0 oy
730 göst.
Diğer kategorisinde (6,396 puan) tarafından

Kışın dip köşe temzlk yapmayı hiç sevemem :D vala camlar hep buhar olıyor bu havada hiç silemem haliyle perdeyede siniyor leke olıyro hava güzel olsa da bütün cam ları silecem perdeleri yıkacaktm duvarlar küflenmş maf olmuş hava soğuk bugun silsem yarın yine küf olur ;) bi an önce hava ısınsnda temzlk yapsam yaaaa

27 Cevaplar

0 oy
(2,532 puan) tarafından
Kız Vala He ya demi soğuk yok bişy yok ne güzel hem bebişlerimz de kück yapmyz ya bnde öle istym Bi gelse ev değştrcm bnde cnm 
(6,396 puan) tarafından
Vala bndr ev değiştircem ama çok pahalı yaa kiralık ev bulamayoruz işte ramazanda dıruma gore bakalım ne olıyrı bide 7. Kattayım ben her yer açık bebek durmuyor yürüyor koşuyor
(2,532 puan) tarafından
Valla kuzum gercekten ya bizde öle bakyrz
-Reklam-
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Yazı kışı yok bunun bende kışında temizliğini yaparım sadece cok sık cam silmem
(6,396 puan) tarafından
Vala ben dip köşe yapamıyorum :(
(9,233 puan) tarafından
Max 15 günde bir yaparım cunku bende Obsesif kompulsif bozukluk rahatsızlığı var
0 oy
(38 puan) tarafından
Her hafta dip köşe temizliği yapılıyor yazı bekleyen kim ama bu aralar oğlum çok mız mız bende saldım galiba kendimi dip köşe giremiom :))
(6,396 puan) tarafından
Neblm kız cam olsun perde olsun hepsi ıslanıyor leke oluyro bugun yıkasam yınr aynısı olcak
(38 puan) tarafından
Evin rutubet alıyorsa canım ondandır sizide hasta eder dikkt edin
0 oy
tarafından
Temizlik değil de kışın yerler soğuk diye halı koyuyorum her yere....normalde hiç sevmem her yerde halı kaldirmasi toplaması zor oluyo.her seferinde toplayamiyorum..iki çocuk var..yazın t ek halı koyarım salona mis..temizlik yaptığında daha güzel durur gözüme..
(6,396 puan) tarafından
Evet vala bnde küçük bir halı koyıurum bide ben 7. Kattayım aşırı sıcak oluyro taşınma durumumuzda varda bakalım nasip ne olıyrı y
0 oy
(2,900 puan) tarafından
Kaloriferler sönsün öyle yikayacagim perdeleri falan
(6,396 puan) tarafından
Bnde valaa nisanı bulur Herhalde oda oruç geldi
(2,900 puan) tarafından
Yapacak bişe yok canım. ☺️
0 oy
tarafından
Ben sürekli küf olduğu an silerim bana nasil duruyorsun kız uyuyamam ben oyle
(6,396 puan) tarafından
Bnyo yu geçen gün sildim sabah kaldım yıne kapkara olmuş işte kışın ıslanıyor soğuk yani hava artık hava ısınınca slcem
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Wala bnde yapcam da merdiveni cikardim 1 haftadr banyodaydi yikadim.smdi odaya aldim 1 haftada burda durur ilham gelmesini bekliyom
(6,396 puan) tarafından
Demir merdivenimi dyorsun bizm komşunun du daha balkonda bekliyor inşşalah taşınırz bzde

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 361 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 212 göst.
10 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 476 göst.
4 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cimri kaynanam (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,227 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,704 soru

24,158,691 cevap

335,245 kullanıcı

...