0 oy
236 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar otobuse indir bindir zor oluyo bebek arabasini bebek arabasz gitsem zor olurmu bana hastanede falan

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olur tabi kız nasıl tasicsn
tarafından
Yuruyor oglum ama
tarafından
O zaman olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım küçük daha sürekli yorulucak kucakta daha zor oluyor inan
0 oy
(2,594 puan) tarafından
gidersin canım benim oğlum asla binmiyor bebek arabasına biz hep arabasız gidiyoruz
0 oy
tarafından
Ben yaptm o hatayi geberdim resmen kollarim koptu yuruyo olsa bile riske atma bazen yurumek istemiyolar o zaman mecbur kucaginda tasimak zorunda kalacaksin araba olmadigi icin. Birinden yardim istersin ya mutlaka yardim eden olur
0 oy
tarafından
Canım olur ama biraz yürüdükten sonra yoruluveriyolar yada yürümek istemeyip kucak isteyecek bebek arabasında durmak istemezse en azından kızarsın filan oturur yine bi süre sonra pes eder ama inadını diretirse bilemem bzimki fazla inatçı 
0 oy
(2,781 puan) tarafından

20 aylık geçen dayısıyla beraber gittik arabayı almadık burnumuzdan getirdi ikimizi de perişan etti. Yürüyor ama birşey görüyor yolda kendini yerlere atıyor. Hastanede ordan ordan oraya koşturuyor turamıyoruz kucakta da durmuyor en son dr un odasına daldı :D Bir daha böyle bir hata yapmam asla. Bizim arabayı ben tek otobüse bindirip indirebiliyorum. 

0 oy
(23,526 puan) tarafından
Otobüste birilerinden yardım istersin. Ama öteki türlü kucak ister çocuk devamlı. Kolların kopar.
0 oy
(163,582 puan) tarafından
feci zor olur
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Ben hiç arabayla gitmem oğlum araba sevmiyor 23 aylık
0 oy
(8,421 puan) tarafından
Ben götürmüyorum canım nasılsa yürüyor arabayla daha zor geliyor. 
tarafından
Evet arabasiz gittik kolaydi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 122 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Rabiaalver (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 647 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 354 göst.
22 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde HiraninAnnesi (2,165 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 389 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,024 soru

24,191,895 cevap

336,935 kullanıcı

...