0 oy
269 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,370 puan) tarafından
Esim ozel okulda ilkokul ögretmeni ozel.okullari az cok biliyorsunuzdur kendi cocuklarından cok okuldaki cocukları dusunur fazlasiyla calisir aldigi maas ortada yetmiyor diye baska baska ek isler yapmaya calisir tabi bana ayırmadigi vakti gectim cocuklarina bile ayirack vakit bulamaz .Yani kac kez konustm atansa hem daha az calisip daha fazla.para kazanacak hem cocuklarina vakit ayıracak hem de vallaha oradaki cocuklarin daha cok ihtiyacı var .Ben böyle deyince de atancam calisacm vs diyor ama hic azim yok .Ya da  hemen yanlis anliyor maasi az diyrm vs diye sonra tartisma cıkiyor ya neden bir insan kendini de bizi dr bu kadar zora sokar ki

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok haklısın benimde eşim başvurular yaptı bu süreçte şuan baba mesleği yapıyor bı çıksa su kurada artık saatleri belli olsa bende sıkılıyorum tüm gün oğlumda sabah sekizde gidio aKsam 11 gibi geliyor uykumuz geliyo o saate yatıyoruz sabah aynı yani hiç bir sosyal aktivite olmuyor. 
(1,370 puan) tarafından
Aynen öyle yani hepimizin huzurunu mutlulugunu düsünmeleri gerekir yani anlam veremiyrm ben ne dusnuyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Branşı da güzel aslında biraz cabalasa çok rahat atanır, inşallah o azim gelir
(1,370 puan) tarafından
Aynen canm ya atamasi olmayan atanmak.icin can atan insanlar varki.biri de benim azck cabalasa rahat atanir
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Atamaları iyi sinif öğretmenlerinin  özel çekilmiyor haklisin 
(1,370 puan) tarafından
Kendi de farkında ya bir de isini fazlasiyla yapan biri o yorgunluk da yogunlugu da bize yansiyor.
(1,944 puan) tarafından
Özel okullar bekarken çekiliyor biraz da olsa ama evli insan icin değil.Acaba esin sehir mi değistirmek istemiyor sonuçta başka sehire atama olursa olacak düzen bozulacak falan
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Eşinizin kendinin bir şekilde azmetmesi ve bunun için çabalaması gerek, sizin söyleminizle olacağını sanmam. Umarım atanır ve daha rahat edersiniz.

Siz çalışıyor musunuz ? 
(1,370 puan) tarafından
Kendi.de herseyin farkında kendi de istiyot da cabalamk lazm tabi ki de bende kucuk cocuk var diye calisamyrm deneme yaptm ise baslamak icin olmadi cocukla maalesef
0 oy
tarafından
Ya canım özelde ilkokul öğretmeni kaç maaş alıyor sorması ayıp bir arkadaşım da öyle geçiniyor ayıp olmasın diye ona soramadım sana sorayım
(1,370 puan) tarafından
Onu net bilmiyrm cunkü her özel okul hakettigini vermiyor ama asgari ücretin bi tık üstü oluyor aldiklari
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Benim taktiği uygulayacan o halde günde 2 saat çalışsa yeter aslında. Telefonu al kitapları koy önüne çalışsın. Sen de o ders çalışırken kitap felan oku,yanında ol arada gaz ver. 
(1,370 puan) tarafından
Canm ben zaten ders calisyrm okulda yorgunlugundan ya da ek islerinden çalsmyr ki

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,048 soru

24,093,516 cevap

331,910 kullanıcı

...