Eşim 3 yılı gecik süredir askeri personel. Kaçarak evlendik bazı problemler yüzünden kendi memleketimden onun memleketine gittim orda evlendik yaşadık bir süre. Ailesi yüzünden yüzümüz gulmuyordu hep bı doldurus hep bı huzursuzluk. Rahat bir günümüz yoktu tüm kavgalarimjzin sebebi ailesine çıkıyordu. Neyse sonra asker öldü tayin aldık İzmir'e geldik. 3 buçuk yıldır İzmir'de oturuyoruz geldiğimizde kızımız 1 yaşıni yeni geçmişti her şey başta güzeldi mutluyduk falan sadece eşim biraz zor alıştı köyde küçük yerde büyüdüğü için ilk zamanlar anamı babamı köyümü özledim diye yakındı durdu arkadaş ortamı vs kesilince birden tabi. Neyse zamanla alıştı etti derken sapıttı. Ben 2.ye hamile kaldım kızım 16 aylıkken eşim ara ara 2 3 aylığına görevlere gitti geldi ben bekledim ettim. Doğuma az bı zaman kala tesadüfen prno izlediğini chat uygulaması kullandigini vs tiktok falan gördüm abuk subuk kızları takip etmiş açık sacik normalde telefon karistirmam etmem önüme düştü resmen Allah'ın isi kıyamet koptu tabi doğuma var 2 3 ay. Beni zorla kapatmıştı eşimle ailesi baskı ve şiddetle bende açıldım zaten açık almıştı beni. Neyse yine göreve gitti kavgadan sonra. Konuştuğumuzda yapmıyorum etmiyorum diyodu geldiğinde gördüm ki yine izlemiş wpden arkadaşlarına kız videosu falan atmis füzelere. Bakın diye konuşmuşlar bide.dogumumdan bir gece önce geldi sabah smeliyata girdim ben içerdeyken o kapıda prno izliyormuş ayaklanip iyileşince yakaladım yine dünyam yıkıldı sandım. Bekar arkadaşları iş yerinden evlerine çağırıp duruyordular eşimi bide kalmalı gitcekmis bende hic yollamiyordum guvenmedihim için. Neyse zaman geçti çok şeyler yaşadık ama uzun zamandır sakın gidiyordu düzelmişti adam oldu akillandi dedim tam her şey harika derken 3.ye hamile oldum şuan 34 haftalığım birkaç ay önce yine yapmış görevdeyken izlemiş geldiğinde gördüm yine kıyamet koptu tabi. Daha onun kavgası yeni dinmisken baktım iş yerinden evli bı abi ailece gidip geliyoruz eşime wpden acik saçık kız videosu atmış kız dans ediyordu tiktokcu sonra tişörtü çıkarıp zıplıyor memeler hop hop tabi çıldırdım telefonunu fırlattım duvara kırıldı çocuklarımı uyutacaktim biberon vardı fırlattım attım her taraf süt oldu yeter artık dedim kızım biraz ürktü sonra hakim oldum kenfime uyuttum ikisini de duşa gittim suyun aldinda hem ağladım hem düşündüm ama yok ben napacagim böyle. Ailem zaten yok sıfır. Onunkiler zaten insan bile değil babası da aynı b.k dedesi de aynı. 70 yaşında hala yapıyor geçenlerde Facebook ta yanlışlıkla izlediği eskort kızın memelerini hikaye atmis silememis bize yalvarıyordu gelinler şunu siliverin kimse görmeden diye. Ailesi seferessiz kansızz. Akıl verin bosansam boşanan 2 küçük çocuk 3.karnimda 34 haftalık. Ailem yok yılda 1 görürsem görürüm annemle kardeşimi o kadar babamla zaten tek kelime muhabbetimiz yok. Çok dardayim