0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (9,887 puan) tarafından
benım 2 aylık bebegım var oruc tutmak ıstıyom tutsam bı sorun olurmu emzırıyom sutum yeter mı

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
       Tutma bence
(9,887 puan) tarafından
anladım tesekur ederım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sana suanlik farz değil kazasını tutarsın bu sefer de bebeğinin riskini tehlikeye atarsin bu daha büyük günah 
(9,887 puan) tarafından
tm anladım nasıp dıyılmıs bu sene
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Canım benimde bebişim 2 buçuk aylık bu ramazan tutmayı düşünmüyorum sütümde azalma olursa diye sonrasında telafi orucu tutacağım inşallah 
(9,887 puan) tarafından
bende duydum kı  cok su ıcersem ona o sut butungun yetermıs sorıyım dedım ben zaten gun ıcınde yemek yıyen ınsan dıyılım ona rağmen yetıyo
(1,106 puan) tarafından
Senin kararın tabiki canım ama ben korkuyorum açıkçası azalırda yetmezse diye oyuzden riske atmayacağım
(9,887 puan) tarafından
anladım tesekur ederım kazasını tutem ozamab en ıyı
(1,106 puan) tarafından
En mantıklısı o gibi görünüyor canım anne sütü önemli çünkü mamaya dönmek istemiyorum ilk oğlumda mamaya geçmek zorunda kaldık 4. aydan sonra hep onun üzüntüsünü yaşarım aynısını yaşamak istemiyorum
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Cok ufakmis bebeğinin rizkindan kesme
(9,887 puan) tarafından
riskindan kesmıyom ama gun ıcınde yemek yıyen bı ınsan dıyılım aksam yemegıne kadar yetcegını dusundum
(3,158 puan) tarafından
Sadece yemek değil ki su daha çok sut yapar. Sen bilirsin tabi herkesin bunyesi bir değil
(9,887 puan) tarafından
su cok ıcen biri dıyılım sadece yemek yırken aşırı ıcıyom su bıde meyve suyu ıcıyom 3 bardak bılan
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Bı dene Cnm ara vererek tut yadam deneyerek anlarsın. Bnm akşama doğru azalirdi. Geçen sene tuttum full hemde regl de olmayınca :) rabbim bereketini veriyor akşam bol su ye iç. Deneyerek anlarsn zorlanirsan tutmazsn sonra kaza edersn
(9,887 puan) tarafından
yok ben yemek yımeden butungun duran ınsanım bana koymazda
(6,848 puan) tarafından
Sen ye cnm yinede şuan sütun iyi vardır ben hep fazlasını sagdim buzluğa stok yapmıştım :) rızkını kesme bebenin bol suyunuda iç
(9,887 puan) tarafından
aynen cok oluyo ağrı bıle yapıyo bıboronu kabul etmıyo uyusa uyurken emdırıyom
(6,848 puan) tarafından
Ek gıda zamanın da verirsin kaşıkla Cnm varsa h
Ziyan etme sütünü
(9,887 puan) tarafından
kasıkla bıkere denedım ona alıstı memeyı bırakıyodu az kalsın onun ıcın bıraktım kasıkla vermeyı
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Ne hamileyken ne emzirirken tutmadim  bebegimin sagligi icin  emzirirken sutu artirmanin en iyi yolu su icmek zaten
(9,887 puan) tarafından
anladım en ıyısı tutmamak
0 oy
(5,482 puan) tarafından
3 aylıktı geçen sene kızım tutmadım . Halsizlik düşebilirsin ve bebek yeterli beslenmediğinden zayıf düşebilir
(9,887 puan) tarafından
anladım en ıyısı tutmuyem
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Bence tutmayın ya bebeğin rizki sonuçta cokt küçük 

Ben tutucam 5 aylik emmiyo zaten gece emiyo
(9,887 puan) tarafından
anladım benımkıde 3 aylık olcek orucları tutmaya başlarken
0 oy
tarafından
Ya canim yanlış anlama e sen biliyorsunki bebeğin 2 aylık bişiy yemeden sütde olmaz bunuda biliyorsun . Bebeğin küçük emzirmek zorunda olduğunu biliyorsun e neden tutabilirmiyim diye.  Biraz büyüsün ek gıda geçsin sonra tut. Ben hamileyken tutmadım bebek emzirirken tutmadım çünkü mecburdum bu günah değil. Sonra bebeğim büyüdü sonra hepsini tutum . 
(9,887 puan) tarafından
benım teyzemın sutu yetmıs o tutmus yanı onun ıcın sordum teyzemın sutu yetmıs yanı aklıma takıldı
tarafından
Olsun günlük yediğin bütün vitaminleri tüketeceksi  ne tüketsen bebeğinde aynısını tüketecek Bence tutma ek gıdaya geçsin öyle aralıklı tutarsin
(9,887 puan) tarafından
anladım oyle yapcem 6 aylık olsun da

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
15 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Misafirr1 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
21 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 209 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 199 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,630 soru

24,061,395 cevap

330,159 kullanıcı

...