0 oy
560 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,370 puan) tarafından
İyi günler kızlar hepimizde ayni sorun nasıl korunacagz bende iki cocuk var seneye calismayi dusunyrm artk esime de kesinlikle istemyrm ben cocuk diyrm zaten ikincisini bile zor kaldırdim spirali denemedim ama genelde kanama oluyor diyorlar kondom denedm yırtlmsti bi ara korktum ondan en son dogum kontrol hapı aldim daha kutuya baslayamdm bayaga pahalılasmis o da her ay alabileckmym mechul ne yapacgz ya üc seneye yakın korundm bu sekilde ama ilerisi icin ne olur bilmiyrm sonucta esimle yakınlasmak da istememin bir.sebebi de bu sogukluk var zaten aramzda siz ne cözum buldunuz ya

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
En iyisi adamlardan uzak durmak sjjs
(278 puan) tarafından
Başkaların a giderler
(1,370 puan) tarafından
Ne kadsr uzak durabiliyrsn ki canm
tarafından
Yol orda nas nereye giderlerse
-Reklam-
0 oy
(3,443 puan) tarafından

Koca kısırlaştırma kesin çözüm :D

(679 puan) tarafından
Haha varsa böyle bişey hemen yaptırmak lazım :)
(1,370 puan) tarafından
Valla varsa öyle bir.cözum yapalim hemen
(679 puan) tarafından
Razı olmazlar ki olsa bile
(679 puan) tarafından
Yine başımızın çaresine biz bakacaz gibi
(7,035 puan) tarafından
Kiz oda  artik işe yaramiyir gecen adamin biri kendini kısirlastirmisti ama esi hamile kalmisti yinede sonra adam tekrar doktora gitmisti spermler yude 69 daha aktif cikmisti sjsjsjjsjjj
0 oy
tarafından
Çözümsüz 

Geri çekilme yöntemi denedik şuan birşey yok ama o şekilde kalanda var olacağı varsa oluyor sanırım
(1,370 puan) tarafından
Yani spriralle vs olanda oluyor anlamdm ki
tarafından
Ben korkuyorum valla öyle spiralden ama dediğin gibi o şekilde kalanda var
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Hangi yöntemi denersen dene kısmeti varsa gelir ☺️
0 oy
tarafından
Spiral taktırdım taktırmaz olaydım dedim yani 15 günde adet oluyorum kanama uzun sürüyor 10 günden fazla fırsat bulurdam hastaneye gidicem kontrole alısana kadar boyle olur dıyolar bilmiyorum ‍♂️ eşime güvenim yok 8 aylık oğlum hemen tekrar cocuk istiyo napıcam bilmiyorum bende 
(2,283 puan) tarafından
Senin ki 8 aylık mış benim oğlum 3 aylık eşim bidaha yapalım deyip duruyo bebenin süt hakkına gireriz diyorumda ondan duruyo valla :D
tarafından
Anam bu kocalar akşam geliyor gündüzü düşünen yok  küçükmüş bu acesi Ne :))))
tarafından
Doğdugunda demişti hemen korkuma taktırdım valla sımdı de cıkart deyip duruyo sanki kendileri bakıyo hep anca istesinler :))
(2,283 puan) tarafından
He ya valla :D 3 sene olmadı bizim bebiş şimdide diyo tarla ekin verirken hasatı yapalım bidaha olmazsa diyo töbe yarabbi :D güler misin ağlar mısın :D
0 oy
(14,195 puan) tarafından
E canım herşeye bir bahane sunmuşsun korunmak istediğine emin misin :D spriel herkeste kanama yapiyor diye bir şey yok çevremde çoğunda var. İlk 10 gün kadar kanamaları olmuş o kadar abartacak bir şey olduğunu zannetmiyorum annem teyzem senelerce onunla korundular 2.bebemden sonra bende sprial düşünüyorum en iyisi o gibi geliyor bana 
0 oy
(688 puan) tarafından
Valla bende aynı düşünüyorum birşey bulamıyorum 10 aylık bebeğim 2 yaş olsun en az diyorum dikkat ediyoruz ama bakalim
0 oy
(328 puan) tarafından
Spiral+ pezervatif ile korunuyoruz şimdilik işe yarıyor:)
0 oy
(23,551 puan) tarafından
Ben geçen instagramda gördüm kısırlaştıracam kendimi :Ddd
0 oy
tarafından
Spiral görümcem de taktırdı   hamile kaldı kısmet olursa Rabb'im verirse olur
0 oy
(1,033 puan) tarafından
3 aydır spralliyim canim
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Gebelikten önce doğum kontrol hapı kullandım canım ama yan etki yaptı bende açıkçası doğumdan sonra hormonsuz spiral denemek istiyorum.
0 oy
(163,365 puan) tarafından
kordon baglatip kokten cozumu bulca.
(1,517 puan) tarafından
Sen bağlattın mı kız
0 oy
(659 puan) tarafından
2ay önce doğum yaptım doğumdan önce soru sorup dosya yapıyorlar ya işte alkol sigara kullanıyomusun kaçınçi gebeligin vs sonra tüplerinizi baglatmak istiyormusunuz dedi hayır dedim ama kocamın yumurtalıklarını alıp kısırlaştırabilirsiniz dedim nasil gülmüştü herkes sjssjjsjsj
0 oy
tarafından
Bnde spiral var 13 aydır memnunum
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Aynen yaa. Kızım 6 aylık adet olmadığım için kafam rahat da hep bir yanım tedirgin ama iğne varmış sanırım 3 ayda bir ama kestiginde çocuk olma ihtimali azaliyormus 
0 oy
tarafından

3 kat kondom :D

tarafından
Dedi ve hamile kaldı☺️❣
tarafından
:D ahahahah biliyordum biri böyle diyecek
tarafından
Ahaaaah o kisi benim❣☺️
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Bende bu yzden soguklasmak zorunda kaliyorum bazen bir kizim var ama ömre bedel diyebilirim ikinciye tövbe ettim resmen bende spirali vs. Dusunuyorum ama kararsizim
0 oy
(2,397 puan) tarafından

Korunmak mı oda neeeeee :woot:

0 oy
(4,088 puan) tarafından
Bebek masrafı daha çok o yüzden doğum kontrol hapı almanı tavsiye ederim 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,151 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,789 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 33 göst.