0 oy
284 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,505 puan) tarafından
Sert kahve arıyorum zaten günde iki kahve fincanı büyüklüğünde bir seferde öğlen bisküvi ile içiyorum nerdeyse öğlen yemeği niyetine ama çok sert olmasa da belirgin kahve tadı arıyorum. İnternette bakıyorum çifte kavrulmuş yada ekapresso kahveler de zararlı diyorlar. Sizce fazla olur mu ki dozu fazla mı yarın alıcam ona göre ama zararını da görmek istemiyorum.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamilemisin ki
(1,505 puan) tarafından
Emziriyorum kuzum
tarafından
Sütünü keser bebeğe çok ağır gelebilir
(1,505 puan) tarafından
Bebeğim bir yaşında zaten canım ya 4-5 fincan içmiyorum ki sadece bir fincan oda biraz büyük boy ama şimdiye kadar içtiğiyn kahvelerin bir zararı olmadı sadece çifte kavrulmuş u düşünüyorum şu an için onu da biraz araştırınca acaba dedim. Çünkü gün içerisinde bol su ve rezeneyi çok tüketiyorum onlar da süt artırdığı için bir sıkıntısını görmedim
tarafından
O zaman birşey olmaz canım bende çok seviyorum ama korkuyorum keser diye sutluyle idare ediyorum benimki henüz kucuk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kalp sıkıntın varsa içme çarpıntı yapıyor 
(1,505 puan) tarafından
Yooo aslında.
0 oy
(658 puan) tarafından
Valla canım ben kibristayim oza iciyorum. Ozaa bilgidin kopkoyu kahverengi çifte kavrulmuş bir kahve ve acı yani sert. Ben günde en az 4 5 fincan içiyorum bazen 7ye bile çıkıyor. Bir zararını görmedim bunca yıldır 
(658 puan) tarafından
Hamileysen tabi neyi içsen fazlası zarar
(1,505 puan) tarafından
Hadi ya benimki çok fazla değil o zaman. Bir zararını görmedim normal kahvelerin şimdiye kadar ama çifte kavrulmuş almak istiyorum araştırınca gözüm korktu
(1,505 puan) tarafından
Emziriyorum sadece bebeğim 1yaşındanama
(658 puan) tarafından
Yok canım biraz sert kahve sadece ilk acı gelir ama tadını alınca çok güzeldir
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Hamile ve kalp rahatsızlığın yoksa iç bende çok içerim sert Nescafe Gold alta rıca var onu tavsiye ederim
(1,505 puan) tarafından
Emziriyorum canım 1yaşında bebeğim
(1,562 puan) tarafından
O zman bebeğinin uykularını bozabilir canım birde öğle yemeği niyetine demişsin bebeğine zarar edebilir günlük bir fincan bol sütlü iç sert içme

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu
+4 oy
10 cevap 593 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (435 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 889 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 437 göst.
9 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,764 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,288 soru

24,084,029 cevap

331,366 kullanıcı

...