0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (3,281 puan) tarafından
Oğlum pazar gününden beri ishal hemde kusuyo ateside çıkıyo doktora gittik değişen bişyyok ne yapabilirim uyuyamıyo kafasınıda yastıktan kaldıramıyo karnı gurul gurul çok sıvı kaybediyo

7 Cevaplar

0 oy
(7,827 puan) tarafından
Malesef covid olabilir oğlumda hastsydı geçen hafta bu hafta biz covid olduk geçmiş olsun probiyotik al bide eczaneye danıarak raxerin 10 mg dağılabilir tablet al birde tribudat şurup
(3,281 puan) tarafından
Tamam canım ilk ateşli diye götürdüm doktor dişten demişti ama ishal kusmada eklendi sağlık ocağına gittik bugün oda ishal için toz bi ilaç verdi bişey demedi 2 günde kaşık kadar kaldı yavrum ya
(7,827 puan) tarafından
Lütfen aksatma benim oğlum çok kilo kaybetti sağlık ocağı değil hastaneye götür dediğim ilaçlarda çok etkili özellikle o dağılan hap  kaç yaşında
(3,281 puan) tarafından
14 aylık canım
(7,827 puan) tarafından
O zaman hapı doktora danışarak al canım ama mutlaka hastaneye git antibiyotiksiz atlatamaz ve daha kendinide ifade edemez felaket karın ağrısı vardır
(3,281 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım çok geçmiş olsun. En iyisi böyle doktora götürün. 

Ben ishal için kaçak çay var ya bildiğimiz onu demleyip az bise şeker atıp veriyorum içmesi için.  Kurmadı içinde karnını bol bol zeytinyağının yağla sıcak tut belki mideyi de unutmuş olabilir.  
(3,281 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol cumartesi günü gece mamayı ılıtıyım derken birwz soğutmuşum ondan sonra böyle oldu ya
tarafından
Geçmiş olsun canım
(3,281 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
kaka testi yaptır  dediğin gibi cok fazlaysa ishal kusma uzun da sürmüş 3 gün normal değil rota olmus olabilir 
(361 puan) tarafından
Geçmiş olsun rabbim şifasinı tez zamn da versin insallh ishale muz su ve kefir iyu gelir diye biliyorum 
(3,281 puan) tarafından
Çok sağ olun kızlar cumartesi gece mamayı biraz soğuk verdim ondan sonra böyle oldu ateşi falan vardı boğazı kızarmış dişten demişti doktor
tarafından
geçmiş olsun canim da benim büyük kiz mamayı hep soguk içerdi oda ısısında yani ilik olduğu zaman içmezdi biz hic böyle bi durum ile karşılaşmadık ama senin bebegin alışkın değilse o dokanmis olabilir dikkat et kuzum
(3,281 puan) tarafından
Sağol canım normalde ılık hafif sıcak veririm biraz rahatsızdı zaten oda tetşkledi mi bilmiyorum
0 oy
tarafından
1 tk turk kahvesine 1 tk lımon damlat onu yedir hmn kesiyor cnm kızıma ıyı geldı
tarafından
çocuğu bilmem de bunu yediğim an benim midem daha çok bulanıyor
(3,281 puan) tarafından
Yutabilirmi ki canım
tarafından
Kızım 6 yasında verdım kahveyi hemn uzerıne su ıctı bıdaha wc cıkmadı cnm 5 dk bı gidiyordu.. Senın ki kac yasında? Bol su ıcırmeyıde ıhml etme
(3,281 puan) tarafından
14 aylık canım çok su içince de kusuyo ya
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Midesini üşütmüş olabilir sen patates haşlayıp yedirdim mi bebeğin kaç aylık  ek gıda yiyor mu yemiyorsada az az sık sık emzir sıvı dengesini kursun vucud görümcemin bebeğide öyleydi coviddi hastanede serum taktılar başka bir doktora götür istersen ne olur ne olmaz 
(3,281 puan) tarafından
14 aylık canım pirinç pilavı falan dediler yedirdim mama yiyor emmiyo  tekrar götürcem eşimde hasta iğne vurynmya gitti gelsinde
(7,369 puan) tarafından
Corona testi yapın eşinde hastaysa en azından serum falan takıyorlar çünkü bebeğe
(3,281 puan) tarafından
Eşimin kanında enfeksiyon varmış akşam gittide
(7,369 puan) tarafından
He anladım canım sen yinede hastaneye götür serum takviyesi yapıyorlar hem kusma hem ishal şikayetinde çok fazla su kaybediyor halsiz de kalır
(3,281 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol akşam gidicez inşallah
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Ishal icin cennet hurmasi cok iyi benim oglumda 6vaylikken 1 hafta ilac kullandik hic fayda etmedi cennet hurmasi iki defa verdim durdu sende ver canim gecmis olsun canım 
(3,281 puan) tarafından
Tamam canım sağol bende alıyım bulabilirsem
0 oy
tarafından
Kaç aylık canm 
(3,281 puan) tarafından
14 aylık canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 336 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 241 göst.
1 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 254 göst.
12 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
23 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 00Melikeee (684 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,009 soru

24,409,010 cevap

350,766 kullanıcı

...