0 oy
843 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,557 puan) tarafından
Yakin zamanda ev tasiycaz gittigim ev ankastre ve benm smdi set üstü ocak var.

Kaynanamin ocagi eskiydi eltimde yeni taşındı eltimin ocagini kaynanam aldi 6senelik flan ama iyi yanmıyor gozleri flan kapanmis. 

Annemler de 7 sene once aldi yanmasi flan iyi ama dugmelerin 1 tanesi ısıdan yanmış.

Ben ocagimi anneme vermek istiyorm hatta söylemiştim anneme. Kaynanam bize götürürüz dedi bi yanim vermek istemiyo çünkü beyaz esya alırken sikinti yaptilar supurge firin zorla aldirdim evim ankastreydi almadılar vs vs diger yanm gecmisi bosver o kdar iyiligini gordun hem ocaklarida iyi degil ver diyo. Ama kendi anneme de vermek istiyorum annemler hep bize destek oldu maddi manevi borclari var hala evimizin eksiklerini almak istiyolar.

Siz olsaniz kime verirdinz sizce hangisi dha münasip olur

11 Cevaplar

+1 oy
(1,983 puan) tarafından
Canım hangisinin daha çok ihtiyacı var ise ona verirdim kendimce karar verip 
(2,557 puan) tarafından
Veremedimki :/ kaynanamin dha eski aslinda ama diger tarafta anne olunca içinden çıkamadım
(1,983 puan) tarafından
Annenle kırilmayacagi şekilde konuş canım eminimki oda anlayışla karsilicaktir
(2,557 puan) tarafından
Annem bisey demez kendi derdi yetiyo 3 aydir hastanede yatiyolar aklina bile gelmez
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anneme vermek isterdim ama sirf konusmasinlar diye kaynanama verirdim gozleri doysun :):):)
(2,557 puan) tarafından
:))) gönül anneci de iste karsi taraf da eşimin annesi :)
0 oy
tarafından
Anneme verirdim eltine almayı biliyor kaynanan kendine de alaydı
(2,557 puan) tarafından
Eltime almadi eltim kendine ankastre aldi eskisini kaynanama verdi ama iyi degil smdi bizim evde ankastre var eskiyi kaynanam istiyo ama benim gönlümden anneme vermek geçiyordu
tarafından
Haaa olsun yine anneme verirdim durumu iyi değil yine eksiklerini alayım diyomuş
(2,557 puan) tarafından
Hastanede yatiyolar 3 aydir mutfak masasi almam gerekiyo ben eksik demeden hemen biz alalim ev hediyesi dediler en kötüsü 1000 1500 lira yanii kaynanamlarda hiiccc esya alirken onuda siz alirsinz dedi geçtiler hala orali degiller :)
tarafından
Annene ver en iyisi
(2,557 puan) tarafından
Bakalım inşallah en doğru kararı veririm
0 oy
(3,186 puan) tarafından
Gönlüm annemi isterdi ama ihtiyaca bakardım.. düğmenin yanık olması mı? Ocağın düzgün yanmaması mı dersen kayinvalidenin daha çok ihtiyacı var gibi..
(2,557 puan) tarafından
Herşeyin en iyisi annemin olsun istiyorum :) haklisin galiba anneme versem aklım kaynanamda kalır
(3,186 puan) tarafından
Geçmişi bırak herkes kalbinin ekmeğini yer.. Allah annenede en yenisini nasip etsin :)
(2,557 puan) tarafından
Amin amin tüm annelere Rabb'im herseyin en iyisini versin :)
(3,186 puan) tarafından
Amin... ^_^
Onikikarakter
0 oy
tarafından
Kayinvalidenin agzi susmaz basina kakar durur birsey oldugunda gonul anneye vermek ister ama kayinvalidene ver gitsin lafi bitmez
(2,557 puan) tarafından
Yok kız kaynanam iyidir ben görmedim gelinlerim görsün der her maasta yemeğe cikarir harclik verir laf yapacak biri değil de ben karar veremedim :/
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Anneme verirdim tabiki
(2,557 puan) tarafından
O zaman da aklim kaynanamda kalcak :/
(2,558 puan) tarafından
Cnm ozaman kaynana ver
(2,558 puan) tarafından
Benimde soba konusu öyle oldu ben sattım birine ikiside kırılmamış oldu
(2,557 puan) tarafından
En sonunda bnde öyle yapcam :)
0 oy
(558 puan) tarafından
Bence kayinvalidene ver canim anne alınmaz darılmaz arkandan konuşmaz ama el öyle olmaz arkandan konuşturma derim ben el kapisindasin sonuçta karar senin tabi
(2,557 puan) tarafından
Kaynanamin annesi gelinlerin arkasindan konustugunu duyuyum sana hakkimi helal etmem demis agzina da etsek agzini acip tek kelime etmez :) o konuda rahatim da vicdanim susmuyo kaynanamn ihtiyacı var ama gonlum annemden yana
0 oy
(318 puan) tarafından
Valla ben kaynanama vermezdim çok hor kullanıyorlar artı  kayın babam hariç o evde yaşayan diğer bireyleri sevmiyorum :D o yüzden vermezdim. Ama senin kaynanan nasıl bilmiyorum. Aranızda bir husumet vs yoksa ona ver bence çünkü daha çok ihtiyacı var gibi
(2,557 puan) tarafından
Yok şükür iyiyiz sanırım öyle yapcam çünkü nerdeyse hic yanmiyo bazi gözleri
0 oy
tarafından
Ben anneme verirdim canım 
(2,557 puan) tarafından
Diyosun.    :)
tarafından
Aynen sonuçta her darlığınızda yardım etmiş kayinvaliden de sorarsa annemi kıramadım dersin bence
(2,557 puan) tarafından
Bakalim bi esim ne diyo bi de ona sorayim
0 oy
(733 puan) tarafından
Ben olsam kaynanama veririm ilerde laf etmesinler annesine verdi diye boşver annen alır ilerde ver gitsin kaynanana eşinin annesi sonuçta hem iyi biri demişsin bence kesinlikle kaynanaya verilmeli 
(2,557 puan) tarafından
Öyle yapcam sanırım laf etmez de iste ikiside anne olunca karar veremedim
0 oy
tarafından
Hangisinin en çok ihtiyacı varsa ona verirdim canım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 324 göst.
14 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 897 göst.
0 oy
28 cevap 1,106 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
89 cevap 2,499 göst.

Kategoriler

1,467,011 soru

24,038,111 cevap

329,027 kullanıcı

...