0 oy
160 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,991 puan) tarafından
Hanımlar merhaba 2 aylık bebeğim var çok sık emmek istiyor emziriyorum ama az önce emzieirken birden kustu hem süt çıkardı normal hemde pütürlü çıkardı usuttu mu acaba yoksa fazla mi geldi ki 

3 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Fazla gelmistir devam ederse bi acil yap
(1,991 puan) tarafından
Takip edeyim devam ederse götürün bı bakalım
-Reklam-
0 oy
(5,453 puan) tarafından
Canim doymus fazlasini cikartmis  bebeklerde ilk 3 ay emme refleksi oldugu icin o doydugunu anlamaz surekli agzi ile aranir gazinicikart rahatlar bebegini 
(1,991 puan) tarafından
Gazi da çıkartıyor belki tam çıkmıyor bilmiyorum ama habire arıyor emzik de almıyor
(5,453 puan) tarafından
O refleksden canim karni ac oldugu icin degil
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Dur hemen bakiyorum ebeyle mesajlarmz duruyo sesli atmadiysa yoruma ataym bende amine yeni dogdugu zamanlar bu konuyla ilgli cok soru sormstm insallah yazi halindedir
(1,991 puan) tarafından
İnşallah
(2,109 puan) tarafından
Tamam canım
Bebeklerin mide kapakçığı  gevşek oluyor O yüzden bebek emdikten sonra çok sallandığında yada direk dümdüz yatırıldığındaO yüzden bebek emdikten sonra çok sallandığında yada direk dümdüz yatırıldığında Ağzından fazla miktarda olan mide yi şişiren süt çıkıyor Kilo kaybına neden olmuyorsa sarı yeşil renkte kokulu veya sümüksü değilse Sorun olmaz kusması
(1,991 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz için kafam rahatladı gerçekten
(2,109 puan) tarafından
Rica ederim canimm korkma amine agzindan burnundan fiskirircasina coookkk kustu yatarken yan yatir nolur nolmaz reflu yatagi varsa onda yatir yoksada internetten bak onun gbi bse evde yap yatir ben battaniyelerimi ne oyle onun seklinde yapmstm kusan bebek gelisken bebek olur diyodu cevremdekiler

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 225 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
8 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (3,677 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 209 göst.
0 oy
4 cevap 428 göst.
20 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,204 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,022 soru

24,409,334 cevap

350,790 kullanıcı

...