0 oy
334 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Kızlar esim bni arıyor iş yerinde konusuyodum kız sesi geldi yanından bnde dedim o kız kim hemen bana kızıyor diyor başlıcam kızına bilmem ne 44 yaşında kadın bnle konuşuyorsun ama aklın başka yerde yani hoşuna gitmesi gerekmez mi bnm onu kıskanmam veya ben çok mu abarttım bunaltıyorum ama 1 defa hatasını gördüm napim yani 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Güven bir kere sarsilinca yerine oturmuyor eğer normal olsaydi evet derdim ama ondan kaynaklı 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Güven sarsılmış bir kere senin verdiğin tepki normal 
0 oy
(2,244 puan) tarafından
Canım bu güvenle alakalı ben zaten eşim işteyken acil bir durum olmadığı taktirde gün içinde aramam hiç. Akşam konuşuruz müsait olunca o da beni hiç işteyken rabatsız etmez aramaz. Arkadan benim de onun da kadın sesi de gelir erkek sesi de duysam bile o an sormam eve gelince sorarım o da rahatsız olursam.
0 oy
(780 puan) tarafından
Ne varki bunda kim diye sormuşsun duzgunce cevap verebilirdi bence eşin gereksiz tepki vermiş ve bide hatasını gorduysen çok haklısın 
0 oy
tarafından
Eee ne var bunda bende olsam ben de sorarım eşimle konuşuyorum ses duysam o kim falan diye hep sorarım onunda hoşuna gider guler geçer hatta b.okunu çıkarirl
0 oy
tarafından
Güvenini sarsmış bir kere 
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Hepte kaç yaşında kadın derler:) Yaşınıda iyi biliyo haa.Amaan güvenmiyosan habersiz git bi pasta al süpriz yap şekerim.
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Bizde konusruz is yerinde surekli ama sormam hic zaten ful erkek olan yerde calisiyo yinede sormazdim yani yeni girice iste kiz varsa söylüyo zaten bende kim diye sormuyorim sesi gelse bile 

Guven bi kere sarsilinca sormaniz normal 
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Onun tepkisi abarti olmus...dedigin gibi hosuna gidecegi yerde cinslik etmis 
0 oy
(431 puan) tarafından
Aynen oyle guven sarsilirsa en kucuk birseyde suphe duyarsin suphe cok kotu birsey
0 oy
(163,331 puan) tarafından
kimin hosuna giderki bu durum cokda abartma soyle dusun dunyadaki tek erkek esin degil ve her kadin esine bakcak diye bisi yok
0 oy
(2,422 puan) tarafından
O yüzden affetmeyeceksiniz, çünkü guven bittiği için evlilikte sürekli sıkıntılı geçiyor..

İlgili sorular

Kategoriler

1,468,604 soru

24,061,103 cevap

330,151 kullanıcı

...