0 oy
1,091 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,776 puan) tarafından
Burda patlama oldu 2 şehit var, Allah herkesin eşini, polislerimizi korusun inşallah.. 

22 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Aklıma ilk sen geldin rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah rabbim sabırlar versin
(1,776 puan) tarafından
Senin yüreğinden öpüyorum kuzum benim ❤️❤️❤️ Çok sağol, çok çok şükür ki bişeyi yok, şimdi şehitleri hastaneden almaya gittiler
tarafından
Çok şükür rabbim acısını gostermesin inşallah bugün bende hastanedeydim çok kötü o psikoloji
(1,776 puan) tarafından
Evet kuzum, sen neden hastanedesin ? ❤️ Çocuklar uyusa gelirdim yanına, beni komşularım aradı telefonum susması eşin iyi mi dedi komşu yüreğim güm etti, dedim noldu? Dedi patlama olmuş sizin şubenin orda, dedim kapat eşimi arıyorum, ama gözüm doldu, özel harekat ve çevikin orda oldu patlama kuzum, aradım dedi bişeyim yok rahatladım
tarafından
Canım bende acildeydim rahatsızdm gitmemle çıkmam bir oldu zaten ana baba gününe döndü ortalık iyikide gelmemişsn o an çok kötü panik atağım var benim gelemiyorum böyle şeylere ama ilk seni düşündüm baya korktum rabbim kimseyi sınamasın acı vermesin ramazan ağzı o psikoloji ağır ya
(1,776 puan) tarafından
Çok sağol askm :( Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aminn aminn rabbim mekanlarini cennet eylesin❤️❤️❤️❤️
(1,776 puan) tarafından
Amin kuzum, bugün komşularım Allah razı olsun hepsi aradı eşin iyi mi diye bende öyle aldım haberi sonra eşimi aradım şükür iyiydi
tarafından
Cok sukur cnm rabbnm korusn hpsni benmkimide insallah❤️
(1,776 puan) tarafından
Amin kuzumm herkesi ❤️❤️❤️
0 oy
(811 puan) tarafından
amin. allah ailelerine sabir versin 
(1,776 puan) tarafından
Ah ah amin kuzum
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Amin. Bir asker eşi olarak şehit yazdığın için tesekkür ederim burda ölü var yazanlar olmusştu.bilmiyorım ama benim zoruma gitmişti
tarafından
Ben yazmıştım ve bu bilinçli bir şekilde yazılmış değil benim de kardeşim polis farklı yerlere cekilmwsin
(9,232 puan) tarafından
Eşim asker iki kuzenim polis eşimin iki yegeni de polis biri pöh. Biz diken üstünde TV izliyoruz. Yazmışlar kolu koptu bacagı yok diye nasıl etkileneceğini asla düşünmüyorlar sanki biz yaralı dediklerinde ne durumda olduklarını bilmiyoruz
(9,232 puan) tarafından
Farah sadece lafım sana değil yanlış anlama genel bişey bu. Genelde asker polise bunu diyorlar
(1,776 puan) tarafından
Valla 1 ay önce eşimgile deaşlılar saldırdı beline vurmuşlar sopayla bel fıtığı azdı, şimdi de patlama oldu komşular haber verdi sağolsunlar aradılar, Allah eşlerimizi korusun
(9,232 puan) tarafından
Kuzu biz batıdayız ama bulgara 3 km surekli mülteci peşinde zaten sadece hafta sonu ewde
0 oy
(16,926 puan) tarafından
Başımız sağolsun. Terör saldirisi mi yoksa başka bi patlama falan mi acaba. 
tarafından
Evet canim mühimmat deposu patlamis
(1,776 puan) tarafından
Mühimmat patladı kuzum, komşulardan öğrendim bende sağolsunlar aradılar eşimde orda çalıştığı işin şükür bişeyi yok ama şehit olanlar için çok üzgünüm
(16,926 puan) tarafından
Rabbim ailelerine sabir versin :(
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Nerde xanim tvye bakamdm ki hic
(1,776 puan) tarafından
Bingöl canım
(3,101 puan) tarafından
Allah ailelerine sabir versin ya.mekanlari cennet olsun
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Nerde kuzu duymadım 

