+1 oy
554 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
28 yaşına kadar evlenmezdim. Gezmek istediğim her yeri gezerdim.  Okulumu bitirir mesleğimi yapardım. Belki aşk evliliği yapardım. Kocam beni cok severdi belki. Sürekli ailesinin yanında küçük düşürmezdi onların yanında bağırmazdı . Isteklerime fikirlerime değer verirdi belki. Hemen cocuk yapmazdım.  Beklerdim 3 4 sene. Kaynanam kayınbabam görümcelerle arama mutlaka bir mesafe koyardım.  Ogluma veya kızıma eşimin anne babasının ismini koymazdım mesela. Ama ne olursa olsun. Bana beni sevdigini hissettirmekten korkmayan. Seni seviyorum demeyi acizlik olarak görmeyen bir adamla evlenirdim. Maddi gelirim olmadan evlenmezdim mesela. Koca eline bakmazdım.  

Çok düşünüyorum. Acaba nasıl bir hayata sahip olurdum. 

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunları düşünüp kendini harap etme.. 

Nasip işte... 

Belki şu ankinden daha kotu bir hayatin da olabilirdi
(1,841 puan) tarafından
Yaptığın yorumlar çok anlamlı boş yazıp geçmiyorsun bir kaç kez daha görmüştüm gerçekten tebrik ederim seni . Bunu bile içtenlikle yazmışsın .
tarafından
Yaa teşekkür ederim canım ☺️ bazen böyle yazıyorum bazen bende sacmalayabiliyorum işte
(1,841 puan) tarafından
Her insan bazen saçmalar , saçmalamamız gereken yerler de var olsun :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Belkilerle hayat sürdürülmüyor keşke hepimizin hayalindeki gibi hayatlarımız olsaydı ama her hâlimize şükür bence bunları düşünüp kendini üzme
0 oy
(1,160 puan) tarafından
İçim cizz ediyor şuan 

Eğitim ve iş kısımlarını inşallah tamamlar hayallerindeki hayata kavuşursun baby
0 oy
tarafından
Kaç yaşında evlendin hayat öyle düşündüğün gibi ilerlemiyor malesef ben geç evlendim ama erken evlenmek isterdim erkenden kastım 25 falan 
0 oy
tarafından
Belkide şimdiki den daha kötü bir hayatın olurdu. Bilemezsin.
0 oy
(30,256 puan) tarafından

Sağlığın yerinde ise evlatin canı sağ ise şükret her haline imtihan dünyası isyan etmek yakışmaz müslümana

0 oy
(6,077 puan) tarafından
25 yaşımda evlendim heryeri gezmedim ama doğrusu yaşamak istediğim biçok şeyi yaşadım eşimde öyle yapmış sanırım doymuştuk ikimizde evlendiğimizde sakin kendi halinde bir hayat istiyorduk öylede oldu bizde 1 1.5 sene çocuk olmasın dedik ama bizim yavru kuş evliliğin 8. Ayında süpriz bir şekilde geldi :) iyiki gelmiş evimiz dahada neşelendi :) şuan diyorum ki çok yoruluyorum bazen uykusuzluktan gözlerim ağrıyor ama yinede herşeye bin şükür çok eksikmişim evlenince doğum yapınca tamamlanmışım 
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Evlenen pişman evlenmeyen pişman kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil kuzum harap etme kendini.
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Bunları düşünüp icin de bulunduğun hayatı daha da çekilmez hale getirme. Elbet kendine göre zorlukların vardır ama beterin beteri de var inan. Allah sana ve çocuklarına can sağlığı versin.
0 oy
tarafından
Cümlen hep belkiyle başlıyor.. ama beterin beteri var derler. Belki de daha kötü bir evlilik yapacaktin kim bilebilir
0 oy
(1,297 puan) tarafından
27 yaşımda evlendim. Sorunlar illaki oluyor ama şuan ki hayatımdan çok memnunum. Gezdim tozdum çok iyi kazandım yedim içtim . Bı giydiğini bı daha giymedim ama evlilik bence beksrliktan çok daha iyi
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Ben de bekarken çok evlilik hayali kurardım. Sürekli dua ederdim evlenmek için. Baba evinde rahattım da. Geç evlendim. Çok şükür eşimle mutluyum. Ufak tefek sıkıntılarım var tabii ki kimin yok ki. Hep beklentileri yüksek tutarak evlendiğimiz için. Bi süre sonra hayal kırıklığı yaşıyoruz. Acaba evkenmeseydim nasıl olurdu diyoruz. Ben çok diyorum bazen pişman olduğum bile oluyor. En iyisi geçmişi unutmak. şimdiye şükretmek. Gelecek için de hayırlısını dilemek 
0 oy
tarafından
Keşkeleri ve bellileri hayatımdan çıkarttım ben
0 oy
tarafından
Hersey nasip her şey kısmet düşünme 
0 oy
(24,346 puan) tarafından
30 yaşında sevdiğim adamla evlendim mesleğimde var bu dediklerinin yarısı yok yani. Şuna hep inanırım hayat sen plan kurarken başına gelenlerdir. Mesela aile ile araya mesafe koymak hep senin çok sevmesi gibi gibi 
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Arada dusunurum evet cok takilma kafani yorma keske ler belki ler ile olmaz bacim 
0 oy
(1,633 puan) tarafından
27 yaşında evlendim 28 yaşında anne oldum. Ve sevgi evliliği yaptım. Üniversiteyi okudum kendi işimi de yaptım. İstediğim gibi gezdim de şimdi çocuğum olunca farkettim ki herşeyin bir yaşı var ben kayınvalidemlerle arama mesafe koyduğum halde sıkıntı yaşadım ama Allah var kocam hiç bir zaman ezdirmedi beni ama şimdiki aklım olsa daha erken evlenirdim çünkü rahatlığa alışınca sorumluluk almak çok zor oluyor. Ama bu hayatı keşkeyle sürdüremezsin bu sebepten mutlu olmaya bak bu yaşıma kadar öğrendiğim tek bişey var kimse hayatta kalıcı değil ki ben en büyğk darbeyi babamdan aldım. O yüzden ne zaman içim sıkılsa birilerinin davranışından aynanın karşısına geçer telkin ederim kendimi. Önemli olan sensin sen mutlu olursan iyi olursan evladın da mutlu olur iyi olur eşin ailen eşinin ailesi hep geri planda kalmalı 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Belki de daha kötüsü olabilirdi. Hayatta herşey bizim için
0 oy
tarafından
Canım bu kadar kafaya takma

Belkide bu düşündüğün hayata değil daha kötüsune dahip olacaktın. Rabbim her zaman bizim için en hayırlı olanı nasip etsin
0 oy
(23,412 puan) tarafından
Hicbisey için geç değil. Oku yine. Kendi parani da kazan. Hayatın bitmedi. Hem eminim daha çok gencsindir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 311 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,523 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 369 göst.
16 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bir ben (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 670 göst.
10 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 94 göst.