0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından
Hamile değilim suphemde yok testler negatif daha önce hiç gecikmedi ilk kez gecikti ya 6 gün oldu kasıklarım agriyo inanılmaz rahatsızlık veriyo bu ayın sonunu bekliyorum belki olurum diye olmazsam doktora gidicem  niye böyle oldu anlamıyorum olcak gibide durmuyorum normal akıntı dışında bişey gelmiyo delircem başınıza geldimi hiç 

6 Cevaplar

0 oy
(848 puan) tarafından
Dogumdan sonra bendede oldu bende test yaptım negatif çıkmıştı . Maydanoz suyu falan kaynatıp içmiştim ben
(606 puan) tarafından
Ben doğum yapalı 3 sene oldu ama bekarkende evliykende hiç gecikmem olmadı aksine 1 2 gün erken gelir bu ay olamıyorum niyeyse kötü bişey yoktur insallah
(848 puan) tarafından
İnşallah kötü bişey yoktur canım
-Reklam-
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Civan perçemi, aslan pençesi, hayıt tohumu çayı için, kime tavsiye ettimse faydasını gördüm dedi. 
(606 puan) tarafından
Herhangi birini içsem olurmu
(3,485 puan) tarafından
Olur, karıştırıp da içebilirsin. Ya da vücut alışmasın etkisini yitirmesin diye bir ay birini bir ay birini içebilirsin. İlk etapta karıştırıp içmeni tavsiye ederim. Tatları birbirine yakın, ben severek içiyorum ama civan pwrçemini suda fazla demlersen acı olur.
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Sakin ol kız mevsimsel geçişlerde hormon değişikliği yaşanması gayet normal
(606 puan) tarafından
Ya benim hiç gecikmem olmadı o yüzden korkuyorum
0 oy
(490 puan) tarafından
Sogan suyu yap yatadam once ic insalh olursun 
(606 puan) tarafından
Teşekkür ederim yapicam
0 oy
tarafından
Benimde bu ay 7 gün gecikti. 2 kez test yaptım negatifti. 8. Günde oldum şukur
0 oy
(4,795 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım bekarim 2 aydır müthiş karin agrım var geçen ay normal olduğum miktardan çok az oldum ve kısa sürdü bu ayda adet olmadım hala 3 kere hastaneye gittim birşey yok diyorlar ama ne karnımın ağrısı geçiyor nede adet oluyorum 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 123 göst.
31 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kadinca_7911253 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 213 göst.
0 oy
2 cevap 84 göst.
16 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sila_eymen (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
15 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sila_eymen (330 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,485 soru

24,072,877 cevap

330,778 kullanıcı

...