Amiiiin Allah korusun
(1,776 puan) tarafından
Bingöl kuzum, zaten çok yeni oldu bende komşulardan öğrendim haberim yoktu aradılar sağolsunlar eşimin iş yerinin orda olduğu için
(14,412 puan) tarafından
İki ocağa,vatana ateş düştü yine Allah hainlere fırsat vermesin
0 oy
(593 puan) tarafından
Bingöl mu canm ?
(1,776 puan) tarafından
Evet canım Bingöl
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Amin canim nersi orasi 
(1,776 puan) tarafından
Bingöl kuzum, çok acı gerçekten bizim eşlerimiz de olabilirdi, ay düşüncesi kötü
(7,034 puan) tarafından
Ah Allah yardimciniz olsun cnm asker yareni olmak zor ya yuregin agzinda bekliyorsun iki kuzenim asker benimde ve 2 şehit amcam var Rabim butun polis askerimizi korusun ayaklarina tas gozlerine yas degdirmesin ailerine sabir versin şehit haberi almak kadar zor bisi yok 2 kere yasadik bir daha yastmasin rabim  :(
0 oy
(576 puan) tarafından
Allah acılı ailelerine sabırlar versin dayanma gücü versin çok zor çok. Yaralılara da şifa versin inşallah ailelerine bağışlasın. Polisimin, askerimin yanındayım... Allahım hepsini korusun. Bizim canımız onlara emanet... 
(1,776 puan) tarafından
Bizim için can veren kişiler var.. bende bu postu açmak istedim çünkü benim eşimin olduğu emniyetin orda oldu patlama merak edenler olmuş burda dedim bişey olmadı eşime şükür
(576 puan) tarafından
Arkadaşımızı şehit verdik geçen yıl hain terör örgütü pkk yüzünden. Üzerlerine atom bombası atılsa da kurtulsak hepsinden. Bizim canımız gitti... Vatan için şehit oldu Mehmedimiz.   Eşim yara almadan kurtulmuş ama ilk şehit varmış haberini ben de senin gibi başkalarından duydum. O an ki yaşadığım korkuyu endişeyi asla unutamam. Allah kimseye yaşatmasın...
0 oy
(4,524 puan) tarafından
Rabbim mekanları cennet eylesin geride kalanlarına bolca sabır versin inşallah eşini de sana ailene bağışlasin inşallah eşim de her göreve giderken gelene kadar diken üstünde oluyorum ÇOK ZOR GERÇEKTEN ÇOK ZOR ASKER OLMAK , ASKER EŞİ OLMAK..
(1,776 puan) tarafından
Amin kuzum, Allah eşlerimizi bize bağışlasın, benimle ilgili birçok post açılınca açma gereği duydum bu postu eşim iyi şükür
0 oy
(3,497 puan) tarafından
Allah pkk yi kahretsin 

Rabbim sehitlerimizin sehadetini kabul etsin ailesine sabir yagdirsin
(1,776 puan) tarafından
Amin kuzum
0 oy
tarafından
Amin inslalah Allah ailelerine sabir versin inşallah
(1,776 puan) tarafından
Bune kız
(4,524 puan) tarafından
Yanlış yere yorum yaptın galiba
tarafından
Yaa ben bu yorumu yapmamistim duzelttim
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Rabbim ailelerine dayanma gücü versin benim amcamda orda görev yapıyordu daha yeni emekli oldu
(1,776 puan) tarafından
Benim eşimde oradaydı, benim hakkımda da post açılmış görmedim hepsini tek tek eşimde orda çalışıyor ya şükür Allah bize bağışladı
0 oy
(678 puan) tarafından
Amin canım mekanları cennet olsun 
0 oy
(3,410 puan) tarafından
Bingölde misin . Çok üzgünümmm . Allah sabır versin yakınlarına
(1,776 puan) tarafından
Evet canım, benim hakkımda da post açılmış görmedim hepsini tek tek eşimde orda çalışıyor ya şükür Allah bize bağışladı
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Hepimizin başı sağolsun Rabbim yakinlarina sabırlar versin
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Ooffff Allah ailelerine sabır versin inşallah  :((
(1,776 puan) tarafından
Amin kuzum, Allah eşlerimizi korusun, benimkinide korudu şükür
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin inşallah Allah'ım ailelerine sabır versin
(1,776 puan) tarafından
Amin kuzum amin, bizde kenarından döndük
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Mekanları cennet olsun yiğitlerin;( rabbim ailelerine güç kuvvet sabır versin;(((
(1,776 puan) tarafından
Amin kuzum, benim hakkımda da post açılmış görmedim hepsini tek tek eşimde orda çalışıyor ya şükür Allah bize bağışladı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 286 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Eslemmm (2,523 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 504 göst.
13 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Limonlu kek (4,684 puan) tarafından soruldu
+4 oy
19 cevap 1,264 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 337 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,478 soru

24,017,221 cevap

328,071 kullanıcı

...