0 oy
517 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
tarafından kapalı
Allah için bana bir elbise  lazim elinde olan var mi 8 9 10  yaş durumum yok  Olabilir  okuma bayramı için öğretmen istemiş ama fotoğraf yükleyemedim https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kiz-cocuk/Elbise/5729742/2322548 
notu ile kapatıldı: Yasak post

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hata veriyor canım ne kadar elbise
-Reklam-
0 oy
tarafından
Resim hata veriyor 
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Hiç mi yardım edeniniz yok ?
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Post yukarıda kalsin 
0 oy
tarafından
Sana gecen gunde soyledıler burda malesef burdan guven olmuyor ınsanlara yardıme etmek ısteyen olur mu bılmem ama ogretmen okuma bayramı ıcın elbıse ıstıyor lafı kadar sacma bır laf olamaz lutfen ogretmenle konusun bunun sonu gelmez okuma bayramı 23 nısan 19 mayıs bılmem şu bu uzar gıder 
(11 puan) tarafından
Öğretmene alamayacağımi güzel bi dille anlattım benim yapabileceğim bir şey yok diye mesaj atmış çoğunluk alma taraftarı demiş ne diyeyim ki
tarafından
Yağmur bazı öğretmenler dayatıyor malesef anlayisli olan vardır elbet ama kimisi hıc halden anlamıyor teyzemede beyaz gömlek siyah pantolon demiş hafif kırık beyaz dite kabul etmemiş bu olmaz bembeyaz olacak illa diyormuş
tarafından
Tok açın halınden anlamaz mısalı demek kı anlayıs sıfır yazık ya
tarafından
Şükür onun alacak durumu var ama yani aynı gömlekten iki tane ne yapacak bir ton renk farkı olsa ne olmasa ne
(100 puan) tarafından
Canım ev adresini yollarmisin
0 oy
tarafından
Valla hiç böyle birsey duymadım. Genelde tek renk ve tıp elbise seçilir. İsteyen durumuna göre alır. Öğretmen yalnız bu olacak diye ısrar etmez. Muadillerini ister genelde. Buna benzer elbisede olabilir diyebilirsin postunda. Sen direkt en pahalısıni göstermişsin kim inanıp alır sence 
(11 puan) tarafından
O zaman da herkesten farklı olup üzülsün istemem ama alamazsam rastgele giydirip göndercem napalim
tarafından
Koca okulda herkes alacakmı acaba. Bana hiç mantıklı gelmedi. Elbise nin seçilip gösterilmesi bu olcak denmesi... Bu ve benzeri olmalı dense tamam ama bu konu saçma geldi bana
(459 puan) tarafından
Onu üzen öğretmen utansın ne diyim alamayacağını söylemişsin sen zaten
tarafından
Bu durum malesef çoğu okulda var usttede yazdım kuzenime beyaz gömlek dedi evde kırık beyaz var onu giydireyim demiş teyzem ama kabul etmemiş küçücük çocukları uzmekten başka işe yaramıyor yaptiklari okullarda şuan sivil kıyafet uygulaması gibi bir saçmalık var kimi çocuğun 30 kat kıyafeti var çeşit çeşit geliyor e durumu olmayan nasıl alsın o kadar hergune bir kıyafet ayrıştırmaktan başka işe yaramıyor yaptiklari
(10,885 puan) tarafından
Yaa ama bu elbise coook güzel  
Kızlar maalesef okul musamalarinda öğretmenler duretiyoo bizlerde mecbur alıyoruz sma keşke daha uygun kıyafetleri onerseler
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Link acilmiyorki
(459 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Sayfa açılmıyor. Ekran görüntüsü alıp yükle fotoğraf. Neymiş bakalim
(2,563 puan) tarafından
Eski sorularına bak canimorda var
(459 puan) tarafından
(459 puan) tarafından
Buymuş alta kaydetmis

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 179 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (677 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 152 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Hazall (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 207 göst.
0 oy
17 cevap 450 göst.
20 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde gulistaN_18 (3,015 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,033 soru

24,067,007 cevap

330,421 kullanıcı

...