0 oy
827 göst.
Diğer kategorisinde (3,268 puan) tarafından
Hanımlar benim ailede küs olduğum bir yeni evli kız vardı hatırlayanlar olabilir eski postumdan. Ben konuşmuyordum kayınbabam bende kalmaya geldiğinde zorla da olsa barıştırdı. Mesafeli ol ama küsme dedi. Kırmadım barıştım. Ama konuşmuyordum. Bu arada kız da hamile imş yeni öğrendik. Bu kız benim tatlımı yemişti daha onceden. Ay bügun numaramı bulmuş bana mesaj attı. İşte istediğim tatlıyı bana yapabilirmisin akşama dedi. Bende evi ilaçlatacağım akşama. Akşam müsait değilim evi ilaçlatacağım  dedim. Geri çevirmiş oldum. Ama şimdi içime de dert oldu. Ne kadar sevmesemde hamile aşermiş sizce şimdi yapıp götürüyüm mü. Evi de 2 dk bana. Akıl verin 

34 Cevaplar

+1 oy
(3,268 puan) tarafından

En İyi Cevap
Arkadaşlar sağolun hepınız yaptım şimdi. Akşam eşi gelip alacak. 
(7,034 puan) tarafından
Allah hayrini kabul etsin cnm
-Reklam-
+1 oy
(4,232 puan) tarafından
Kesinlikle yap götür çok büyük sevabı var
(3,268 puan) tarafından
O an ters çevirdim ama benim de içime sinmedi. Teşekkür ederim. Bebeğimi uyutuyum yapym
(4,232 puan) tarafından
Yap canım eline sağlık büyüklük sende kalsın
0 oy
(423 puan) tarafından
Yap canim bende sevap kazanırsın hem 
(3,268 puan) tarafından
Teşekkür ederim benımde içime dert oldu sonradan zaten. Bebeğimi uyutunca yapym
(423 puan) tarafından
Rica ederim canım sen kazanırsın :)
0 oy
(8,579 puan) tarafından

Hamile kadının aserdigini yapmak kabeyi tavaf etmek kadar sevaptır derdi büyüklerim..  geri çevrilmez :'(

(3,268 puan) tarafından
Biz baya problemler yaşamıştık iftira felan atmıştı bana. O yuzden biraz sinirliyim hala ona o an reddetmiş oldum ama benim de içime sinmedi. Bebeğimi uyutup yapayım ben
(8,579 puan) tarafından
Ahh ah büyüklük hep bizde kalıyor.   Bu dünyanın öbür tarafıda var kuzum.. yap allah rızası için sen
(3,268 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Yapmak sana yük olmayacaksa sevabına yap bence
(3,268 puan) tarafından
Yok canım bebeğimi uyutup yapabilirim. Biraz aramız açıktı o yuzden ilk ters çevirdim ama içime de dert oldu sonradan
0 oy
tarafından
Müsaitsen yap seni çok zorlamayacaksa tabi. Ama fırsatın imkanın şuan yoksa da boşver. Başka birgün yaparsın. O hamile ama sen de her an müsait olamazsın gayet doğal bir durum.
(3,268 puan) tarafından
Canım bebeğim i uyutup şimdi yapabilirim. Akşama müsait değilim sadece. Evi ilaçlatacağım. Normal de bu kız ile aram baya açık o yuzden o an reddettim ama sonradan içime dert oldu o yüzden size sormak istedim
0 oy
(3,155 puan) tarafından
Karnındaki sabiinin hatrina yapardım
(3,268 puan) tarafından
Bende onun için vicdan yaptım sonradan . Bebeğimi uyutup yapacağım
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Sana taş atana sen ekmek at. Kazanan sen olursun... 
(3,268 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Bende sonradan vicdan yaptım üzüldüm bebeğimi uyutup yapacağım
(3,158 puan) tarafından
Ah ah anacığımın meşhur sözü bu :-)
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Kesinlikle yap götür hamile kadın sonuçta onun için olmasa bile bebeği için yap 
(3,268 puan) tarafından
Bende o yuzden sonradan pişman oldum vicdan yaptım bebeğimi uyutup yapacağım
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Yap götür canım onun istemesi biraz tuhaf saçma olmuş tarifini at falan dese neyse götür ama mesafeni yine aynı tut 
(3,268 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️ bebeğimi uyutup yapacağım
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Düşmanım olsa yapardım
(3,268 puan) tarafından
Bende pişman oldum sonradan o yuzden size sormak istedim bebeğimi uyutup yapacağım
(1,062 puan) tarafından
Tatlı belkide birseylere vesiledir arayıp söyleyin
0 oy
(4,892 puan) tarafından
Allah rızası için yapardım kesinlikle.
(3,268 puan) tarafından
bende bebeğimi uyutup  yapacağım az sonra
0 oy
(417 puan) tarafından
Akşam müsait değilim ama ilk fırsatta yapacağım desen ve yapsan çok çok daha güzel olurdu. Kesinlikle yap ve götür. Aşerme durumu bambaşkadır. 
(3,268 puan) tarafından
Aram baya açık o yuzden öyle demedim. Ama sonradan çok vicdan yaptım. Size sormak istedim. Bebeğimi uyutup yapacağım
0 oy
(793 puan) tarafından
Canı çekmiş içinde bi can daha taşıyor kendisine hala kırgın olabilirsin o miniği düşünüp yapabilirsin bence evi  de yakınmış yap götür 
(3,268 puan) tarafından
Bende karnında ki çocuk için üzüldüm sonradan o yuzden size sormak istedim. Bebeğimi uyutup yapacağım
(793 puan) tarafından
Şimdiden ellerine sağlık:)
0 oy
(565 puan) tarafından
Yap götür cnm büyüklük sende kalsn yazık hem sevaba girersin kuzum bosver onun için değil Allah için yap 
(3,268 puan) tarafından
Teşekkür ederim. O an reddettim ama üzüldüm o yuzden size sormak istedim bebeğimi uyutup yapacağım
0 oy
tarafından
Yap canım . bişey olmaz.
(3,268 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim
0 oy
(2,593 puan) tarafından
hamile birinin aşerdiğini istediğini yapmak büyük sevap canım imkanın varsa şimdiden yap ya da evi madem yakınmış ara benim evim müsait değil ama istersen gelip sende yapabilirim de
(3,268 puan) tarafından
Akşama kadar müsait benim evim. Bebeğimi uyutup yapacağım. Teşekkür ederim
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Yap götür bence. Aşerdiğini yiyememek çok kötü bir durum benim rüyalarıma girerdi yiyemeseydim. Sevap da kazanırsın 
(3,268 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim. Bebeğimi uyutup yapacağım
(1,610 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(808 puan) tarafından
Yani nekadar sevmesende sende  kadinsin günah bebeğin ne suçu var götür sen yap iyiliğini o seni gelir bulur başka bı yerde
(3,268 puan) tarafından
Yaptım canım saolun aksam eşi almaya gelecek
(808 puan) tarafından
Ellerine sağlık
0 oy
tarafından
Yap canım kapıdan ver dön evine
(3,268 puan) tarafından
Yaptım canım eşi aksam alacak

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 310 göst.
19 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ❤❤ BİR MELEK❤❤ (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 363 göst.
9 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 726 göst.
6 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 631 göst.

Kategoriler

1,464,708 soru

24,006,080 cevap

327,574 kullanıcı

...