0 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
Kızlar 8 aylık hamileyim çaya misafirim gelecek beni yormayacak şekilde neler hazirlayabilirim

12 Cevaplar

0 oy
(6,157 puan) tarafından
Kız yorul birsey olmaz hareket olur isye ne güzel 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kısır 

Kek 

Börek 
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Ben olsam bi çeşit kolay bir tatlı yapalım canım sütlü tatlı bisküvili filan ortaya da kuru yemiş çeşitleri koyarım. 
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Durum musaitse hazir al kuzum
0 oy
tarafından
Hazır börek al kizart 
0 oy
(4,385 puan) tarafından

hamileyken oturmak bile yorar çok zor bir süreç

Allah kolaylık versin.  dışardan bi yaş pasta tuzlu pastalardan alin dicem tabii imkan varsa
0 oy
(14,929 puan) tarafından
Patatesli veya peynirli sigara böreği kek kısır patates salatası mercimek köftesi kurabiye
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Bimde ıspanaklı börek var tadı çok güzel,bide tatlı bişey yap yeter
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Bebişim yorul.bisi.olmaz kolay dogurursun ben doğuma iki hafta varken yatılı misafir ağırladım ama bnm karnım küçük Oluyo agirlastim dersen hazır kuru pasta eşine çerez merez yanına da kısır yada patates salatası veya Rus salatası da kek tarzı bişi yaparsın yeter zaar seni mi yicekler yimiyolar zaten çoğunu burda benim bazı komşularım var çaya cagiriyolsr ortaya koca bı taş fındık fıstık çekirdek sofra bezini etrafında çitle dur eglencelide Oluyo ama biz o kadar rahat olamıyoz misafir umduğunu değil bulduğunu yer çokta kasma
0 oy
(436 puan) tarafından
Bende 8 aylık hamileyim. Çaya misafirim geldi. Bisküvili pudingli pasta yaptım. Tarçınlı cevizli kek bir de kısır ve salata yaptım. Yanına da çekirdek ve patlamış mısır hazırladım. Kendisi de gelirken yaş pasta ve poğaça filan almıştı. Gayet güzel oldu. 
0 oy
(161 puan) tarafından
Alabilirsen hazır al bence
0 oy
(163,446 puan) tarafından
8 ayda bisi olmaz yorul hareket iyidir son ayda

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,123 göst.
2 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 661 göst.