0 oy
429 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (119 puan) tarafından
Kizlar oğlum 5 yasinda 104 cm 15 kilo iki kez yani toplamda 12 ay raporlu mama kullandik ama almiyor simdi yeniden goturduk doktora ve uzamasi icin ilâç ve yeniden mama baslicak evde  ekstra ne yapabilirim bide cocuguna bu sekilde ilac kullanan oldu mu fayda etti mi 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Keçiboynuzu tozu al sütle günde 1 bardak içir bide iştah için karadut özü cnm günde 1 tatlı kaşığı yedir
(119 puan) tarafından
Denicem canim cok teşekkürler (:
-Reklam-
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Boy icin de mi ilac var o genetik degilmi
(119 puan) tarafından
Varmis canim gelisim geriligi olduğundan yasitlarindan zayif ve kisa malesef bugun gitti doktora babasiyla ikizlerim var yanina da gidemedim
(9,678 puan) tarafından
Anladim kuzum ins toparlar gecmis olsun..
(119 puan) tarafından
Cok teşekkürler canim
(199 puan) tarafından
Hangi ilacmis canim yazarmisin
(119 puan) tarafından
Canim yazmadi daha önce yeniden test yapicaklarmis
0 oy
tarafından
Kuzum benim

Kilosu iöin tahin labne ve keçiboynuzu özü ve cici bebe karışımı aşırı kilo yapıyor

Minyon bir yapısı var demek ki senin boyun kaç ailede baba boyu kaç? 
(119 puan) tarafından
Cok teşekkürler yapicam canim tarifi
Bizde minyonuz aslinda ama yasitlarina gore zayif ve kisa kaliyo üzülüyorum ben 1.58 baba 1.75
(119 puan) tarafından
Bide tarif icin bi sorum olucak goz karari mi yapayim belli olcu var mi inam yapmadığım sey kalmadi artik
tarafından
Kuzum tahin susam yağı olduğu için hem bağışıklığı güçlendiriyor hem kilo yapıyor labne peynirler arasında en yağlı olanı keçiboynuzu özü ise çpk güzel iştah açıyor hepsi bir araya gelince gerçekten çok kilo yapıyor ben 6 aylıkken başlamıştım oğlum 3 yaşında rejim yapmak zorunda kaldık karın bölgesi yağlandı herşeyi in fazlası zarar ben 8 9 cici bebe yi sut ile hafif ıslatıp hemen sutu döküyor dum bir tatlı kaşığı labne bir tatlı kaşığı tahin ve bir çay kaşığı keçiboynuzu özü koyuyorum muhallebi gibi oluyordu kıvamı pişmeden sabahları yediriyordum şifa olur inşallah oğluşuna ama çok ta takma kafana kuzum inan bir anda boy atar o sen sıkma canını
(119 puan) tarafından
Canim cok cok teşekkürler gercekten (: Allah razi olsun
0 oy
(780 puan) tarafından
Nromali kaç cm ki cnm pekte kısa değil gibi kilosunu bilmiyorum ama
(199 puan) tarafından
Ne yapti Peki kardesiniz boyu uzadi
(119 puan) tarafından
Masallah uzamis kardesiniz darısı ogluma inşallah
(651 puan) tarafından
Özel bişey yapmadı. Ama çok çok zayıftı. Ortaokula geçti. Aniden kilo aldı. Doktor obezite başladı dedi hatta. Sırf yesin diye annem arkasında koşturuyordu küçükken. Büyüyünce de yemesin diye koşturuyordu. Lise 3 e geçti aniden boy attı. Sadece bi kaç ay basketbol oynadı. Belki o etki etti. Devamlıda doktor takibindeydi. Bir iğne varmış. Boy uzama kemikleri kapandığı an o iğne yapılıyor ve kısa kalmıyor kişi. Şükür ihtiyaç kalmadı. Kilosu da boyuda iyi oldu
(119 puan) tarafından
Basketi de yazdim canim cok saol
(651 puan) tarafından
Rica ederim canım. Umarım yazdığımız şeyler fayda eder
0 oy
(651 puan) tarafından
Argivit focus kullan canım. Düzenli kullanımda çok iyi boy ve kilo yapıyor
(119 puan) tarafından
Boyle vitamin takviyesi cok denedim ama bunu da denerim cok teşekkürler
0 oy
(163,350 puan) tarafından
boy genetik ama kilo icin takviye vitamin falan verebikirsin
(119 puan) tarafından
Saol canim
0 oy
tarafından
Bu internette ki ortalama boy kilo tablolarına göre çokta kısa ve zayıf değil. Genetikte önemli, birde bu süreç içinde çokta belli olmuyor. Bir bakıyorsun uzamış gitmiş. Toplum baskısına yenik düşmeyin. Kilo içinde arkadaşlar bişeyler yazmış faydasını görürsünüz. Bende kızıma atom diye bi içecek yapıyordum . Göz kararı herşeyi robota veriyordum. Tahin pekmez, keçiboynuzu, muz, cicibebe, çikolata, fındık fıstık evde ne varsa işte kuruyemiş olarak. Macun gibi oluyor üstüne de süt ekliyorum. İçecek olarak yatmadan önce veriyordum. Bu tarifi yaklaşık 4-5 ay uyguladım. Ölçek olarak 1 tatlı kaşığı yeterli, süt ile açınca da aşırı şekerli gelmiyor.  Şu an 4 yaş 18 kilo, boya pek  bakmıyoruz çünkü bizde ailecek çok uzun değiliz bakalım ileride ne olur. 
(119 puan) tarafından
Cok teşekkürler canim insan ıster istemez takiyo iste haklisin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 275 göst.
4 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Remziye (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 524 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,960 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
23 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Aylum (0 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,383 soru

24,071,554 cevap

330,684 kullanıcı

...