0 oy
1,557 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Dün evleneli 1 yıl oldu ve 36 haftalık hamileyim 1 yıldır ne çektiğimi bir ben bilirim bir Allah birde annem. Eşimle birbirimizi ölesiye Severek evlendik hala da çok seviyorum onu oda aynı şekilde. Annesi vefat etmiş yıllar önce babası bir kadınla evlenmiş. Eşim aile içerisinde bu kadını kabullenmeyen tek cocuk olmuş. Sevgiliyken bana hep söylerdi o kadını hiç sevmiyorum falan diye kötüleri hep. Evlilik sürecine girdikten sonra bu kadın bana yapmadığını bırakmadı parmağıma yüzük girdiği gün beni Odaya çekti Ben aslında seni istemiyordum bizim bir teyze kızı vardı onu Hakan'a(Eşim) isteyecektim Maalesef ki Hakan seni çok sevdiği için bir şey yapamadım diye :'( her şey buradan başladı düğün sürecinde eve gelip gitmeler olsun aramalar olsun bir kere olsun iyi davranmadı düğün konusunda her şeyim eksik yapıldı Sırf o kadın yüzünden Çünkü evi o yönetiyordu eşim 24 yaşına kadar çalışıp o eve para gönderiyordu durumlarıda gayet iyiydi ama her şeyden kıstlar Yemin ederim hiçbir şeyimi almadılar üstlerine düşen görevi yapmadılar eşim hep sustu başta Aslan kesilen eşim bir baktım ki kuzu olmuş. Neyse ben evlendim. Ilk gecemde bile burnumdan getirdi Kapımda bekliyordu o malum şeyi görmek için sabaha kadar ağlamıştım ölsem unutmam. Mesela dün evlilik yıldönümümüzdü kutlamak ve hatırlamak dahi istemedim.. O süre zarfında evde kaldı 1 ay Kızlar bir ay boyunca eşimi köşeye çekip bana aileme karşı eşimi dolduruyordu Eşim bana ve aileme düşman kesilmişti yeni evliyim ama eşim beni görmüyordu aileme göndermiyordu kadın ne dese oydu onun için ben ne demişim ne yapmışım ölmüş müyüm kalmış mıyım hiçbir şey ifade etmiyordu. O kadın yüzünden Daha elim kınalıyken koca evinde dayak yedim her yerim mosmordu artık tak etti çıktım Babamlara gittim her şeyi anlattım vücudumu gösterdim onlara Tabii onlar çıldırdı delirdi Ben 2 ay boyunca Babamlar da kaldım O sürede damat tarafı yalvardı yakardı Tabii beni geri almak için olaylar o kadar büyüdü ki boşanma davası bile açmıştım. Ben Babam lardayken bile O kadın bana mesaj atıp duruyordu sesler atıyordu Sen kısır sın çocuğun olmuyor git tedavi ol beyinsizin tekisin sen. bir sürü şeyim var seni rezil edeceğim gibi şeyler yazıyordu. Neyse büyükler toplandı Biz şartımızı öne sürdük O kadın bir daha benim evime gelmeyecek ve eşimle birdaha konuşmayacak koşuluyla onlar da kabul etti Ben zaten ayrı evde oturuyordum ama kadın hep evimdeydi. Neyse beni Aldılar eve geldim. Çok iyi geçti evliliğim bizden mutlusu yoktu eşim beni çok seviyor baş tacı ediyordu. Hamile kaldm doğuma 4 haftam var. Kaç zamandır o kadının eve gelmesini istiyor dile getirşyor. Sinirlendiğimi bile bile. Ama ben istemiyorum zaten felaket bir süreçten geçtik bidaha yaşamak istemiyorum kızlar o yüzden hayır dedm :'((( bana düşman kesilmiş kaç gündür sancıları var ve görüyor ağrılarımı umurunda bile değilm. :' ((( üvey için bana demediğini bırakmıyor bebeğimizi bile görmüyor. Artık çok yoruldum o kadınım adı geçince huzursuzluk evimi yuvamı kaplıyor resmen :'(( eve kabul edemem yoksa yine herşey eskiye dönecek biliyorum bunu. Sizin de kaynanalarınız var gerçek olduğu halde kötü olan. Bide benmki üvey diz düşünün :' (( ne yapaym Allah rızası için bana bişy desn birii :'(((

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aklıma cok cırkın seyler gelıyor ya normal degıl kadının tavrı Allah kahretsın bunları ya
tarafından
Yemin ederim tek merak ettiğim şey bu Allah affetsin Ama aklıma büyü muska dahi geliyor kadın böyle şeylere meyilli bir insan çünkü İnan ki eşim ondan nefret ediyordu bana bir anlatışı vardı görmen lazım evlendikten sonra ne hikmetse araları o kadar iyi oldu ki benim bile annemle aram o kadar iyi değil düşün
-Reklam-
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Sen bir evini sirkeyle sil canım kendini yormadan güzellik otu ve ada çayı yak 

YouTube dan huzur duası aç evine kuran sesi olsun 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Bu karının büyüyle işi olur mu sevilmeyen kadın nolduda bu kadar sevilir oldu öz annesi olsa anlıcamda bence önce bi bunu düşün . Birde gerekirse boşanalım de yinede alma eve 
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Asla kabul etme eyvallahin olmasin eger eskisi gibi olacaksan ceker gderim de bilsin.hayrdir ya.allah yardmcin olsn bikere alirsan emin ol katlanarak devami gelecek
0 oy
(12,083 puan) tarafından
Hayır kesinlikle izin verme öyle anlaştık de baştan sakın taviz verme çok üzüldüm o oroa.pu karı da bo.k yesin 
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Doğum yaptın mı 

Şimdi nasılsınz
tarafından
Bugun tam 40 haftalık olduk 2cm açıklığım varmış. Sancılarımın var artmasını bekliyorum. Hastaneye gidebilirim daha doğum gerçekleşmedi. Eş sorunuma da gelirsek eğer, değişen hiç bir şey yok babamlardaym 2 haftadır. kocam dediğim adam doğru düzgün davranmıyor aramıyor doğum yaptım yaapıcam hala kötü davranıyor. Dahasıda varda işte neyse...
(2,198 puan) tarafından
Ya bekarken nefret ettiği birine nasıl olurda evlendikten sonra bu kadar yakın durabilir. Ve kayınpeder hayatta mı
tarafından
İşte Bi bilsem ah ahhh. Evet kayınpederim hayatta.
(2,198 puan) tarafından
Bu gidişata bir dur diyo mu ve diğer eşinin kardeşleri
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Böyle adamları nasıl buluyorsunuz hadi buldunuz ya da değişti evlendikten sonra koyun kapınin önüne bunlar adamı yeri gelir öldürür valla 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 491 göst.
17 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,405 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 422 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 453 göst.
14 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,539 soru

24,170,901 cevap

335,846 kullanıcı

...