Kizlar 28 haftalik oldum ne agrim ne sizım var bazen gebe oldugumu bile unutuyom sizde durumlar nsl? Umarim rahat gebelikleriniz var:)))
Çok şükür 24 haftalıgiz rahatım suanlik sadce çok ayakta kalınca aşırı yoruluyorum
29 haftalığım bende, sabahları kahvaltı sonrası miğdem kötü oluo ara ara belim ağrıo halsizlik falan oluo :) oğluşumu kucağıma alınca hepsi geçicek inşallah ❤❤
Bende 3 gün sonra 28 haftalık olacağım fazla ödem dışında bir sıkıntım yok bir de maşallah kızım içerde kıpır kıpır özellikle müzik duyunca :)
Ay ne güzel yaa inşallah böyle sıkıntısız devam eder gebeliğin :)
Benimde kasilma problemim var bunun icin doktora gidicem yarin bu duruma canim sıkılıyo
27+4 olduk çok şükür ikinci gebeliğim biraz bel agrısı oluyo bide bebek baskı yaptığı için sağ böbrekte dolgunlaşma varmış her ay ürolojiye gidiyorum takip için o yüzden yanlarım agrıyo onun dışında herşey yolunda allaha şükür :)
Hem de ne rahat ne rahat :D
Bende iki gün sonra 29 haftalık olcam çok şükür çok rahatım. Sadece daha çabuk yoruluyorum o kadar o da olur o kadar
24 haftaligiz bizde. Su saat oldu hala kimil kimil balik gbi surekli. Uyku da kalmiyo o böyle olunca
Biz de saat itibarı ile 28+1 olduk :). Bizimki biraz rahatına düşkün duşa girmemden, bozuk yolda giderken arabadan, fazla hareketten rahatsız oluyor hemen uyari veriyor içeriden. Bunlar harici rahatım ama en başındam beri böyleyim. Bulantım, kusma, baş dönmesi falan hic olmadi baştan beri. Sadece gece uyandıriyor bazen sağ tarafıma yatınca batıyo karnıma sancı giriyo arada bir. Şükür halimize yine de :) sen de maşallah de canım kendine nazar değdireceksin Allah korusun .
1,487,457 soru
24,316,077 cevap
345,037 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın