evinde napicaksa hemde biz konusmuyoz yüzsüz sey
(1,049 puan) tarafından
Konusmayip gelmek istemesi de ayri bisey amaci ney anlamadim
(408 puan) tarafından
Bende anlamadım bide yeni ev aldık biz onuda merak etmiş olabilir bence
(1,049 puan) tarafından
Olabilir aklima gelen de şu eşinizin hayir diyemiceni yani size gelcez diyince hayir diyemiceni sizinde istmediginizi düşünüp esinizle aranizi bozmak isteyebilir
(408 puan) tarafından
Kesinlikle doğru ben konusmuyorum mesela 12 yıldan beride gitmiyorum evine filan oyuzden zorluyor zaten bizi bide şey dicek kesin senin eşin ve çocuğun geliyo köye benim evime der

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 376 göst.
0 oy
16 cevap 610 göst.
7 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ruya 6516 (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 574 göst.
0 oy
41 cevap 874 göst.
25 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Melek.dgc (77 puan) tarafından soruldu

Kategoriler