Hanımlar bir çok anne için emzik kurtarıcı bir üründür ama ne yaptıysam emzigi tutturamadım önerisi olan var mı emzigi tutturmam için
Pekmezle alıştırdım ben bide ben tam beş emzik denedim en son aldı etrafı daha genişti Allaha şükür şimdi alıştı iyice
Kızlar sakın tatlıya batırıp falan alıştırmaya kalkmayın ben çok zararlı diye duymuştum bebeklerin fazla tatlı alması
1 bucuk aylik oglum bnde alistramadm malesef.ama tatliya bandrmak istemiom
bende çok emzik degistirdim büyük kizim almadi ikinciyi doğurdum onada denedim 2 ay o da tutmadı sonra NUK un emziğini aldım kaucuklu olanı ilk zamanlar ağızından attı kusarmış gibi yaptı ben fazla zorlamadan sık sık verdim emzigi sonunda tuttu iyiki tuttu en büyük kurtaricimm insallah sizin bebiste tutar cnm memenin ucuna anne sutu sık biraz öyle dene birde meme anne göğüsü gibi sıcak olsun belki tutar cnm dene banada haber verirsen sevinirim
Kullandiğıniz bi gaz damlasi varsa emzige damlatip verin agzina ben ilk bebegimi öyle alistirmistim kolay gelsin zorlanirsiniz biraz belki ama cok rahat oluyo sonra insallah tutar
Benimki de tutmuyordu internetten araştırdım baktım Fatoş marka bi emzik yazıyordu buldum marketten aldım tuttu dene istersen
Lokumla alistirdi bi akrabam
Şekerli suya batırarak alıştı benim kızım.
1,488,519 soru
24,331,644 cevap
345,683 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın