0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde (339 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

image

kızlar doktor kesin kız dedi rabbimin izni ile bir kızım var rabbim bir kız daha nasip etti sizce alılveriş için erkenmi bide bu fotograf bacak arası ben pek anlamam bu aydan sonra degişmez dimi 

5 Cevaplar

0 oy
(3,101 puan) tarafından
Allah bilir canim
(339 puan) tarafından
Öyle tabi rabbim bilir
-Reklam-
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Değişmez denilen ve çok değişen gördüm canim rabbim gönlüne göre versin inşallah ♥️♥️♥️
(339 puan) tarafından
Amin canım bende görüyorum burda çok degişen aileme falan söylemek için heycanlandım şuan tam 4 aylıgız başka doktora falan gitsemiki
(1,033 puan) tarafından
Git  bnce canim ilk mi
(339 puan) tarafından
Yok canım 2ci rabbimin izni ile 1 kızım var buda 2 ci yinede insan ayrı bir heycanlanıyor
0 oy
(6,077 puan) tarafından
16 haftadan sonra genelde değişmiyor benim 12de kız dedi hevesle alışveriş yapacaktım eşim izin vermedi bekle detaylı ulturasonda kesinleşsin dedi iyiki beklemişim 16da doktor aa bu erkekmiş dedi eşim çok kız istiyordu inanmak istemedi detaylıya gittik ordada erkek diyince artık kıyafet almaya başladım :) 
(339 puan) tarafından
Saglıklı olsunlarda hayırlısını versin yüce rabbim  ama insan yinede dediginiz gibi alışveriş yapmak istiyor hevesleniyor
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Eğer doktoruna güveniyorsan ve de doktor kesin dediyse kızdır kaç haftalıksın Eğer güvenmiyorsan özele git canım 
(339 puan) tarafından
16 haftalık özele gidiyorum canım zaten hayırlısı biraz daha bekleyelim saglıklı olsunda önemli olan o
(2,080 puan) tarafından
Kız Bn bunu  devlet  ultrasonu sandım  aynen  öyle  o zaman  güven  doktoruna  hayırlısı sağlıklısi olsun  inan  kızı  erkeği  yok
(339 puan) tarafından
Öyle tabi canım hayırlısı ayn ultrasyon resimlerimin hiç biri güzel degil artık idare ediyoruz
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Şimdilik ortak renkler al canım bir sonraki kontroldede kız derse kızdır zaten.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 201 göst.
0 oy
3 cevap 196 göst.
0 oy
9 cevap 409 göst.

Kategoriler

1,477,231 soru

24,180,599 cevap

336,312 kullanıcı

...